Împletituri profesionale

Împletituri profesionale, coafuri împletite, cozi împletite rusești

Vă aduceți aminte de momentele în care mama sau bunica vă făcea codițe pentru a merge la școală? Poate că atunci și mai târziu, vă displăceau. Încet, încet, datorită înventivității și priceperii stiliștilor considerați mai îndrăzeți, coafurile cu împletituri au ajuns pe locuri fruntașe în preferințele femeilor.

În prezentările colecțiilor de modă ale designerilor pentru această vară, am putut vedea o mulțime de coafuri, printre care și diverse stiluri de coafuri foarte șic, printre care coada împletită, coronițe împletite, coada de pește sau împletituri accesorizate foarte frumos. Dacă aveți părul lung sau mediu și vă doriți o coafură pentru ocazii, simplă, dar de efect, încearcați o coafură cu împletituri profesionale, cozi împletite rusești sau o coafură simplă cu împletituri. Bucurați-vă de oricare dintre cele mai noi și moderne coafuri ale acestui an.

Coada împletită și coadă de pește

Aceasta este o coafură clasică și relativ ușor de realizat. Este potrivită pentru viața de zi cu zi, la o plimbare în oraș, o ieșire cu prietenii sau pentru locul de muncă. În general, acest stil se realizează pe părul lung și mediu și este foarte practic. Desigur, pentru împletituri profesionale, gradul de împletire sau ”dificultate” este superior, mai ales dacă coada împletită finalizează o coafură pentru o ocazie specială. Acest gen de împletitură face ca greutatea părului (pentru cel lung și des) să fie concentrat către partea pe care se aplică coada împletită și nu distribuită uniform precum la părul lăsat liber. Un alt fel de coadă împletită este coada împletită rebel, plasată pe o parte și face în continuare furori în rândul tinerelor, mai ales că este abordată de o mulțime de vedete.

Împletitura coadă de pește a fost și este un must have și în această vară, mai ales pentru femeile cu părul lung. Acest stil nu numai că va atrage toate privirile asupra dumneavoastră, dar vă salvează în orice moment al zilei. Puteți opta pentru această împletitură indiferent de context: fie că mergeți la scoală, fie la petrecere, fie la serviciu. Având în vedere că a venit vara, împletitura “in două” poate fi coafura dumneavoastră preferată, accesorizată cu o rochie maxi și câteva șuvițe colorate sau una sau mai multe panglici colorate pe care le puteți purta împletite împreună cu părul.

Împletituri profesionaleÎmpletituri profesionaleÎmpletituri profesionaleÎmpletituri profesionale

 

Coronițe împletite

Pentru a se putea obține coronițe împletite des, părul va fi ondulat cu ajutorul unei plăci pentru creponat, Ulterior operației, se realizează o coadă împletită se modelează și se prinde sub formă de coroniță. Rezultatul va fi mai mult decât uimitor. Această coafură transpune manopera într-o coafură specială, una dintre cele mai noi propuneri ale specialiștilor în materie de coafuri împletite, moderne dar mai ales elegante. Acest stil este mai deosebit și poate fi purtat la ocaziile mai speciale cum ar fi o petrecere, o nuntă, etc. O altă formă de coroniță împletită, mai lejeră, este realizată din împletirea părului și înfășurarea cozii rezultate în creștetul capului. Această formă dă coafurii o notă de eleganță suplimentară.De asemenea, coronițele împletite sunt potrivite pentru toate formele feței, însă necesită o îndemânare deosebită din partea stilistului pentru a le realiza. Bineînțeles, dacă nu sunteți foarte pretențioase sau dacă aveți îndemânarea necesară, puteți să învățați ce și cum din diverse materiale și tutoriale publicate pe internet. Cert este că acesta coafură a fost și rămâne în tendințe și în sezonul de vară al acestui an.

Împletituri profesionale

Împletituri profesionale

Împletituri profesionale

Împletituri profesionale

Împletituri accesorizate

În realizarea unor coafuri împletite cât mai apropiate de scopul pentru care le creați, se folosesc diverse accesorii care nu numai că diversifică sau crează aspecte unice, dar în funcție de natura acestora sau de scop, pot avea un efect chiar peste așteptări. Nu de puține ori, pentru mirese, florile albe de lămâiță sau orhidee la culoarea vestimentației, prinse în împletituri, au înnobilat coafura și au făcut furori... În funcție de complexitatea împletiturilor, accesoriile de păr pot fi floricele colorate, diademe, aglomerări simbolistice de cristale swarovski sau orice alte bijuterii simbolistice, fire sau benzi textile de diferite grosimi și culori, pietre prețioase, pandantive, etc. Practic, datorită structurii rezistente în timp, precum și a suportului fizic propice ancorării diverselor accesorii fără riscul de a le pierde, coafura cu împletituri suportă aproape orice tip de accesoriu de păr, limitarea fiind impusă de fantezia dumneavoastră. Bineînțeles, cu cât împletitura este mai sofisticată, cu atât mai puține accesorii de păr își vor găsi locul în coafură, având în vedere evitarea încărcării acesteia. Pentru coafurile împletite care lasă gâtul și urechile neacoperite parțial sau total, o coafură mult prea accesorizată strică echilibrul creat de accesoriile purtate la gât și urechi...

Împletituri profesionale

Împletituri profesionaleÎmpletituri profesionaleÎmpletituri profesionale

 

Indiferent de  tipul de coafură împletită alegeți, în coadă simplă, coadă de pește, coronițe împletite, impletituri rusești, împletituri largi sau strânse, accesorizate sau nu, sau poate doar o coafură simplă cu împletitură, faptul că părul va sta departe de umeri și spate va fi benefic atunci când afară e foarte cald. Dacă alegeți împletituri profesionale, dincolo de aspectul special pe care aceste tipuri de coafuri le conferă, veți avea cu siguranță o coafură de durată, rezistentă și sigur veți fi  privite admirativ. Aceasta este și o dovadă evidentă a grijii pe care o acordați părului dumneavoastră. Coafura cu împletituri profesionale este este profund feminină și va dispare greu din trendurile modei.

În salonul nostru realizăm toate tipurile de coafuri cu împletituri profesionale și chiar coafuri împletite fantezie.

Kiki Ștefănescu

Postat în 07.06.2014 Home, Hair style 1 6159

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

1 Comentariu

  • Ileana Marcovici

    Ileana Marcovici 03.08.2014 Răspuns

    O sa am nunta in curand si mi-ar place sa stiu ca voi arata ca una din miresele din imaginile de sus. Chestia e ca am fost la coafeza mea si i-am aratat poza cu coada care vreau sa o port la nunta. Ea a zis ca e destul de simplu. Am stat pe scaun mai bine de o ora si nu a iesit nimic. Oricum, ce a iesit, era departe de poza care i-am aratat-o... Mi-a fost clar ca e nevoie de ceva experienta pentru asta, Desigur, mi-a despletit parul si l-am ranjat din perie, urmand sa incerc in alta parte, la coafeze mai experimentate. Peste doua saptamani am nunta si mi-ar place sa stiu ca macar intr-un salon pot gasi pe cineva suficient de pregatit. Am sunat la unul din saloanele renumite, le-am spus despre ce e vorba si mi-au cerut 700 de lei pentru impletituri. Dumnezeule... Pe ce lume traiesc oamenii aia? Chiar de fite fiind salonul, chiar 700? Probabil in asta intra si sampania pe toata durata sedintei, masajul de relaxare cu spa ca entry si un masaj fin la picioare ca de plecare... Si in alte saloane, este oarecum, la fel. Parca s-au vorbit intre ei: daca e mireasa, taxeaz-o triplu! Daca tine, tine...Daca nu, asta e! Intrebarea e: gasesc eu pe cineva dispus sa-mi faca o coada similara cu cea de a doua poza si impletiturile celelalte la un pret rezonabil?
    Sfatul meu: dati un telefon inainte si aflati cum stau lucrurile inainte de a va deplasa la salon...

Lăsați un comentariu

Compară 0