Coafat special

Coafat special: coafatul special acoperă acele coafuri a căror structură, amploare și complexitate, depășesc coafurile obișnuite. În general, coafura specială se pretează pentru petreceri mari precum nunți, botezuri și alte asemenea, ședințe foto pentru prezentare rochii de seară sau accesorii vestimentare, de regulă clasice, pentru prezentare articole de lux sau bijuterii speciale, etc...

 

Detalii...

0063

150,00 lei

150,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Coafat special - Coafura specială

Salonul nostru vine în ajutorul tuturor acelora dintre noi care doresc să fie deosebite sau unice ca imagine, cu o coafură specială, distinsă. Stiliștii noștri au o bogată experiență pentru a îndeplini sarcini atât de complexe și care necesită meticulozitate, precum o ședință de coafat special. Întotdeauna eleganța, rafinamentul și stilul ridică rezultatele eforturilor lor, la nivel de artă. Și nu doar pentru prestigiu... Fiind momente ce pot fi surprinse de aparatele foto sau camere video ca amintiri unice, coafura trebuie să fie impecabilă.

Stiliștii sunt pregătiți pentru orice tip de păr, orice culoare și orice model de coafură. Clasică sau avangardistă, coafura aleasă de dumneavoastră va deveni realitate. Și pentru că această coafură nu trebuie să urmeze tipare sau standarde, modelul este dat de limita imaginației... Tot ce este necesar sunt câteva poze de coafuri care credeți că vi s-ar potrivi și le doriți a fi purtate sau de la care doriți să porniți ca structură sau formă. Stiliștii noștri vă vor consilia cu privire la culoare, nuanțe, construcția coafurii și vă vor sugera diverse alternative pentru a încadra celelalte accesorii ale ținutei sau ținutelor (flori ornamentale, pălării, coronițe, voaletă, tocă, etc).

Coafatul special sau coafura specială semnifică acea coafură complex ce seduce privirile și impresionează, si este o dovada evidenta a extravaganței, rafinamentului și bunului gust. Indiferent de scopul pentru care este realizată, o coafură specială realizată de stiliștii noștri, va rezista pe toată durata evenimentului...

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de coafat special se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Coafat special

Coafat special: coafatul special acoperă acele coafuri a căror structură, amploare și complexitate, depășesc coafurile obișnuite. În general, coafura specială se pretează pentru petreceri mari precum nunți, botezuri și alte asemenea, ședințe foto pentru prezentare rochii de seară sau accesorii vestimentare, de regulă clasice, pentru prezentare articole de lux sau bijuterii speciale, etc...

 

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0