Oferte speciale

Cosmetică

Machiaj profesional 

Machiaj profesional

Machiaj profesional: mireasa, de zi, natural, de seara, ocazie, machiaj de mireasa, de club, ocazii speciale, elegant de seară, fantezie, natural de zi, ședințe foto, etc... Machiajul în general sau un machiaj profesional, în special, joacă un rol deosebit de important în crearea unui look perfect, care să vă exprime stilul cu bun gust. De aceea, este important să aflați cum trebuie să vă machiați pentru a vă evidenția atuurile și a ascunde micile imperfecțiuni. Aflați cum de la specialiștii noștri în machiaj profesional!

Un machiaj trebuie să îndeplinească o condiție primordială, chiar și atunci când îl faceți acasă: tenul trebuie să fie impecabil. Altfel, oricât de frumos ar fi machiajul ochilor și al buzelor, dacă pielea are imperfecțiuni, tot efortul vostru este zadarnic.
Într-un salon specializat, orice make-up artist începe cu „rezolvarea” problemelor tenului când face un machiaj profesional. Pielea trebuie să fie curată și fără imperfecțiuni, să straluceasca și să debordeze de prospețime, chiar dacă, în realitate, lucrurile pot să stea altfel. Întotdeauna un machiaj profesional începe cu estomparea problemelor pielii.
De fapt, in asta consta succesul unui machiaj profesional: ascunderea cu pricepere a problemele pielii folosind niște trucuri de make-up.

În cele mai multe situații, machiajul profesional poate ajuta la ascunderea, mascarea unor imperfecțiuni, lăsate de mama natură sau dobândite pe parcursul vieții. Un machiaj corect executat, nu numai că va estompa aceste imperfecțiuni dar acolo unde este cazul, anumite zone pot fi subliniate suplimentar pentru a induce și concentra privirile tuturor către acele locuri, estompând astfel micile neajunsuri. Machiajul profesional poate schimba radical imaginea unei persoane, iar unul reușit, poate transforma chiar și fizionomia feței.

În salonul nostru, realizăm toate tipurile de machiaje: machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj elegant de seară, machiaj de club, machiaj fantasy, machiaj mireasa, machiaj pentru nuntă, machiaj ședință foto, machiaj filmări, etc. Desigur, orice machiaj poate fi precedat de aplicare de gene false fir cu fir sau mănunchi, pentru maximizarea efectului machiajului, precum și pensatul de formă sau de întreținere.

Când un machiaj este reușit, nimeni nu vă va spune ” Ce bine ești machiată...” ci ”Cât de bine arăți...” Și oricât de bine v-ați machia acasă, un machiaj profesional cu produse de cea mai bună calitate, poate face diferența...

Încercați un machiaj profesional în salonul nostru și vă asigurăm că veți reveni...

Compară 0