Coafat simplu din perie sau placă

Coafat simplu din perie sau placă. Definitivați-vă look-ul cu un coafat simplu din perie sau coafat simplu din placă. Indiferent dacă alegeți o coafură casual, sau pentru o ocazie specială, coafatul simplu din perie sau placă este metoda cea mai facilă de a ajunge la rezultatele așteptate... Si totul în mai puțin de o oră!

Detalii...

0055

30,00 lei

30,00 lei per sedință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Coafat simplu din perie sau placă

Trăiți o experiență specială și exprimați-vă personalitatea printr-un stil de coafură adecvat aspectului dumneavoastră. Fie că doriți o coafură de zi cu zi, sau pentru o ocazie specială, o vom face să se potrivescă perfect ținutei vestimentare, tipului de eveniment și fizionomiei...

Rutina e confortabilă, dar din când în când oricine are nevoie de o schimbare de look și de tunsoare. De ce să nu vă spusprindeți dar și pe cei din jur adoptând o nouă tunsoare? Din fericire, aveți de unde alege. Pregătiți-vă pentru coafuri grozave și simple în același timp, care vă vor schimba garantat look-ul.

Coafatul, pentru orice lungime a părului, se realizează cu peria sau cu placa.

În acest serviciu, nu este inclus spălatul (cu tratament) dar, acesta poate fi solicitat separat când vă prezentați la salon.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de coafat simplu din perie sau placă se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni și foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 35-45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Coafat simplu din perie sau placă

Coafat simplu din perie sau placă. Definitivați-vă look-ul cu un coafat simplu din perie sau coafat simplu din placă. Indiferent dacă alegeți o coafură casual, sau pentru o ocazie specială, coafatul simplu din perie sau placă este metoda cea mai facilă de a ajunge la rezultatele așteptate... Si totul în mai puțin de o oră!

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
03.04.2014
Coafat simplu din perie sau din placă

Saptamanal vin aici si o declar pe Dori coafeza mea favorita. Desi imi faceam parul la salonul de langa scara blocului unde locuiesc, se vede de la o posta clasa si stilul, desi platesc la fel. Ultrarapid si frumos. Tot personalul este la inaltime. Parca e alta lume...
Recomand tuturor!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0