Machiaj mireasă și gene false mănunchi - Pachet

Machiaj mireasă și gene false mănunchi: pentru viitoarele mirese, vă propunem un pachet de servicii format din machiaj mireasă și gene false mănunchi, destinate marelui eveniment. Orice machiaj de mireasă vă alegeți, puteți să-l desăvârșiți purtând extensii gene false mănunchi, fapt ce vă va oferi un aspect elegant și unic. Vă stăm la dispoziție chiar și pentru o probă de machiaj mireasă.

Detalii...

Preț redus!
0083

300,00 lei

350,00 lei

-50,00 lei

300,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj profesional mireasă

Machiaj mireasă și gene false manunchi - Pachet

Machiajul de mireasă elegant nu respectă tendințe sau tipare. Acesta trebuie să vă avantajeze fizionomia, să vă reprezinte stilul și personalitatea dumneavoastră, să fie în armonie deplină cu rochia, coafura și accesoriile și, cel  mai important, să vă simțiți confortabil cu el. Machiajul de mireasă profesional este un machiaj de înfrumusetare care trebuie realizat astfel încât să reziste pe durata unei zile și a unei nopți fără a suferi modificări indiferent de sezonul în care are loc sau intensitatea petrecerii.

Când un machiaj profesional mireasă este bine realizat, miresei i se va spune întotdeauna: “Cât de frumoasă ești!” și nicidecum: “Ce frumos ești machiată!”. De aceea, pentru această zi specială vă recomandăm să apelați la experiența unui profesionist. Un make-up artist profesionist are atât experiența necesară, cât și produse profesionale de foarte bună calitate. Spre deosebire de alte machiaje, machiajul de mireasă este un machiaj pretențios...

Extensii gene fir cu firO altă recomandare pentru cazul în care bugetul vă permite, este să faceți și o probă de  machiaj de mireasă. Contează foarte mult să știți la ce vă așteptați și să vă eliminați astfel un factor de stres din ziua nunții. Alegeți un machiaj mireasă de probă pentru un eveniment premergător nunții, să-i puteți testa rezistența în timp, la căldură și implicit la transpirație, dar și reacția viitorului soț. Dacă doriți să purtați extensii de gene la machiajul de mireasă, puteți alege una din două variante și anume: gene false mănunchi, cu o durată de viață mai scurtă sau gene false fir cu fir pentru rezistența în timp mai îndelungată dar și pentru aspectul natural.Aplicare gloss

Un machiaj mireasă profesional rezistent este asigurat și de un ten atent îngrijit. Ocupați-vă din timp de acest aspect. Nu apelați la tratamente invazive în săptămâna nunții pentru că există posibilitatea de a avea compromisă întreaga zi. Secretul constă într-o îngrijire constantă a tenului: zilnic (demachiere, tonifiere, hidratare), săptămânal chiar și la domiciliu prin exfolieri ușoare și măști hrănitoare, iar lunar să mergeți la o cosmeticiană pentru un tratament mai complex cu produse profesionale. Un machiaj mireasă reușit, are nevoie de un bun suport...Modelare sprâncene

De asemenea, nu trebuiesc neglijate sprâncenele! Evitați pensatul excesiv al sprâncenelor și lăsați-le să crească. Esteticiana va ști când sunt pregătite pentru a prinde formă și va acționa în consecință. Fiind responsabile de expresivitatea feței, acestea joacă un rol extrem de important în reușita oricărui machiaj, nu numai pentru un machiaj de mireasă.

Make-up artistul nostru vă așteaptă pentru machiajul de nuntă pe oricare dintre participanți: mireasă, nașă, soacră, domnișoară de onoare sau invitate. Merită!

Gene false mănunchi, aplicare

O privire seducătoare face mai mult decât o mie de cuvinte. Pentru asta, orice femeie tânjeste după genele perfecte, iar când natura nu ne-a ajutat pe toate, cel puțin pentru o perioadă, salonul Secretul Frumuseții vă ajută să ajungeți la acest deziderat cu minunatele extensii gene false mănunchi.

IMPORTANT: nu se aplică extensii gene false mănunchi decât dacă ochii sunt perfect sănătoși.

Aplicare extensii gene mănunchiExtensiile de gene false mănunchi sunt formate din grupuri de 5-6 gene unite într-un singur punct (evantai), și au lungimi diferite. Acestea se lipesc de 2-4 gene naturale creând senzația de ”gene bogate”. Adezivul este unul special, fără conținut de aldehide și este relativ rezistent la apă și la soare.

Machiaj mireasă gene false mănunchiEfectul este destul de apropiat de genele naturale, însă necesită o îngrijire mai deosebită. În primul rând, se va evita spălarea cu apă timp de 72 ore după aplicare, pentru a lăsa timp adezivului să-și definitiveze efectul. Apoi, deși puteți aplica mascara peste aceste gene, noi nu vă recomandăm aceasta din două motive: în primul, genele aplicate sunt destul de evidente și nu mai au nevoie de a fi conturate, iar al doi-lea, folosirea demachiantului conduce la dizolvarea prematură a adezivului și ca o consecință firească, acestea vor cade lăsând goluri destul de evidente.

În cazul în care respectați recomandările esteticienei, adezivul acestor extensii gene false mănunchi rezistă în mod normal, între 10 și 14 zile.

În salonul ”Secretul Frumuseții” sedința machiaj mireasă și aplicare gene false mănunchi se execută în condiții de maximă igienă (paduri, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 120 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră, sau 0371 098 077 (Rețeaua Vodafone) de Marți până Sâmbătă între orele 10:00 și 20:00.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj mireasă și gene false mănunchi - Pachet

Machiaj mireasă și gene false mănunchi: pentru viitoarele mirese, vă propunem un pachet de servicii format din machiaj mireasă și gene false mănunchi, destinate marelui eveniment. Orice machiaj de mireasă vă alegeți, puteți să-l desăvârșiți purtând extensii gene false mănunchi, fapt ce vă va oferi un aspect elegant și unic. Vă stăm la dispoziție chiar și pentru o probă de machiaj mireasă.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
08.08.2014
Machiaj mireasă și gene false mănunchi - Pachet

Am gasit pe internet salonul si am incercat cu doua saptamani inaintea nuntii cateva dintre servicii. Am ramas placut impresionata asa ca am programat pentru sambata dimineata, la ora 8-00, coafatul, machiajul si genele false. Am ales extensii manunchi pentru simplul motiv ca dupa nunta am sa le dau jos. Le-am dat, saptamana trecuta. Nunta a fost de vis, asa cum mi-am dorit, coafura machiajul si genele au fost la inaltime. Pozele au iesit super iar mai multi pe facebook, chiar a remarcat lungimea neobisnuita a genelor. Supermultumita si de servicii si de promptitudinea fetelor care au contribuit toate la finalizarea serviciilor. Nici fotografii nu s-au impiedicat de ele. Recomand cu incredere!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

4 alte produse din aceași categorie:

Compară 0