Permanent păr scurt

Permanent păr scurt: doriți un păr ondulat sau un păr creț permanent scurt? Alegeți o soluție preferată de multe femei pentru perioade aglomerate în evenimente, atunci când mersul la coafor frecvent poate fi evitat. Însă și atunci când se dorește o schimbare de a coafurii de durată, se recurge la această metodă...

Detalii...

0066

130,00 lei

130,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Permanent păr scurt

Părul încrețit permanent nu este o metodă învechită ci doar o veche metodă de coafat, în vogă chiar în timpurile trecute. Astăzi, metoda părului permanent, deși controversată, face parte încă din metodele curente de încrețire a părului pe termen lung, însă cu materiale de calitate net superioară față de ce foloseau mamele sau bunicile noastre. Aceste materiale, fac același lucru ca și cele de acum 50 de ani, insă conținutul de amoniac este foarte mic, iar numărul persoanelor sensibile la substanțele conținute de soluțiile de permanent, aproape inexistent. Deși conțin mai puține substanțe cu efect alergenic, se recomandă efectuarea acestei proceduri de cel mult 3-4 ori pe an, tocmai pentru a lăsa timp părului să recapete elementele de structură pierdute prin acest proces.

Orice lungime de păr care reușește să se înfășoare măcar odată în jurul unui bigudiu mic este pretabilă pentru permanent. Trebuie să stiți că în funcție de ceea ce vă doriți, puteți alege din mai multe feluri de bigudiuri, respectiv de permanent. Permanentul nu înseamnă un mod general de încrețire a părului, modelul bigudiurilor folosite și timpul de așteptare determinând rezultatul final. Pentru un permanent lejer, cu bucle mari, se vor folosi bigudiuri medii sau mai mari și solutia de permanent nu va fi lasată foarte mult să acționeze. Dacă în schimb vă doriți părul foarte cârlionțat, se vor folosi bigudiuri mici iar timpul în care soluția va sta în păr va fi mai îndelungat.

Stiliștii, întotdeauna vă vor consilia în ceeace privește părul permanent. Ei vor stabili anamneza părului din discuțiile pe care le poartă cu dumneavoastră. Stiliștii trebuie să țină cont de mai mulți factori tocmai pentru a face un permanent reușit, a nu deteriora părul sau a nu-i pricinui sensibilizări.

Înainte de aplicarea soluției de permanent, se va evita folosirea a orice fel de produse de styling: spume, fixativ, balsam leave-in, etc. De asemenea, recomandat este să fi trecut cel putin 24 de ore de la ultima spălare pentru ca ingredientele din produsele de îngrijire să nu interacționeze cu cele din soluția de permanent. Nu se recomandă permanentul atunci când:

  • părul este decolorat;
  • părul este colorat cu soluții de hena;
  • părul este întins prin proceduri chimice.

Soluțiile folosite în cadrul încrețirii părului prin permanent, fac parte din categoria produselor profesionale produse de Hair Style, de cea mai bună calitate.

În salonul ”Secretul Frumuseții” ședința de aplicare a soluției pentru permanent păr scurt, se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni și foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Permanent păr scurt

Permanent păr scurt: doriți un păr ondulat sau un păr creț permanent scurt? Alegeți o soluție preferată de multe femei pentru perioade aglomerate în evenimente, atunci când mersul la coafor frecvent poate fi evitat. Însă și atunci când se dorește o schimbare de a coafurii de durată, se recurge la această metodă...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
08.09.2014
Par permanent scurt

Multumita! Coafeza este la inaltime, asa cu a dovedit-o mereu. Atmosfera prieteneasca, placuta. Nota 10!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
16.04.2014
Păr permanent scurt - mediu

Am ezitat la inceput sa comentez permanentul pentru parul meu, pentru ca voiam sa vad in timp cum reactioneaza. Au trecut doua luni de atunci si pot spune ca deocamdata sunt multumita. Serviciile sunt excelente. De fapt, toate fetele care lucreaza in salonul acesta sunt profi. Multumita! ... si incantata ca mi-ati pus poza pe site!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0