Gene false fir cu fir - Abonament

Gene false fir cu fir: cu un abonament pentru gene false fir cu fir veți avea un look de excepție la un preț mai mic. Aplicarea de extensii gene false fir cu fir este o metodă complexă pentru extinderea lungimii și volumului genelor asigurându-le un aspect impresionant. Extensiile genelor sunt aplicate în sistem fir cu fir pe genele naturale pentru un aspect complet natural și de durată...

Detalii...

Preț redus!
0080

700,00 lei

900,00 lei

-200,00 lei

700,00 lei per abonament

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Gene false fir cu fir - extensii gene false - Abonament

Abonamentul include ședința de aplicare gene false, cu durata de 180 minute, și patru ședințe de întreținere la interval de 3 săptămâni, cu durata de 90 minute fiecare. Valabilitatea abonamentului este de 3 luni și reprezintă durata medie de regenerare a genelor naturale. Aceasta se calculează din momentul aplicării extensiilor.

Nu este o întâmplare că genele întotdeauna au fost o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apăriţiei noilor tehnologii de gene, în speță extensiile de gene false fir cu fir, acum este un ”must have” să aveți gene frumoase, bogate şi curbate. Aceste extensii, un complement de excepție în ceea ce privește frumusețea, sunt un mod inovator de a alungi și îndesi semi-permanent genele naturale. Deoarece aceste extensii de gene false fir cu fir arată foarte natural, nu pot fi comparate cu tradiționalele gene false cu bandă.

IMPORTANT: nu se aplică extensii gene false fir cu fir decât dacă ochii sunt perfect sănătoși.

Aplicare extensii gene fir cu fir

După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (şi nu de aceasta!), în acest fel evitându-se iritaţia sau reacţia alergică. Însă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc. Extensiile de gene folosite în salonul ”Secretul Frumuseții” sunt de cea mai bună calitate, realizate din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţine forma pe tot parcursul purtării lor (săptămâni întregi). Datorită regenerării naturale genele cresc şi se schimbă (la fel ca şi părul), aşadar extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist de gene în cadrul sesiunilor de întreținere. Este important de ştiut că durata de viaţă a genelor naturale este între 60-90 de zile. Aşadar pentru cine doreşte să poarte extensii gene false fir cu fir pe un timp mai îndelungat - chiar şi ani întregi - trebuie să vină la retuş la 3 - 4 săptămâni. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene false fir cu fir (sau extensii gene fir cu fir) - pe lângă efectul natural - este faptul ca rămâneți la modul de viaţă cu care v-ați obişnuit : puteți face sport, puteți înota, iar ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi.

Dacă purtați extensii de gene fir cu fir sau extensii gene false fir cu fir, este bine de știut că înte 3 și 4 săptămâni trebuie să mergeți la estetician pentru ședința de întreținere a acestora. Sesiunea de întreținere este necesară pentru înlocuirea genelor căzute datorită procesului natural de regenerare al genelor dar și înlocuirea extensiilor de gene căzute datorită interacțiunii mecanice cu acestea survenite cel mai frecvent în timpul somnului sau spălatului pe ochi.

Întretinere extensii gene fir cu fir - gene falseExtensiile de gene false fir cu fir, un complement de excepție în ceea ce privește frumusețea, sunt un mod inovator de a lungi și îndesi semi-permanent genele naturale. Extensiile arată foarte natural și nu pot fi comparate cu tradiționalele gene false.

Întretinere extensii gene fir cu fir - gene false

 

 

În salonul ”Secretul Frumuseții”  procedura de aplicare extensii gene false fir cu fir se execută în condiții de maximă igienă (paduri, cearșafuri de unică folosință, instrumentar sterilizat, adeziv steril). Procedura durează, de regulă 180 minute. Procedura de întreținere gene false fir cu fir are durata de 90 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră, sau 0371 098 077 (Rețeaua Vodafone) de Marți până Sâmbătă între orele 10:00 și 20:00.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Gene false fir cu fir - Abonament

Gene false fir cu fir: cu un abonament pentru gene false fir cu fir veți avea un look de excepție la un preț mai mic. Aplicarea de extensii gene false fir cu fir este o metodă complexă pentru extinderea lungimii și volumului genelor asigurându-le un aspect impresionant. Extensiile genelor sunt aplicate în sistem fir cu fir pe genele naturale pentru un aspect complet natural și de durată...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
08.09.2014
Gene flase fir cu fir - Abonament

Am recurs la acest abonament pentru ca in salonul unde imi puneam gene, intretinerea avea acelasi pret ca si aplicarea initiala. Trebuie sa recunosc ca aici e un pic mai bine ca in salonul de unde am plecat. Seriozitate mai multa si o atmosfera care e pe gustul meu. Genele au tinut mai bine, iar intretinerile, pentru ca am fost deja la a doua, au decurs normal. Placut impresionata am fost cand, desi nu cazusera, mi-a dezlipit genele sensibile si a lipit altele. Supermultumita, iar pretul, desi mare, mult mai mic decat in multe saloane. Recomand!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
10.06.2014
Gene false fir cu fir - Abonament

Ma bucur ca au introdus tipul asta de abonament si, de ce sa nu recunosc, e mai atragator ca pret. Eu am purtat aproape tot anul trecut extensii de gene. Si pentru ca sunt reporter, mi-am propus ca si anul acesta sa continui traditia. Dintotdeauna Kiki mi-a pus genele bine si foarte rar cate una mi-a cazut, pentru ca da, ele mai si cad. Si pentru ca trebuie sa comentez si serviciile, pot spune ca sunt foarte multumita ca mi-am gasit un loc unde suntem rasfatate si tratate cu multa decenta. In cateva cuvine: curat, prietenesc, calitate... Intr-adevar ma simt ca acasa, intre prieteni!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

4 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0