Păr întins cu placa

Păr întins cu placa, păr îndreptat cu placa sau păr netezit cu placa: metoda nu va pieri niciodată din ce numim noi "la modă". Un păr întins cu placa stabileşte standarde de senzualitate în fiecare zi. Şi niciodată nu a fost mai uşor să obţineţi un păr incredibil de neted, sănătos, lucios, într-un mod sigur şi convenabil - oricând vă doriţi.

Detalii...

0068

30,00 lei

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Păr întins cu placa - Întinderea părului cu placa

Placa de îndreptat părul este unul dintre instrumentele pentru coafat, la mare căutare atât printre doamnele cu părul ondulat, cât şi pentru acelea cu părul drept. Tehnologia a evoluat mult, iar plăcile de netezit (îndreptat, întins) părul au evoluat și ele, materialele din care sunt confecționate și temperaturile constante și reglabile sunt mult mai sigure pentru păr, cu condiția să fie utilizate corect.

Părul păstrează forma în care se răceşte. De aceea părul întins cu placa poate transforma buclele rebele în şuviţe drepte. Practic, orice păr poate fi îndreptat(întins) cu placa termică.

În salonul ”Secretul Frumuseții” o ședință pentru păr întins (netezit, îndreptat) cu placa se realizează pe baza unor proceduri stricte și în condiții de igienă maximă (prosoape curate, instrumente de unică folosință, instrumentar sterilizat). Durata medie a unei astfel de ședințe este situată între 20 și 40 minute și depinde de lungimea părului.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Păr întins cu placa

Păr întins cu placa, păr îndreptat cu placa sau păr netezit cu placa: metoda nu va pieri niciodată din ce numim noi "la modă". Un păr întins cu placa stabileşte standarde de senzualitate în fiecare zi. Şi niciodată nu a fost mai uşor să obţineţi un păr incredibil de neted, sănătos, lucios, într-un mod sigur şi convenabil - oricând vă doriţi.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

16 alte produse din aceași categorie:

Compară 0