Spălat, tratament și uscat părul

Spălat, tratament și uscat părul. Înaintea oricărui tip de coafat pe care-l alegeți, vă recomandăm procedura de spălat părul și aplicarea unui tratament pentru păr! Spălatul părului este însoțit de un masaj al scalpului ce va accelera circulația periferică, aducând cu sine o stare de relaxare și confort interior...

Detalii...

0056

30,00 lei

30,00 lei per sedință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Spălat, tratament și uscat părul

Toate femeile sunt preocupate de felul în care le arată părul și uneori par că nu știu ce sa mai facă pentru a-l aranja cât mai frumos cu putință. Cu atât mai mult cu cât părul se îngrașă foarte repede... Aspectul acestuia poate compromite imaginea dumneavoastră. Și deși vă spălați părul cu regularitate acasă, cu șampoane "premiante" din sectorul comercial, ba mai mult, aplicați și balsamuri cu "efect prelungit" de necontestat, spălatul într-un salon specializat vă aduce mai mult decât un simplu spălat al părului. Dincolo de produsele profesionale de înaltă clasă, experiența stiliștilor reprezintă "greul" acestui banal procedeu, care însă este departe de a fi banal...

Fiecare om este un organism unic cu specificul său. Pornind de la aceste considerente, fiecare păr este diferit și e firesc să fie tratat individual. Stiliștii cunosc metodele de diferențiere și acoperă nevoile fiecărui tip de păr, cu produse profesionale specifice, în acord cu tipul de păr.

Dincolo de banalul spălat al părului, masajul scalpului joacă un rol important în cadrul procedurii. Masajul "răsfață" pielea capului stimulând circulația periferică la nivelul scalpului. Oxigenându-se mai bine, celulele funcționează la parametrii normali, reglând astfel producerea de sebum dar și stimulând creșterea părului.

Alături de masaj, al cărui efect benefic este universal recunoscut, în procedura de spălat al părului intră și o mască tratament cu rolul de a hidrata pielea scalpului și firele de păr, având ca efect penetrarea superficială a firelor de păr și depunerea unui strat protector de keratină pe firele de păr. Acest tratament face ca părul să capete un aspect mai sănătos, să strălucească și să fie mai puțin fragil pe termen îndelungat.

Rutina e confortabilă, dar din când în când oricine are nevoie de o schimbare. Adoptând metodele de spălat cu produse profesionale, executate de mâna unor profesioniști, cu regularitate, veți avea acel păr pe care l-ați dorit sau cu care natura v-a înzestrat dar cât mai sănătos. Alături de spălatul propriuzis, stiliștii noștrii vă vor consilia și pentru interacțiunea dumneavoastră cu părul și vă vor oferi sfaturi pe care să le urmați acasă.

După spălat, veți putea alege orice tip de coafură din portofoliul de servicii puse la dispoziția dumneavoastră de salonul nostru.

În acest serviciu, este inclus spălatul (cu mască tratament), și uscatul părului.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de spălat, tratament și uscat părul se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 20-25 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Spălat, tratament și uscat părul

Spălat, tratament și uscat părul. Înaintea oricărui tip de coafat pe care-l alegeți, vă recomandăm procedura de spălat părul și aplicarea unui tratament pentru păr! Spălatul părului este însoțit de un masaj al scalpului ce va accelera circulația periferică, aducând cu sine o stare de relaxare și confort interior...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

16 alte produse din aceași categorie:

Compară 0