Machiaj mireasă și gene false fir cu fir - Pachet

Machiaj mireasă și gene false fir cu fir: pentru viitoarele mirese sau nașe, vă propunem un pachet de servicii format din machiaj mireasă și gene false fir cu fir, destinate marelui eveniment. Orice machiaj de mireasă vă alegeți, puteți să-l desăvârșiți purtând extensii gene fir cu fir, fapt ce vă va oferi un aspect elegant și unic. Vă stăm la dispoziție chiar și pentru o probă de machiaj mireasă.

Detalii...

Preț redus!
0082

450,00 lei

500,00 lei

-50,00 lei

450,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj profesional mireasă

Machiaj mireasă și gene false fir cu fir - Pachet

Machiajul de mireasă elegant nu respectă tendințe sau tipare. Acesta trebuie să vă avantajeze fizionomia, să vă reprezinte stilul și personalitatea dumneavoastră, să fie în armonie deplină cu rochia, coafura și accesoriile și, cel  mai important, să vă simțiți confortabil cu el. Machiajul de mireasă este un machiaj de înfrumusetare care trebuie realizat astfel încât să reziste pe durata unei zile și a unei nopți fără a suferi modificări indiferent de sezonul în care are loc sau intensitatea petrecerii.

Când un machiaj mireasă este bine realizat, miresei i se va spune întotdeauna: “Cât de frumoasă ești!” și nicidecum: “Ce frumos ești machiată!”. De aceea, pentru această zi specială vă recomandăm să apelați la experiența unui profesionist. Un make-up artist profesionist are atât experiența necesară, cât și produse profesionale de foarte bună calitate. Spre deosebire de alte machiaje, machiajul de mireasă este un machiaj pretențios...

Extensii gene fir cu firO altă recomandare pentru cazul în care bugetul vă permite, este să faceți și o probă de  machiaj de mireasă. Contează foarte mult să știți la ce vă așteptați și să vă eliminați astfel un factor de stres din ziua nunții. Alegeți un machiaj mireasă de probă pentru un eveniment premergător nunții, să-i puteți testa rezistența în timp, la căldură și implicit la transpirație, dar și reacția viitorului soț. Dacă doriți să purtați extensii de gene la machiajul de mireasă, vă recomandăm să le alegeți pe cele ”fir cu fir” atât pentru rezistența în timp cât și pentru aspectul natural.Aplicare gloss

Un machiaj mireasă rezistent este asigurat și de un ten atent îngrijit. Ocupați-vă din timp de acest aspect. Nu apelați la tratamente invazive în săptămâna nunții pentru că există posibilitatea de a avea compromisă întreaga zi. Secretul constă într-o îngrijire constantă a tenului: zilnic (demachiere, tonifiere, hidratare), săptămânal chiar și la domiciliu prin exfolieri ușoare și măști hrănitoare, iar lunar să mergeți la o cosmeticiană pentru un tratament mai complex cu produse profesionale. Un machiaj mireasă reușit, are nevoie de un bun suport...Modelare sprâncene

De asemenea, nu trebuiesc neglijate sprâncenele! Evitați pensatul excesiv al sprâncenelor și lăsați-le să crească. Esteticiana va ști când sunt pregătite pentru a prinde formă și va acționa în consecință. Fiind responsabile de expresivitatea feței, acestea joacă un rol extrem de important în reușita oricărui machiaj, nu numai pentru un machiaj de mireasă.

Make-up artistul nostru vă așteaptă pentru machiajul de nuntă pe oricare dintre participanți: mireasă, nașă, soacră, domnișoară de onoare sau invitate. Merită!

Gene false fir cu fir, aplicare

Nu este o întâmplare că genele întotdeauna au fost o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apăriţiei noilor tehnologii de gene, în speță extensiile de gene false fir cu fir, acum este un ”must have” să aveți gene frumoase, bogate şi curbate. Aceste extensii gene false fir cu fir, un complement de excepție în ceea ce privește frumusețea, sunt un mod inovator de a alungi și îndesi semi-permanent genele naturale. Deoarece aceste extensii de gene false fir cu fir arată foarte natural, nu pot fi comparate cu tradiționalele gene false cu bandă.

IMPORTANT: nu se aplică extensii gene false fir cu fir decât dacă ochii sunt perfect sănătoși.

Aplicare extensii gene fir cu fir

După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (şi nu de aceasta!), în acest fel evitându-se iritaţia sau reacţia alergică. Însă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc. Extensiile de gene false fir cu fir folosite în salonul ”Secretul Frumuseții” sunt de cea mai bună calitate, realizate din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţine forma pe tot parcursul purtării lor (săptămâni întregi). Datorită regenerării naturale genele cresc şi se schimbă (la fel ca şi părul), aşadar extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist de gene în cadrul sesiunilor de întreținere. Este important de ştiut că durata de viaţă a genelor naturale este între 60-90 de zile. Aşadar pentru cine doreşte să poarte extensii gene false fir cu fir pe un timp mai îndelungat - chiar şi ani întregi - trebuie să vină la retuş la 4 - 6 săptămâni. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene false fir cu fir (sau extensii gene fir cu fir) - pe lângă efectul natural - este faptul ca rămâneți la modul de viaţă cu care v-ați obişnuit : puteți face sport, puteți înota, iar ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi.

În salonul ”Secretul Frumuseții” sedința machiaj mireasă și aplicare gene false fir cu fir se execută în condiții de maximă igienă (paduri, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 240 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră, sau 0371 098 077 (Rețeaua Vodafone) de Marți până Sâmbătă între orele 10:00 și 20:00.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj mireasă și gene false fir cu fir - Pachet

Machiaj mireasă și gene false fir cu fir: pentru viitoarele mirese sau nașe, vă propunem un pachet de servicii format din machiaj mireasă și gene false fir cu fir, destinate marelui eveniment. Orice machiaj de mireasă vă alegeți, puteți să-l desăvârșiți purtând extensii gene fir cu fir, fapt ce vă va oferi un aspect elegant și unic. Vă stăm la dispoziție chiar și pentru o probă de machiaj mireasă.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
06.09.2014
Machiaj mireasă cu aplicare gene fir cu fir

Am ales extensiile de gene fir cu fir pentru ca doresc sa le port mai mult timp. Am stability cu Kiki să vină sâmbăta dimineața, de la ora 8 împreună cu fetele, să mă pregătească: coafatul, manichiura, pedichiura și machiajul. Cel mai mult a durat aplicarea genelor false. Efectul? Covârșitor! Nunta am avut-o la Palatul Snagov iar eu, pentru că m=am pregătit de multă vreme pentru evenimentul ăsta, nu am vrut să fac niciun compromis. Parte din poze au fost postate de mine și de invitați pe Facebook și Pinterest. Am avut mai mult like-uri decât în toate celelalte poze ale noastre. Super mulțumită de toate serviciile. Recomand cu încredere tuturor celor care vor să arate bine mereu.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
23.06.2014
Machiaj mireasă și gene false fir cu fir - Pachet

Am avut nunta acum 9 zile. Am avut parte de un rasfat de zile mari inaintea nuntii. Am abordat un pachet de servicii, de fapt mai multe, toate in salonul acesta, numai ca au fost la intervale diferite. Genele mi le-a pus cu2 zile inainte de nunta, iar machiajul chiar sambata dimineata, dupa coafat. In ziua in care mi-a plicat genele, am fost intr-un club cu fetele. Toate au ramas impresionate de look si m-au studiat cat au putut. Le-am spus ca upgrade-ul era in vederea nuntii. Machiajul din ziua nuntii, super, genele, super, coafatul, manichiura si pedichiura, super. Cum sa nu fiu multumita cu asa ceva?

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

4 alte produse din aceași categorie:

Compară 0