Coafat mireasa, coafuri mireasă

Coafat mireasa, coafuri mireasă cu împletituri profesionale, speciale: în salonul nostru puteti alege orice coafuri de mireasă speciale, cu împletituri accesorizate cu grad ridicat de complexitate. Ca şi rochia de mireasă, coafura trebuie să vă reprezinte în totalitate, să vă pună în valoare frumusețea pentru a vă  simţi o adevărată prinţesă... Ziua nunţii este cea mai importantă zi din viaţa dvs.

Detalii...

0058

150,00 lei

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Coafat mireasa, coafuri mireasă

Salonul nostru vine în ajutorul mireselor cu coafuri pentru mireasă, de top. Stiliștii noștri au o bogată experiență pentru a îndeplini sarcini atât de delicate, precum coafat mireasa. Întotdeauna eleganța, rafinamentul și stilul ridică rezultatele eforturilor lor, la nivel de artă. Și nu doar pentru prestigiu... Fiind momente unice în viața oricărei femei, coafura trebuie să fie impecabilă. Și pentru că majoritatea invitatelor la nuntă se vor pregăti adecvat pentru eveniment, puteți alege dintre multele coafuri de mireasă, mai mult sau mai puțin spectaculoase, astfel încât să va ridicați deasupra tuturor prin eleganță și unicitate...

Stiliștii sunt pregătiți pentru orice tip de păr, orice culoare și orice model de coafură. Clasică sau avangardistă, coafura de mireasă aleasă de dumneavoastră va deveni realitate. Și pentru că această coafură nu trebuie să urmeze tipare sau standarde, modelul este dat de limita imaginației... Tot ce este necesar sunt câteva poze de coafuri care credeți că vi s-ar potrivi și le doriți a fi purtate în ziua cea mare sau de la care doriți să porniți ca structură sau formă. Stiliștii noștri vă vor consilia cu privire la culoare, nuanțe, construcția coafurii și vă vor sugera diverse alternative pentru a încadra celelalte accesorii ale ținutei de mireasă (diademă, coroniță, flori decorative, voaletă, tocă, etc).

Dacă încă nu v-ați hotărât asupra stilului final al coafurii și nu ați făcut anterior o probă pentru coafura de mireasă, nu-i nimic... În salonul nostru avem cataloage cu modele din care puteți alege. Dacă nici acestea nu vă convin, puteți căuta pe internet unde sunt prezente mii de imagini cu coafuri mireasă.

Orice model ați alege, puteți să petreceți ziua ce mare fără niciun stress. Părul nu va fi în niciun fel motiv de stress. Poate pantofii...

Noi vă recomandăm totuși să faceți o probă pentru coafuri mireasă. Astfel veți putea testa abilitățile stiliștilor, culoarea, nuanțele, monturile specifice dorite precum și rezistența peste zi a coafurii. Astfel puteți proba rochia de mireasă și toate accesoriile dar puteți face chiar și o mini ședință foto pentru a vedea mai bine, pe viu, cum vor arăta pozele dumneavoastră de nuntă.

În salonul ”Secretul Frumuseții” ședința de coafat mireasa se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Coafat mireasa, coafuri mireasă

Coafat mireasa, coafuri mireasă cu împletituri profesionale, speciale: în salonul nostru puteti alege orice coafuri de mireasă speciale, cu împletituri accesorizate cu grad ridicat de complexitate. Ca şi rochia de mireasă, coafura trebuie să vă reprezinte în totalitate, să vă pună în valoare frumusețea pentru a vă  simţi o adevărată prinţesă... Ziua nunţii este cea mai importantă zi din viaţa dvs.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
12.09.2014
Coafura de mireasa, la nivel profesional

Nu numai coafura a fost reusita. Am optat pentru mai multe servicii in salon, pentru nunta. Toate au fost reusite. Pozele facute o dovedesc cu prisosinta. Coafura a rezistat pana a doua zi cand, cu parare de rau a trebuit sa si dorm. Cu toate astea, parul nu si-a schimbat foarte mult forma si am profitat, cu putin ajutor din partea nasei, si seara urmatoare am iesit impreuna intr-un club unde am petrecut pana aproape de dimineata. Multumita deplin.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)
22.04.2014
Coafat mireasa - Coafură de mireasă

Dupa ce am stabilit modelul coafurii, am avut parte de o adevarata avalansa de rasfat. De la spalat, masaj al capului, tratamentul parului, uscat, coafat si impletituri, pentru ca am vrut si impletituri. Totul, nu a durat mai mult de o ora si jumate insa rezultatul a fost mai bun decat ma asteptam. Coafura a tinut toata noaptea asa cum mi s-a promis, desi afara a plouat cu galeata. Ma declar multumita deplin. Recomand cu incredere.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (2) (0)

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0