Oferte speciale

Cosmetică

Cosmetică 

Cosmetică

Salon cosmetică sector 1 București: servicii în cosmetică. Păstrarea tinereții si frumuseții presupune atenție constantă, pielea feței dar nu numai, trebuie ingrijite zilnic si protejate împotriva factorilor dăunatori de mediu, de metabolism sau chiar ca rezultat firesc al trecerii timpului. Veți găsi o paletă de servicii profesionale de combatere a unor efecte nedorite sau de întreținere, care au menirea de a vă reda încrederea de sine, chipuri luminoase și vesele. Personalul de elită, ambianța placută și relaxantă recomandă sectorul de cosmetică drept locul ideal în care dumneavoastră să beneficiați de tratamentele de înfrumusețare personalizate, de calitate.

 • Tratamente cosmetice și masaje faciale
  Tratamente cosmetice și masaje faciale

  Tratamente cosmetice și masaje faciale. Tenul dumneavoastră este prețios! Oferiți-i doar ce este mai bun pentru el! Combinația dintre sfatul unui profesionist și conceptul de tratament personalizat, împreună cu o îngrijire particularizată, temeinică, au ca rezultat un chip luminos și vesel. Fără să mai aducem în discuție starea de confort interior... Salonul ”Secretul Frumuseții” vă oferă complexe de substanțe active ce fortifică mecanismul de apărare al pielii, stabilizează aportul de hidratare, stimulează producerea de colagen si accelerează metabolismul celular. Garantat!

  Tehnologia de vârf, mezoterapia virtuală, este de acum prezentă și în salonul nostru pentru tratamente cosmetice și masaje faciale.

 • Pensat
  Pensat

  Pensat pentru sprâncene perfecte
  Stufoase sau goale, rebele, crescute inegal, sau parcă desprinse chiar dintr-o pictură a lui Picasso, nu toate sprâncenele sunt create egal.
  De-a lungul timpului, trebuie să recurgem la cele mai bune opțiuni pentru sprâncene pornind de la epilarea cu ceară, ca element tranșant, pensatul pentru formă sau pensatul de întreținere... Sprâncenele frumoase reprezintă unul dintre cele mai bune accesorii pentru fața dumneavoastră. Dar, înainte de a încălzi ceara sau a scoate penseta, trebuie să înțelegeți clar ceea ce reprezintă sprâncenele... Sprâncenele au menirea de a ajuta la definirea feței si al cadrului ochilor. Pielea de deasupra arcadei este ușor mai puternică decât cea de jos, dar ambele zone ar trebui să fie tratate cu delicatețe înainte de a utiliza orice metodă de îndepărtare a părului...

 • Vopsit sprâncene - gene
  Vopsit sprâncene - gene

  Vopsit sprancene vopsit gene: Un vopsit spranecene si un pensat bine executat pot perfectiona intreg ansamblul facial. Procedura de vopsit gene vine în ajutorul celor care dintr-un motiv sau altul au genele mult prea deschise la culoare și/sau sunt aproape invizibile. Oamenii aleg să-și vopsească sprâncenele din mai multe motive. Unii doresc ca sprâncenele lor să se potrivească culorii părului, unii au sprâncenele deschise la culoare sau câteva fire albe iar unii doar doresc să încerce ceva mai îndrăzneţ. Dacă se face cu atenţie şi în mod corect, vopsitul sprâncenelor poate da un aspect cu totul nou în mai puţin de o oră.

  O mulţime de femei cu genele blonde sau deschise la culoare sunt tentate să-și vopsească genele astfel încât acestea să arate definite şi vizibile chiar și fără mascara. Vopstul genelor este o procedură simplă cu rezultate deosebit de vizibile...

 • Epilare cu ceară
  Epilare cu ceară

  Epilarea cu ceară este o formă de epilare semi-definitivă care îndepărtează părul din rădăcină. Noul păr nu va creşte în zona epilată anterior timp de trei-cinci săptămâni, deşi unii dintre noi vor începe să vadă creșterea în doar o săptămână. Aceasta se datorează faptului că firele de păr au cicluri de creştere diferite. Aproape orice zonă a corpului poate fi epilată, inclusiv sprâncene, fața, zona pubiană, fese, mâini, spate, abdomen, lombar şi picioare. Există mai multe tipuri de epilare cu ceară, adecvate pentru eliminarea părului nedorit. Alegeți serviciile de epilare cu ceară și nu veți regreta!

 • Machiaj profesional
  Machiaj profesional

  Machiaj profesional: mireasa, de zi, natural, de seara, ocazie, machiaj de mireasa, de club, ocazii speciale, elegant de seară, fantezie, natural de zi, ședințe foto, etc... Machiajul în general sau un machiaj profesional, în special, joacă un rol deosebit de important în crearea unui look perfect, care să vă exprime stilul cu bun gust. De aceea, este important să aflați cum trebuie să vă machiați pentru a vă evidenția atuurile și a ascunde micile imperfecțiuni. Aflați cum de la specialiștii noștri în machiaj profesional!

  Un machiaj trebuie să îndeplinească o condiție primordială, chiar și atunci când îl faceți acasă: tenul trebuie să fie impecabil. Altfel, oricât de frumos ar fi machiajul ochilor și al buzelor, dacă pielea are imperfecțiuni, tot efortul vostru este zadarnic.
  Într-un salon specializat, orice make-up artist începe cu „rezolvarea” problemelor tenului când face un machiaj profesional. Pielea trebuie să fie curată și fără imperfecțiuni, să straluceasca și să debordeze de prospețime, chiar dacă, în realitate, lucrurile pot să stea altfel. Întotdeauna un machiaj profesional începe cu estomparea problemelor pielii.
  De fapt, in asta consta succesul unui machiaj profesional: ascunderea cu pricepere a problemele pielii folosind niște trucuri de make-up.

  În cele mai multe situații, machiajul profesional poate ajuta la ascunderea, mascarea unor imperfecțiuni, lăsate de mama natură sau dobândite pe parcursul vieții. Un machiaj corect executat, nu numai că va estompa aceste imperfecțiuni dar acolo unde este cazul, anumite zone pot fi subliniate suplimentar pentru a induce și concentra privirile tuturor către acele locuri, estompând astfel micile neajunsuri. Machiajul profesional poate schimba radical imaginea unei persoane, iar unul reușit, poate transforma chiar și fizionomia feței.

  În salonul nostru, realizăm toate tipurile de machiaje: machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj elegant de seară, machiaj de club, machiaj fantasy, machiaj mireasa, machiaj pentru nuntă, machiaj ședință foto, machiaj filmări, etc. Desigur, orice machiaj poate fi precedat de aplicare de gene false fir cu fir sau mănunchi, pentru maximizarea efectului machiajului, precum și pensatul de formă sau de întreținere.

  Când un machiaj este reușit, nimeni nu vă va spune ” Ce bine ești machiată...” ci ”Cât de bine arăți...” Și oricât de bine v-ați machia acasă, un machiaj profesional cu produse de cea mai bună calitate, poate face diferența...

  Încercați un machiaj profesional în salonul nostru și vă asigurăm că veți reveni...

 • Extensii gene false
  Extensii gene false

  Extensii gene false aplicare și întreținere

  Extensii gene false, gene false fir cu fir, extensii gene false fir cu fir sau mănunchi. Aplicare și întreținere extensii gene și gene false permanente la prețuri decente.

  Marea majoritate a make-up artiștilor sunt de părere ca nimic nu poate face o diferență uriașă atât de rapid decât genele false. Toate ne-am născut cu un set de gene care să ne încadreze ochii, dar unele dintre noi le avem mai lungi și mai dese iar altele nu. Cele care nativ au gene mai puțin lungi, din când în când, își doresc o privire mai atrăgătoare sau poate mai seducătoare pentru anumite ocazii. Datorită tehnologiilor avansate în domeniul esteticii, acum și persoanele cu gene mai puțin lungi pot să facă ceva pentru o privire mai intensă, cu ochi seducători. Răspunsul la problema sau la dorința acestora este foarte simplă: extinderea genelor naturale cu extensii gene false...

  Genele dese și lungi evidențiază ochii, principala poartă către suflet, atrăgând atenția asupra lor. Se pune întrebarea firească: ce trebuie făcut dacă vrem să avem gene mai dese si lungi dar să pară foarte naturale? Răspunsul la această întrebare este simplu: extensii gene false. Genele false pot fi impartite in două mari categorii: gene false de tip bandă si gene false individuale. Pentru un aspect cât mai natural, puteți opta pentru gene individuale. Fiți sigure că aproape orice vedetă de pe covorul roșu sau în aparițiile televizate poartă gene false!

  Extensii gene false fir cu fir

  Marele avantaj al genelor individuale este faptul că oferă un aspect complet natural și plăcut. În cazul genelor individuale, firele sunt aplicate pe pleoapa mobilă și pe genele naturale, prin inserarea între genele naturale, necesitând multă atenție și răbdare. Datorită faptului că adezivul folosit la aplicarea genelor individuale se usucă destul de repede, această procedură necesită multă atenție și precizie într-un timp scurt. Tocmai de aceea extensiile de gene fir cu fir sunt aplicate în saloane de specialitate de artistii make-up. Extensiile de gene false fir cu fir aplicate au caracter semi-permanent și au o durată de 2-3 luni, în funcție de ciclul de viață al genelor naturale. Sunt rezistente la apă, la duș, la transpirație, atunci cand înotati, la plajă sau la lacrimi, nu se rup nici chiar atunci cand dormiți.

  Extensii gene false mănunchi

  La fel ca și extensiile de gene fir cu fir, genele false mănunchi se aplică pe pleoapa superioară, prin lipirea cu adeziv special a unui mănunchi de gene (4-6 fire într-un buchet) direct pe 2-3 gene naturale. Aspectul oferit de acest tip de gene este de asemenea, natural. Acest tip de extensii gene false au o durată de viață mai redusă decât cele de tip fir cu fir, datorită faptului că baza de lipire este foarte mică în comparație cu volumul mănunchiului aplicat, fiind susceptibile de dezlipire sub efect mecanic direct (ștersul ochilor cu prosopul, cu batista sau șervețelul, sau chiar în timpul somnului prin contact direct cu perna).

  Oricare dintre soluțiile care vi le punem la dispoziție ați alege, efectul va fi impresionant. De asemenea, serviciile asigură și întreținerea pentru extensii gene false, indiferent ca sunt gene false mănunchi sau gene false fir cu fir. Metoda de aplicare este sigură și igienică.

  Extensiile de gene și genele false se produc în diferite forme și stiluri. Extensiile de gene se aplică pe linia pleoapei superioare a ochiului și au menirea de a se amesteca cu genele naturale pentru a crea iluzia de gene mai lungi, mai pline de volum și mai negre. Se pot aplica gene simple, cu aspect natural de zi cu zi, lungi sau foarte lungi pentru un efect dramatic, pentru diferite ocazii.

  În salonul ”Secretul Frumuseții” aplicăm extensii gene false tip mănunchi și gene fir cu fir. De asemenea asigurăm și întreținerea extensiilor de gene fir cu fir.

Compară 0