Coafat cu împletituri profesionale

Coafat cu împletituri profesionale: pentru coafura cu împletituri profesionale sau coafură simplă împletitură, puteți opta fie că sunteți mireasa, fie vă pregătiți pentru activități de zi cu zi. O femeie atentă la înfățișarea sa știe cât de important este rolul pe care îl joacă părul, asa că dedicați-vă o zi de răsfăț! Cea mai nouă tendință în coafuri, sunt împletiturile

Detalii...

0078

40,00 lei

40,00 lei per sedință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Coafat cu împletituri profesionale

Rutina e confortabilă, dar din când în când oricine are nevoie de o schimbare de look și de tunsoare. De ce să nu vă spusprindeți dar și pe cei din jur adoptând un nou look? Din fericire, aveți de unde alege. Pregătiți-vă pentru coafuri grozave și simple în același timp, care vă vor schimba garantat look-ul.

Cu toate vă amintiți cum mamele sau bunicile noastre ne împleteau părul și ne puneau fundițe, când eram mici. Iată ce de prin anul 2009, colecțiile de modă au reintrodus coafurile cu împletituri, mai simple sau mai complicate, dar care ridică chiar și cea mai simplă realizare la nivel de artă. Un coafat cu împletituri reprezintă o soluție versatilă pentru coafură și este potrivită atât pentru birou, timpul liber și chiar petreceri sau club. O coafură cu împletituri profesionale este de regulă foarte rezistentă și este capabilă să se mențină nu doar pe parcursul zilei, dar chiar poate fi purtată câteva zile la rând...

Deci, coafurile cu împletituri reprezintă una din cele mai noi tendinte în materie de coafuri. Pentru acest tip de coafură puteți opta fie că veți fi mireasă, fie că sunteți invitată la un eveniment special. Prin împletirea părului puteți avea coafuri creative și interesante. În funcție de stilul ales, coafurile împletite pot fi romantice, casual, elegante sau sofisticate.
Părul împletit profesional este un mod excelent de a adăuga un plus de stil unei coafuri de nuntă, ba mai mult, creând o puternică impresie de eleganță, se pretează prezentărilor de modă, sesiunilor de photo shooting, clipuri video, mai ales dacă aveți părul lung. Cocurile împletite sunt o alegere bună pentru un look clasic și elegant.
De la o împletitură clasică și sobră, putem ajunge până la o imagine modernă, atrăgătoare și plină de senzualitate. Coafurile împletite nu sunt așa greu de făcut cum ar părea la prima vedere. Avantajul coafurilor împletite este că pot fi adaptate la aproape orice fel de eveniment sau ocazie și pot fi ușor asortate cu aproape orice tip de vestimentație.

Procedura de coafat cu împletituri profesionale, se realizează inițial din perie sau placă. Împletiturile reprezintă "cireașa de pe tort" în coafurile moderne și se potrivesc oricărui tip de coafură: de zi, de seară sau de club dar și miresele pot fi coafate cu împletituri.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de coafat cu împletituri profesionale se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni și foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 35-45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Coafat cu împletituri profesionale

Coafat cu împletituri profesionale: pentru coafura cu împletituri profesionale sau coafură simplă împletitură, puteți opta fie că sunteți mireasa, fie vă pregătiți pentru activități de zi cu zi. O femeie atentă la înfățișarea sa știe cât de important este rolul pe care îl joacă părul, asa că dedicați-vă o zi de răsfăț! Cea mai nouă tendință în coafuri, sunt împletiturile

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
07.09.2014
Coafat împletituri profesionale

Am venit sa-mi fac o coafura mai speciala aici, la salonul acesta, pentru ca am vazut cand m-am vopsit, cum coafeza a realizat impletiturile unei fete. Am fost placut impresionata de felul in care a iesit. Fiind impletit tot parul si aranjat sub forma de coronita, mi-am permis sa port aceeasi coafura o saptamana intreaga. Sunt multumita iar coafeza are intr-adevar "maini de aur". Recomand tuturor!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

16 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0