Mezoterapia virtuală

Mezoterapia virtuală este supereficientă, nedureroasă și fără ace

Pentru multe dintre noi care se îndoiesc atunci când încep un tratament de frumusețe, mai ales printr-o metodă nouă, pot apărea păreri diferite pentru ceeace era considerat în tratamentele clasice ”arta masajului” manual și Mezoterapia virtuală, interacțiunea omului cu ”un echipament electronic”. Desigur, pierderea contactului direct estetician - client (pacient) contează sau câteodată chiar fac diferența... (Unele dintre cliente mi-au mărturisit în timpul tratamentului că doar mama lor le mai mângâiau pe față în același fel, când erau mici...). În consecință, recomandat ar fi să vă informați, iar noi să vă punem la dispoziție cât mai multe informații corecte. De aceea suntem aici.

Mezoterapie virtuală facială crioterapieNu vă fie teamă de tratamentele estetice. Dacă le efectuați într-un salon decent, cu personal calificat, puteți fi absolut sigură că veți beneficia de cele mai bune servicii și mai presus de toate, veți primi toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a lua o decizie. Nu vă formalizați și puneți toate întrebările care vă incită, pentru a lua o decizie cât mai corectă.

Una dintre cele mai frecvente întrebări este dacă vom simți durere atunci când vom efectua o procedură cu mezoterapie virtuală. Răspunsul este CATEGORIC NU. Chiar nu doare, într-adevăr, cei mai mulți oameni o descriu ca o experiență placută și relaxantă. Mezoterapia virtuală este un tratament nedureros și constă din electrodifuzia în stratul dermului a ingredientelor active conținute de produsele cosmetice aplicate pe piele. Prin metodele clasice de tratamente prin masaj, se dorea același efect iar acesta chiar avea loc însă, la o scară mult mai mică...

Este foarte important ca aceste tratamente să fie efectuate de cosmeticieni profesioniști și întotdeauna susținute de disponibilitatea dumneavoastră de a continua ce ați început pentru a putea ajunge la rezultate spectaculoase. Numai coerența tratamentelor vă poate aduce satisfacția unei alegeri corecte.

Dacă doriți să încercați acest tratament prin mezoterapie virtuală aplicat pe diferite zone, cum ar fi bărbia, vergeturi, celulita sau picioare obosite, nu ezitați! Mezoterapia virtuală este cea mai bună alegere. Dar pentru a fi în siguranță 100% recomandarea noastră este să consultați un medic specialist înainte de tratament, astfel încât acesta nu va fi contraproductiv în cazul în care suferiți de vreo infecție sau o afecțiune ce poate declanșa complicații prin utilizarea aparatelor cu ultrasunete. Informați-vă medicul de familie despre intenția de a urma astfel de tratamente!

Mezoterapia virtuală are capacitatea de a reafirma, restructurara colagenul și a întineri mușchii, pielea și sistemul circulator periferic cu obținerea unor rezultate estetice uimitoare, fără a trece prin intervenții chirurgicale. Îmbunătățiți imaginea dumneavoastră pentru a vă simți mai bine!

Mezoterapia virtuală : beneficii și indicații

Mezoterapia virtuală este sinonim cu întinerire, tratament anti-îmbătrânire și este la modă. Care sunt beneficiile sale? Care sunt indicațiile sale? Ce este, până la urmă?

Beneficiile de mezoterapiei virtuale

Mezoterapia virtuală este o alternativă la mezoterapia tradițională cu ace însă nu necesită injecții. Acesta este un sistem transdermic care permite dirijarea tratament facial cu mezoterapie virtuală fototerapei cu ledproduselor farmaceutice și cosmetice, fără utilizarea acelor de seringă. Acest lucru se realizează prin intermediul electro-difuziei, care implică aplicarea unui curent electric de joasă frecvență în piele și provoacă controlat deschiderea temporară a porilor pielii, permițând ingredientelor active ale produselor cosmetice sau farmaceutice să treacă prin straturile epidermei și să fie absorbite de către organism. Mezoterapia virtuală a revoluționat tehnologia cu ace de seringă tradiționale. Dar care sunt beneficiile sale? La ce folosește mezoterapia virtuală? Care sunt indicațiile?

Mezoterapia virtuală este o procedură non-invazivă și nedureroasă. Mai mult decât atât, în comparație cu mezoterapia tradițională, puteți obține aceleași rezultate sau chiar mai bune atunci când se aplică aceleași produse. În lipsa înțepăturilor de ace, nu rămân nici semne vizibile...
Ingredientele active pot fi combinate cu diferite culori LED sub denumirea de fototerapie (roșu, albastru și verde), lumina, creând posibilitatea cosmeticienilor să personalizeze tratamentele pentru a satisface nevoile clienților într-un mod specific.

Indicații pentru mezoterapie virtuală

* Mezoterapia virtuală poate fi utilizat pentru:
* Tratamentul împotriva celulitei corporale;
* Tratament corporal, a obezității și a depozitelor de grăsime localizate;
* Tratament pentru tonifierea corpului;
* Tratament pentru vergeturi și cicatrici;
* Tratament facial Anti - îmbătrânire;
* Tratament facial de hidratare;
* Tratament facial antiacneic.

Efectele benefice ale mezoterapiei virtuale

Rezultatele și beneficiile mezoterapia virtuală sunt :tratament facial cu mezoterapie virtuală anti-age
* Eliminarea celulitei;
* Reducerea depozitelor de grăsime;
* Liposculptura corpului;
* Reducerea edemurilor;
* Fermitatea pielii pieptului, feselor, brațelor interioare, etc . ;
* Regenerarea țesuturilor;
* Reducerea vergeturilor și cicatricilor;
* Reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii, ridurile, linii, etc;
* Aplicarea transdermică ( fără injecție ) a ingredientelor active prin electro-difuzie.
* Reducerea cicatricilor lăsate de acnee;

Profesioniștii utilizează în general, un echipament de mezoterapie virtuală numit electroporator, care oferă o cantitate foarte mică de curent pulsatoriu care face ca porii pielii să se deschidă de până la 400 de ori, permițând pătrundea principiilor active din serumurile aplicate pe piele, în corp. Acest întreg proces durează mai puțin de o secundă. Prin utilizarea tehnicii de electroporare, profesioniști sunt în măsură să ofere vitamine, minerale și chiar aminoacizi (cum ar fi L-carnitină, arginină și altele) corpului pacientului, cu ușurință.

Acest instrument este utilizat pe scară largă pentru reducerea sau eliminarea celulitei care se produce atunci când rezervele de grăsime sunt depozitate nedorit în hipoderm, cauzând pielii exterioare formarea unei suprafețe inegale. Prin utilizarea acestui instrument, profesioniștii în mezoterapie virtuală sunt în măsură să furnizeze ingredientul activ adânc în piele pentru a dizolva excesul de grăsime. Rezultatele sunt surprinzătoare, deoarece într-o perioadă de minute, se poate observa o piele mult mai netedă și moale. De asemenea, se poate lupta împotriva ridurilor de îmbătânire prin furnizarea de substanțe nutritive la nivelul pielii prin mezoterapie virtuală.

Cavitația cu ultrasunete

Cavitația cu ultrasunete este tratamentul suprem pentru a elimina celulita și grăsimile localizate.
Cavitatia estetică Cavitația cu ultrasunete este în vogă acum și la mare căutare. Ea este adoptată de cele mai multe celebrități din lumea întreagă. Utilizând metoda pentru a scăpa de grăsimile localizate, acestea arată spectaculos pe covorul roșu sau pe scenă. Cavitația cu ultrasunete este un tratament complementar perfect al mezoterapiei virtuale, descrisă anterior.

Pe scurt, cavitația cu ultrasunete este un tratament împotriva celulitei și grăsimii localizate, fără intervenții chirurgicale de vreun fel.

Dar vom încerca să răspundem la întrebările de genul: De ce este indicat? Ce este aceata? Cum ne simțim? Care sunt rezultatele?

Elimină celulita inestetică și îi reduce volumul, în special în zone localizate, în lupta constantă pentru a obține corpul dorit. Cavitația este bine cunoscută pentru eficacitatea sa și tratarea cu succes a acestor probleme într-un mod simplu și fără intervenții chirurgicale. Un complement perfect pentru tratamentele cu mezoterapia virtuală.

Ce este cavitația cu ultrasunete?

Cavitația cu ultrasunete sau doar cavitația este un tratament non-invaziv sigur, eficient, durabil, nedureros și fără perioade postoperatorii, indicat pentru a combate celulita, grăsimea localizată și de a reduce volumul corpului.

Ce face cavitația cu ultrasunete și ce simte pacientul?

Cavitația cu ultrasunete sau cavitația estetică este un tratament care folosește ultrasunete de frecvență joasă (așa-numita ecografie), folosește puterea concentrată a acestora pentru lovi adipocitele (celulele adipoase), rupând membrana celulei de grăsime, fără a deteriora structurile adiacente, respectând integritatea sângelui și a sistemului limfatic. Acest fenomen transformă grăsimea din starea solidă în stare lichidă, urmând ca acesta să fie eliminat cu ajutorul sistemului limfatic prin tractul urinar.

Când urmează un tratament de cavitație estetică, pacienții intră într-o stare de relaxare profundă, simțind o ușoară căldură în zona de masaj datorată agitației termice moleculare produsă de ultrasunete.

Recomandări pentru tratamentul cu Cavitația estetică

Înainte de începerea tratamentului, se recomandă să se bea cel putin 2 litrii de apă, ce acționează ca un conductor de ultrasunete. De asemenea, se va evita consumul de alimente grase.

Rezultatele cavitației cu ultrasunete

Rezultatele mezoterapiei virtualeÎn prima sesiune, putem vedea deja o pierdere de între 2 și 3 cm în grosime. Rezultatele încep să devină vizibile în mod semnificativ după cea de a trei-a sesiune. Cu cât este mai mare masa de grăsime cu atât se pierde mai mult volum. Vârsta la care pacienții răspund cel mai bine la tratament este cuprinsă între 25 și 55 de ani. Pentru a spori rezultatele cavitației, acesta se combină cu alte tratamente, cum ar fi mezoterapia virtuală, radiofrecventa, platforma de vibrații, presopunctura și masaje corporale.

Efectele cavitației estetice sunt durabile, atâta timp cât pacientul nu face schimbări în dieta sa. Exercițiile fizice și o dietă sănătoasă ajută la menținerea rezultatelor.

Contraindicații cavitație

Ca orice tratament eficient, cavitația cu ultrasunete are câteva contraindicații:
- cavitația nu este recomandată pentru persoanele cu flebită, tromboflebită, varice, arterioscleroza, diabetul cu microangiopatie hepatică și insuficiență renală, ciroză hepatică, leziuni ale pielii, boli de piele, procese inflamatorii severe (tuberculoză, HIV, neoplazice).
- gravide;
- mămici în perioada de alăptare;
- persoane care sunt purtătoare de stimulatoare cardiace.

Mezoterapia virtuală facială

Mezoterapia virtuală facială, cunoscută printre celebrități ca miracolul în estetică, este un tratament eficient, nedureros și fără înțepături de ace, care întinerește fața într-un mod spectaculos. Chiar și pentru noi, esteticienii care facem zilnic tot felul de tratamente cu produse cosmetice total inovatoare, rezultatele acestei tehnologii ne uimesc.

Mezoterapia virtuală facială: acesta este Secretul Frumuseții.

Mezoterapia virtuală facială permite ”umplerea” pielii feței cu produsul cosmetic aplicat, fără utilizarea de injecții. Datorită eficienței de penetrare a ingredientelor (în jur de 95%) pielea va arăta întinerită și radiantă. Este recomandată pentru liniile fine, ridurile de expresie și pielea deshidratată. O parte din rezultatele pot fi văzute imediat, iar de restul beneficiați la aproape douăzeci și patru de ore după tratament, atunci când pielea este reafirmată, în stare proaspătă și strălucitoare.

Rezultatele mezoterapiei virtuale facialeMezoterapia virtuală corporală și facială sunt proceduri nedureroase si non-invazive întroduse în circuitul tehnologiilor de înfrumusețare relativ recent. Aceasta se bazează pe o tehnică inovatoare care utilizează tehnologia digitală pentru producerea fenomenului de electroporare cu menirea de aplicare și absorție a ingredientelor active și are rezultate foarte bune la diferite tratamente corporale și faciale, inclusiv tratamentul celulitei, însă fără a suferi din pricina dezavantajelor mezoterapiei tradiționale.

Prețurile pentru mezoterapia virtuală în general, sunt considerabil mai mici decât prețurile pentru mezoterapia tradițională, dar fără riscurile provenite de la injecții, mai ales atunci când vorbim despre mezoterapia virtuală facială.

Mezoterapia virtuală facială nu are efecte secundare, fiind un tratament eficient și practic fără durere, care se aplică la față, gât și decolteu, netezind luminos .
Procedura durează 35 minute și este potrivită pentru tratamentul feței și corpului. Efectele încep să fie resimțite după prima sesiune.

În cazul mezoterapiei virtuale faciale este recomandabil să se aplice un minim de 6 sesiuni cu un maxim de două ședințe pe săptămână, sau trei în cazul tratamentelor intensive. Substanțele utilizate în mod normal pentru mezoterapie virtuală facială includ: vitamine, aminoacizi, acid hialuronic și coenzima Q10. Sesiunile de hidratare și cele de reafirmare vor alterna. Zonele de lucru sunt fața, gâtul și decolteul.

Prețuri pe ședințe și sesiuni de mezoterapie virtuală

Aici sunt prețurile pentru ședințe și sesiuni obișnuite în tratamentele cu mezoterapie virtuală. Am selectat prețurile medii ale diferitelor centre de înfrumusețare, cu rezultate profesionale excelente. Aceste prețuri vă vor servi ca referință atunci când alegeți un centru de mezoterapie virtuală.

Cele mai ieftine sesiuni de mezoterapie virtuală depind în principal de zona pentru care se aplică tratamentul. Veți găsi, în general, un preț pentru ședinte de mezoterapie virtuală facială și corp diferit de sesiunile de mezoterapie virtuală, care ne arată că prețul pentru o ședință este mai mic, în cazul sesiunilor, ceeace le face mai avantajoase. Întotdeauna noi recomandăm sesiunile de mezoterapie pentru efecte notabile...

Un alt element de luat în considerare este numărul minim de ședințe pentru un tratament complet. Din moment ce unele tratamente necesită mai multe sesiuni, aproape toate saloanele de înfrumusețare oferă bonusuri de 1 sau 2 ședințe pentru un tratament de 9-12 ședințe (Raportul interpretat corect ar fi la 6 ședințe plătite, una este gratuită). Sfatul nostru este să începeți întotdeauna cu sesiuni de 4 - 5 ședințe, deoarece aveți posibilitatea să vedeți rezultatele, iar dacă acestea sunt în limita acceptabilității sau peste, vă puteți angaja în sesiuni de nivel mai înalt și de lungă durată.

Acestea sunt prețurile medii ale saloanelor de înfrumusețare profesionale, cu rezultate bune (categorisirea acestora rezultă din postările pe numeroasele bloguri pe care le-am accesat precum și de la feedback-ul dat de diverse cliente intrate în salon):
Preț pe ședințe:
Mezoterapia virtuală facială

  • Anti - îmbătrânire față complet - 60 €
  • Față complet ( față, gât, piept) - 80 €

Mezoterapia virtuală pentru corp

  • Tratament ( aproximativ 30 ' ) - 30 €

Preț pe sesiuni:
Mezoterapia virtuală facială

  • Sesiune 4 ședințe : 150 - 180 €
  • Sesiune 10 ședinte : 300 - 360 €

Mezoterapia virtuală pentru corp

  • Sesiune 4 ședințe : 100-120 €
  • Sesiune 10 ședințe : 200 - 240 €

Vă reamintim că acestea sunt prețuri medii aproximative pentru tratamentele cu mezoterapie virtuală și pot exista diferențe semnificative între saloane. Însă acestea vă pot servi cu siguranță ca referință. Altă diferență deloc de neglijat, mai poate proveni de la produsele cosmetice sau farmaceutice cu care se lucrează. De regulă, eficiența produselor pentru diversele tratamente este cea care dictează prețul. În cazul în care veți găsi tratamente cu mezoterapie virtuală foarte ieftine, mai mult ca sigur că produsele cosmetice folosite sunt ineficiente sau de o calitate inferioară...

Kiki Ștefănescu 2014

Postat în 23.03.2014 Home, Secretele frumuseții, Cosmetică 0 4585

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

Lăsați un comentariu

Compară 0