Coafură și machiaj mireasă - Pachet profesional

Coafură și machiaj profesional mireasă: vă oferim un pachet cu coafură și machiaj profesional mireasă pentru acea zi importantă din viața dumneavoastră. Pentru că trebuie să aveți un look unic și special, adăugați ținutei de mireasă, un coafat de excepție și completați imaginea cu un machiaj profesional. Și pentru un machiaj perfect, puteți opta pentru extensii gene false fir cu fir...

Detalii...

0081

350,00 lei

350,00 lei per pachet

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Coafură și machiaj mireasă - Pachet profesional

Coafuri de mireasă

Pachet mireasă coafat machiaj profesionalZiua nunţii este probabil una dintre cele mai importante zile din viaţa dumneavoastră. Nici nu este de mirare că vreți să fie perfectă şi să arătaţi divin. Prin coafat mireasa, coafura de mireasă, la fel ca şi rochia de mireasă, trebuie să vă reprezinte în totalitate, să vă pună în valoare frumusețea pentru a vă  simţi o adevărată prinţesă...

Pachet mireasă coafat machiaj profesionalSalonul nostru vine în ajutorul mireselor cu coafuri pentru mireasă, de top. Stiliștii noștri au o bogată experiență pentru a îndeplini sarcini atât de delicate, precum coafat mireasa. Întotdeauna eleganța, rafinamentul și stilul ridică rezultatele eforturilor lor, la nivel de artă. Și nu doar pentru prestigiu... Fiind momente unice în viața oricărei femei, coafura trebuie să fie impecabilă. Și pentru că majoritatea invitatelor la nuntă se vor pregăti adecvat pentru eveniment, puteți alege dintre multele coafuri de mireasă, mai mult sau mai puțin spectaculoase, astfel încât să va ridicați deasupra tuturor prin eleganță și unicitate...

Stiliștii sunt pregătiți pentru orice tip de păr, orice culoare și orice model de coafură. Clasică sau avangardistă, coafura de mireasă aleasă de dumneavoastră va deveni realitate. Și pentru că această coafură nu trebuie să urmeze tipare sau standarde, modelul este dat de limita imaginației... Tot ce este necesar sunt câteva poze de coafuri care credeți că vi s-ar potrivi și le doriți a fi purtate în ziua cea mare sau de la care doriți să porniți ca structură sau formă. Stiliștii noștri vă vor consilia cu privire la culoare, nuanțe, construcția coafurii și vă vor sugera diverse alternative pentru a încadra celelalte accesorii ale ținutei de mireasă (diademă, coroniță, flori decorative, voaletă, tocă, etc).

Pachet mireasă coafat machiaj profesionalDacă încă nu v-ați hotărât asupra stilului final al coafurii și nu ați făcut anterior o probă pentru coafura de mireasă, nu-i nimic... În salonul nostru avem cataloage cu modele din care puteți alege. Dacă nici acestea nu vă convin, puteți căuta pe internet unde sunt prezente mii de astfel de imagini. Orice model ați alege, puteți să petreceți ziua ce mare fără niciun stress. Părul nu va fi în niciun fel motiv de stress. Poate pantofii...

Noi vă recomandăm totuși să faceți o probă pentru coafuri mireasă. Astfel veți putea testa abilitățile stiliștilor, culoarea, nuanțele, monturile specifice dorite precum și rezistența peste zi a coafurii. Astfel puteți proba rochia de mireasă și toate accesoriile dar puteți face chiar și o mini ședință foto pentru a vedea mai bine, pe viu, cum vor arăta pozele dumneavoastră de nuntă.

Machiaj de mireasă profesional

Ziua nunții este acel moment important în viața voastră când sunteți în centrul atenţiei și când, cu siguranță trebuie să creați asupra tuturor un impact vizual de ”uauuu”. Orice machiaj de mireasă ați alege, acesta nu trebuie să acopere frumusețea naturală ci să o pună în evidență.

Machiajul de mireasă elegant nu respectă tendințe sau tipare. Acesta trebuie să vă avantajeze fizionomia, să vă reprezinte stilul și personalitatea dumneavoastră, să fie în armonie deplină cu rochia, coafura și accesoriile și, cel  mai important, să vă simțiți confortabil cu el. Machiajul de mireasă este un machiaj de înfrumusetare care trebuie realizat astfel încât să reziste pe durata unei zile și a unei nopți fără a suferi modificări indiferent de sezonul în care are loc sau intensitatea petrecerii.

Când un machiaj de mireasă este bine realizat, miresei i se va spune întotdeauna: “Cât de frumoasă ești!” și nicidecum: “Ce frumos ești machiată!”. De aceea, pentru această zi specială vă recomandăm să apelați la experiența unui profesionist. Un make-up artist profesionist are atât experiența necesară, cât și produse profesionale de foarte bună calitate. Spre deosebire de alte machiaje, machiajul de mireasă este un machiaj pretențios...

Extensii gene fir cu firO altă recomandare pentru cazul în care bugetul vă permite, este să faceți și o probă de  machiaj de mireasă. Contează foarte mult să știți la ce vă așteptați și să vă eliminați astfel un factor de stres din ziua nunții. Alegeți machiajul de probă pentru un eveniment premergător nunții, să-i puteți testa rezistența în timp, la căldură și implicit la transpirație, dar și reacția viitorului soț. Dacă doriți să purtați extensii de gene la machiajul de mireasă, vă recomandăm să le alegeți pe cele ”fir cu fir” atât pentru rezistența în timp cât și pentru aspectul natural.Aplicare gloss

Un machiaj de mireasă rezistent este asigurat și de un ten atent îngrijit. Ocupați-vă din timp de acest aspect. Nu apelați la tratamente invazive în săptămâna nunții pentru că există posibilitatea de a avea compromisă întreaga zi. Secretul constă într-o îngrijire constantă a tenului: zilnic (demachiere, tonifiere, hidratare), săptămânal chiar și la domiciliu prin exfolieri ușoare și măști hrănitoare, iar lunar să mergeți la o cosmeticiană pentru un tratament mai complex cu produse profesionale. Un machiaj de mireasă reușit, are nevoie de un bun suport...Modelare sprâncene

De asemenea, nu trebuiesc neglijate sprâncenele! Evitați pensatul excesiv al sprâncenelor și lăsați-le să crească. Esteticiana va ști când sunt pregătite pentru a prinde formă și va acționa în consecință. Fiind responsabile de expresivitatea feței, acestea joacă un rol extrem de important în reușita oricărui machiaj, nu numai pentru un machiaj de mireasă.

În salonul ”Secretul Frumuseții” pachetul pentru mireasă: coafat mireasa și machiaj de mireasă elegant se execută în condiții de maximă igienă (paduri, instrumentar sterilizat). Procedurile durează, de regulă 120 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră, sau 0371 098 077 (Rețeaua Vodafone) de Marți până Sâmbătă între orele 10:00 și 20:00.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Coafură și machiaj mireasă - Pachet profesional

Coafură și machiaj profesional mireasă: vă oferim un pachet cu coafură și machiaj profesional mireasă pentru acea zi importantă din viața dumneavoastră. Pentru că trebuie să aveți un look unic și special, adăugați ținutei de mireasă, un coafat de excepție și completați imaginea cu un machiaj profesional. Și pentru un machiaj perfect, puteți opta pentru extensii gene false fir cu fir...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
09.06.2014
Coafură și machiaj mireasă - Pachet profesional

Am aranjat pentru coafor machiaj si mani pedi cu trei saptamani inainte. Si petru a fi sigura, am facut mai intai o proba de coafat si machiaj. Pentru coafat, Didi a avut o rabdare fantastica, pentru ca am pus-o sa-mi schimbe coafura de 3 ori pana am gasit solutia finala. La machiaj, proba a fost de la bun inceput de neinlocuit. Pe urma, in dimineata nuntii, am venit la salon unde lectia era deja cunoscuta. Nu a durat mult, fiecare dintre fete, inclusiv manichiura, au fost terminate cu mai bine de jumatate de ora fata de programare. Le multumesc fetelor ca au contribuit cu atata zel la o zi reusita. Am fost si sunt foarte multumita de serviciile fetelor din salon. Il recomand pentru promptitudine, seriozitate si calitatea serviciilor. 5 stele! Aaa... sa nu uit: multumesc că mi-ati pus poza pe site! Nu degeaba vi se spune”Secretul Frumusetii”!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

4 alte produse din aceași categorie:

Compară 0