Oferte speciale

Cosmetică

Extensii gene false 

Extensii gene false

Extensii gene false aplicare și întreținere

Extensii gene false, gene false fir cu fir, extensii gene false fir cu fir sau mănunchi. Aplicare și întreținere extensii gene și gene false permanente la prețuri decente.

Marea majoritate a make-up artiștilor sunt de părere ca nimic nu poate face o diferență uriașă atât de rapid decât genele false. Toate ne-am născut cu un set de gene care să ne încadreze ochii, dar unele dintre noi le avem mai lungi și mai dese iar altele nu. Cele care nativ au gene mai puțin lungi, din când în când, își doresc o privire mai atrăgătoare sau poate mai seducătoare pentru anumite ocazii. Datorită tehnologiilor avansate în domeniul esteticii, acum și persoanele cu gene mai puțin lungi pot să facă ceva pentru o privire mai intensă, cu ochi seducători. Răspunsul la problema sau la dorința acestora este foarte simplă: extinderea genelor naturale cu extensii gene false...

Genele dese și lungi evidențiază ochii, principala poartă către suflet, atrăgând atenția asupra lor. Se pune întrebarea firească: ce trebuie făcut dacă vrem să avem gene mai dese si lungi dar să pară foarte naturale? Răspunsul la această întrebare este simplu: extensii gene false. Genele false pot fi impartite in două mari categorii: gene false de tip bandă si gene false individuale. Pentru un aspect cât mai natural, puteți opta pentru gene individuale. Fiți sigure că aproape orice vedetă de pe covorul roșu sau în aparițiile televizate poartă gene false!

Extensii gene false fir cu fir

Marele avantaj al genelor individuale este faptul că oferă un aspect complet natural și plăcut. În cazul genelor individuale, firele sunt aplicate pe pleoapa mobilă și pe genele naturale, prin inserarea între genele naturale, necesitând multă atenție și răbdare. Datorită faptului că adezivul folosit la aplicarea genelor individuale se usucă destul de repede, această procedură necesită multă atenție și precizie într-un timp scurt. Tocmai de aceea extensiile de gene fir cu fir sunt aplicate în saloane de specialitate de artistii make-up. Extensiile de gene false fir cu fir aplicate au caracter semi-permanent și au o durată de 2-3 luni, în funcție de ciclul de viață al genelor naturale. Sunt rezistente la apă, la duș, la transpirație, atunci cand înotati, la plajă sau la lacrimi, nu se rup nici chiar atunci cand dormiți.

Extensii gene false mănunchi

La fel ca și extensiile de gene fir cu fir, genele false mănunchi se aplică pe pleoapa superioară, prin lipirea cu adeziv special a unui mănunchi de gene (4-6 fire într-un buchet) direct pe 2-3 gene naturale. Aspectul oferit de acest tip de gene este de asemenea, natural. Acest tip de extensii gene false au o durată de viață mai redusă decât cele de tip fir cu fir, datorită faptului că baza de lipire este foarte mică în comparație cu volumul mănunchiului aplicat, fiind susceptibile de dezlipire sub efect mecanic direct (ștersul ochilor cu prosopul, cu batista sau șervețelul, sau chiar în timpul somnului prin contact direct cu perna).

Oricare dintre soluțiile care vi le punem la dispoziție ați alege, efectul va fi impresionant. De asemenea, serviciile asigură și întreținerea pentru extensii gene false, indiferent ca sunt gene false mănunchi sau gene false fir cu fir. Metoda de aplicare este sigură și igienică.

Extensiile de gene și genele false se produc în diferite forme și stiluri. Extensiile de gene se aplică pe linia pleoapei superioare a ochiului și au menirea de a se amesteca cu genele naturale pentru a crea iluzia de gene mai lungi, mai pline de volum și mai negre. Se pot aplica gene simple, cu aspect natural de zi cu zi, lungi sau foarte lungi pentru un efect dramatic, pentru diferite ocazii.

În salonul ”Secretul Frumuseții” aplicăm extensii gene false tip mănunchi și gene fir cu fir. De asemenea asigurăm și întreținerea extensiilor de gene fir cu fir.

Compară 0