Oferte speciale

Cosmetică

Manichiură Pedichiură 

Manichiură Pedichiură

Salon manichiura pedichiură sector 1 București: manichiura și pedichiura clasică, spa, cu gel sau ojă permanentă, unghii false sau extensii cu gel, sunt componente esențiale ale ritualului de îngrijire feminin. Fie că alegeți un regal de manichiură sau pedichiură SPA fie optați pentru versiunea clasică veți fi absolut cucerite de specialiștii noștri.

La fel ca și fața, mâinile sunt cea mai vizibilă parte a corpului și desigur cele care atrag cel mai mult atenția celorlalți. Constructiv, spre deosebire de față, mâinile sunt cele care suportă cele mai multe abuzuri. De aceea, prin îngrijirea constantă, ne putem menține aspectul mâinilor la un nivel ridicat și foarte grațioase. De altfel, nici picioarele nu trebuie să rămână mai prejos. Sunt la fel de prețioase...

Orice manichiură sau pedichiură ați alege, veți fi la fel de mulțumită ca de oricare dintre serviciile noastre.

 • Manichiură clasică
  Manichiură clasică

  Manichiura clasică: manichiură clasică simplă, manichiura ojă permanentă, french, pictură pe toate degetele, manichiura SPA. Manichiura clasică este tipul de manichiură cel mai des întâlnit și ușor de realizat. Latura de diferențiere a acestui tip de manichiură de celelalte este că după pilire și redarea formei, mâinile se cufundă într-o soluție specială, care înmoaie cuticula și o pregătește pentru tăiere însă oferă și un efect relaxant și liniștitor al pielii în general. Iar noi facem totul pentru ca dumneavostră să aveți unghii perfecte. Sepcialiștii noștri va vor oferi consultanță pentru tot ceeace vi se potrivește la manichiura clasică: forma, lungimea, eventualele tratamente, întreținerea unghiilor, etc. Formele, culorile, pictura vor fi limitate doar de imaginație. Alegeți manichiura clasică pentru a avea o manichiură impecabilă în cel mai scurt timp și la prețul cel mai mic... Și dacă doriți să oferiți mâinilor un răsfăț, avem pentru pentru dumneavoastră un regal în manichiura clasică SPA.

  Manichiura clasică poate fi finalizată în multe modele și culori. Veți putea alege orice culoare doriți sau orice model pictat.

 • Manichiură cu gel
  Manichiură cu gel

  Pentru manichiura cu gel, chiar dacă pentru a aplica gelul trebuie să stați la salon cel mult două ore, nimic nu se compară cu faptul că timp de trei-patru săptămâni nu trebuie să mai aveți grija manichiurii. În cazul în care sunteți extrem de ocupată şi vreți să vă bucurați de timpul liber, este normal să vă doriți să simplificați mult lucrurile şi astfel alegeți manichiura cu gel, de pe care nu sare oja, uniformizează eventualele neregularități ale unghiilor și protejează unghiile. În plus, nu mai aveți grija ruperii sau exfolierii unghiilor, iar multitudinea modelelor pe care le puteţi alege pentru a vă face unghiile perfecte este infinită...

 • Pedichiură clasică
  Pedichiură clasică

  Pedichiura clasică: în orice sezon, îngrijirea picioarelor este un subiect important pentru orice femeie care are grijă de corpul său, de sănătatea acestuia sau de modul cum arată, pedichiura clasică fiind cea mai simplă metodă de ingrijire a acestora. Atunci când nu vă permiteți să acordați prea mult timp îngrijirii unghiilor de la picioare, pedichiura clasică este o soluție rapidă care oferă un aspect curat, natural și elegant. Dincolo de aspect, eliminarea colțurilor unghiilor sau chiar a unghiilor încarnate fac din pedichiura clasică un important pas către starea de bine și confort... Nu numai pentru aspect, pedichiura clasică este recomandată și pentru cazurile cân aveți cel puțin o unghie încastrată, probleme cu pielea crăpată a tălpilor, bătături, etc. și nu fac obiectul unei vizite la medic... Și dacă doriți să mergeți mai departe, puteți alege pedichiura clasică SPA reprezinta un regal al îngrijirii piciarelor.

 • Pedichiură cu gel
  Pedichiură cu gel

  Vă confruntați în fiecare zi cu povara unor unghii fragile, plate, exfoliate, erodate sau cu creștere lentă? Sau vă doriți pur și simplu o pedichiură de durată, fără bătăi de cap, condimentată cu nail art? Alegeți pedichiura cu gel... Stilista salonului Secretul Frumuseții este specialistă în nail art și își va pune toată priceperea și creativitatea la bătaie pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de unghii rezistente, fortifiate, construite cu gel UV, cu aspect extrem de îngrijit, care se vor mentine în timp...

 • Alte servicii
  Alte servicii

  În această categorie veți găsi acele servicii care vin să completeze nevoile curente în manichiură și pedichiură și care pot fi solicitate ca servicii parțiale de manichiură sau pedichiură. Aceste servicii fac referire la diverse reconstrucții, reparații, pictură, nail art, îndepărtări parțiale de gel, acoperiri parțiale cu gel, aplicare de strassuri, aplicare ojă, cristale Swarovski, flori, etc.

Compară 0