Oferte speciale

Cosmetică

 

Termeni și Condiții de utilizare

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea, cumpărarea sau rezervarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul secretulfrumuseții.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a website-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui website reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate, solicitate sau rezervate.

PROTECȚIA DREPTULUI DE AUTOR (COPYRIGHTS)

secretulfrumuseții.ro și ”Secretul Frumuseții” sunt proprietatea PFA Ștefănescu Mariana Cristina care le administrează în conformitate cu legislația valabilă pe teritoriul României.

Întregul conținut al website-ului secretulfrumuseții.ro, incluzând elemente de design și grafică web, este proprietatea PFA Ștefănescu Mariana Cristina și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală si industrial.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul secretulfrumuseții.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor PFA Ștefănescu Mariana Cristina fără acordul scris al acesteia.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Click aici pentru detalii =>> Politica de confidentialitate

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cat mai complete, clare și mai reale. Cu toate acestea, din nefericire, se mai pot strecura erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs sau serviciu, să nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru poate apare în situațiile în care obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp iar datele se introduc treptat. În general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs sau serviciu, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. Este în interesul nostru să vă prezentăm serviciile și produsele cât mai corect, cu informații cât mai complete și cu imagini cât mai sugestive, acestea având scopul final de a va ajuta la luarea unei decizii corecte. PFA Ștefănescu Mariana Cristina își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor dumneavoastră sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor de vânzări online, oferite de noi.

Fără nicio notificare prealabilă, PFA Ștefănescu Mariana Cristina poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Produsele comandate online pe secretulfrumusetii.ro sunt livrate numai sigilat în ambalaj original de la producător. Pentru unele categorii de produse, acolo unde este cazul, secretulfrumusetii.ro își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar cu scopul de a proteja ambalajul original sau chiar produsul în sine.

PFA Ștefănescu Mariana Cristina nu se face răspunzatoare pentru coletele deteriorate datorită proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaborăm, acestea fiind răspunătoare direct. De la noi, coletele pleacă în cele mai bune condiții. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat sa refuze recepția lor.

PFA Ștefănescu Mariana Cristina iși rezervă dreptul de a refuza o comandă sau rezervare dacă se găsește în una din următoarele situații:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obținerii confirmării plății;
  • identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
  • clientul (clienta) manifesta un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate;
  • clientul (clienta) nu a venit la una sau mai multe rezervări programate sau are în istoricul rezervărilor mai mult de 2 rezervări consecutive anulate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul secretulfrumuseții.ro sau încercare de frauda vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între PFA Ștefănescu Mariana Cristina și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.

SCHIMBAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

PFA Ștefănescu Mariana Cristina își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. PFA Ștefănescu Mariana Cristina își rezervă dreptul să facă modificări în structura website-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii website-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

PFA Ștefănescu Mariana Cristina nu își asumă responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe website sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi sensibil de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori gramaticale, fără a anunța în prealabil.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

IMPORTANT! Politica de retur se aplică numai produselor achiziționate online și care sunt recepționate de către client prin fime de curierat sau Poșta Română și este valabilă numai pentru persoanele fizice.

Salonul ”Secretul Frumuseții” precum și magazinul online secretulfrumuseții.ro dorește să mulțumească toți clienții, in procent de 100%.

Pentru situațiile în care produsul a fost livrat la sediul salonului ”Secretul Frumuseții”, produsul nu poate fi returnat.

Dacă din anumite motive doriți returnarea un produs achiziționat online, noi vă returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 10 zile de la recepția acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanța Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul să notifice în scris secretulfrumuseții.ro că renuntă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. secretulfrumusetii.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea, suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului poștal (daca e cazul).

Condiții de acceptare retur produse:

  • produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au însoțit);
  • produsul trebuie să fie sigilat, fără urme de deschidere;
  • produsul trebuie să fie același cu originalul primit (lot, serie).


Adresa de returnarea produselor este:
www.secretulfrumuseții.ro
PFA Ștefănescu Mariana Cristina

Str. Dunărea Albastră nr. 6

Sect. 3, 030596 București,
0744 374 241, 0762 154 330

Pentru orice alte întrebări contactați-ne la: info@secretulfrumuseții.ro


Compară 0