Probă coafat mireasa

Proba coafat mireasa - probă coafură de mireasă: veți fi mireasă curând? Ca atitudine prudentă, alegeți pentru proba coafat miresasa una din coafurile de mireasa moderne. Coafura, la fel ca şi rochia de mireasă, trebuie să vă reprezinte în totalitate, să vă pună în valoare frumusețea pentru a vă  simţi o adevărată prinţesă. Dar mai ales, trebuie probate înainte...

Detalii...

Preț redus!
0059

75,00 lei

150,00 lei

-50%

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Probă coafat mireasa - Probă coafură de mireasă

Salonul nostru vine în ajutorul mireselor cu proba pentru coafuri pentru mireasă, de top. Stiliștii noștri au o bogată experiență pentru a îndeplini sarcini atât de delicate, precum coafatul miresei. Întotdeauna eleganța, rafinamentul și stilul ridică rezultatele eforturilor lor, la nivel de artă. Și nu doar pentru prestigiu... Fiind momente unice în viața oricărei femei, coafura trebuie să fie impecabilă.

Stiliștii sunt pregătiți pentru orice tip de păr, orice culoare și orice model de coafură. Clasică sau avangardistă, coafura aleasă de dumneavoastră va deveni realitate. Și pentru că această coafură nu trebuie să urmeze tipare sau standarde, modelul este dat de limita imaginației... Tot ce este necesar sunt câteva poze de coafuri care credeți că vi s-ar potrivi și le doriți a fi purtate în ziua cea mare sau de la care doriți să porniți ca structură sau formă. Stiliștii noștri vă vor consilia cu privire la culoare, nuanțe, construcția coafurii și vă vor sugera diverse alternative pentru a încadra celelalte accesorii ale ținutei de mireasă (diademă, coroniță, flori decorative, voaletă, tocă, etc).

La fel ca și pantofii de mireasă, ce trebuie purtați pe parcursul întregii zile fără a vă produce disconfort, coafura de mireasă trebuie să înceapă cu o probă. Această probă de coafat mireasa rezolvă câteva dintre situațiile neplăcute cu care vă puteți confrunta în ziua cea mare: aveți încredere în stilistul dumneavoastră? se va potrivi coafura cu accesoriile de mireasă? va rezista coafura pe parcursul întregii zile? Îmi vine bine?... Și alte asemenea întrebări la care puteți afla răspunsul printr-o simplă probă!

Noi vă recomandăm totuși să faceți o probă pentru coafat mireasă. Astfel veți putea testa abilitățile stiliștilor, culoarea, nuanțele, monturile specifice dorite precum și rezistența peste zi a coafurii. Astfel puteți proba rochia de mireasă și toate accesoriile dar puteți face chiar și o mini ședință foto pentru a vedea mai bine, pe viu, cum vor arăta pozele dumneavoastră de nuntă.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura denumită probă coafat mireasă sau probă coafură de mireasă se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Probă coafat mireasa

Proba coafat mireasa - probă coafură de mireasă: veți fi mireasă curând? Ca atitudine prudentă, alegeți pentru proba coafat miresasa una din coafurile de mireasa moderne. Coafura, la fel ca şi rochia de mireasă, trebuie să vă reprezinte în totalitate, să vă pună în valoare frumusețea pentru a vă  simţi o adevărată prinţesă. Dar mai ales, trebuie probate înainte...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0