Spălat și coafat împletituri profesionale

Spălat și coafat împletituri profesionale: fie că vă doriți împletituri profesionale fie doar o coafură simplă cu împletituri, dedicați-vă o zi de răsfăț! Un spălat, prin masarea capilarelor scalpului produce o oxigenare suplimentară a zonei, induce o stare de confort, iar un coafat cu împletituri, definitivează look-ul dorit. Alegeți un spălat și coafat cu împletituri pentru un efect cool.

Detalii...

0043

50,00 lei

50,00 lei per sedință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Spălat și coafat împletituri profesionale

Rutina e confortabilă, dar din când în când oricine are nevoie de o schimbare de look și de tunsoare. De ce să nu vă spusprindeți dar și pe cei din jur adoptând o nouă coafură? Din fericire, aveți de unde alege. Pregătiți-vă pentru coafuri grozave și simple în același timp, care vă vor schimba garantat look-ul.

Cu toate vă amintiți cum mamele sau bunicile noastre ne împleteau părul și ne puneau fundițe, când eram mici. Iată că de prin anul 2009, colecțiile de modă au reintrodus coafurile cu împletituri, mai simple sau mai complicate, dar care ridică chiar și cea mai simplă realizare la nivel de artă. Un coafat împletituri profesionale reprezintă o soluție versatilă pentru coafură și este potrivită atât pentru birou, timpul liber și chiar petreceri sau club. O coafură cu împletituri profesionale este de regulă foarte rezistentă și este capabilă să se mențină nu doar pe parcursul zilei, dar chiar poate fi purtată câteva zile la rând...

Pentru spălat se utilizează cu produse profesionale (șampon și balsam) de înaltă calitate, specifice tipului de păr, dându-vă posibilitatea astfel să aplicați, dacă doriți, un tratament eficient pentru hidratare sau împotriva căderii părului. De asemenea, un spălat aduce cu sine un masaj al scalpului ce va induce o stare de bine și confort.

Procedura de coafat împletituri profesionale, se realizează inițial din perie sau placă. Împletiturile reprezintă "cireașa de pe tort" în coafurile moderne și se potrivesc oricărui tip de coafură: de zi, de seară sau de club dar și miresele pot fi coafate cu împletituri.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de spălat și coafat împletituri profesionale se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni și foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 35-45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Spălat și coafat împletituri profesionale

Spălat și coafat împletituri profesionale: fie că vă doriți împletituri profesionale fie doar o coafură simplă cu împletituri, dedicați-vă o zi de răsfăț! Un spălat, prin masarea capilarelor scalpului produce o oxigenare suplimentară a zonei, induce o stare de confort, iar un coafat cu împletituri, definitivează look-ul dorit. Alegeți un spălat și coafat cu împletituri pentru un efect cool.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
16.04.2014
Spălat și coafat cu împletituri

Cred ca pentru prima data de cand merg la coafor si simt un masaj al capului, atunci cand sunt spalata la par, dincolo de orice asteptari. Va rog sa ma credeti ca as veni zilnic, mai mult pentru masajul capului. Dori are niste maini de aur. Cred ca nici mama nu m-a rasfatat asa. Apoi impletiturile, modul in care-i merge mana cand impleteste, nu face altceva decat sa convinga ca a fost facuta pentru asta. Eu sunt multumita! Si daca doriti sa aveti impletituri simple sau sofisticate, cautati-o pe Dori. Mie mi-a facut impletiturile mereu altfel...

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0