Oferte speciale

Cosmetică

Primii pași către... Secretul Frumuseții

Salonul nostru

Principalul motiv care a stat la baza creării acestui salon, a fost dorința de a asigura clienților noștii un climat cât mai prietenos. Și asta se întâmplă... Iar ca salonul să se înscrie într-un trend ascendent, am reunit o echipă ce cu siguranță vă va oferi satisfacția lucrului bine făcut.

Echipa...

O condiție esențială a succesului este echipă puternică de lângă tine. Acest lucru este dificil de obținut și în cele mai multe cazuri trebuie să lupți pentru a o avea. Încrederea, puterea exemplului și munca în echipă sunt ingrediente vitale pentru construcția unei organizații eficiente. Secretul Frumuseții a fost conturat pe câteva idei fundamentale: spirit de echipă,  respect, calitate, corectitudine, stabilitate. Adaugati simțul umorului, pasiune, comunicare, profesionalism și veți obține echipa ”Secretul Frumuseții”...

Amplasament și localizare

Salonul  "Secretul Frumuseții" a fost deschis la debutul anului 2012 în zona cartierului evreiesc. Ei bine, lucrurile nu au mers așa cum ne-am așteptat iar acum funcționăm într-o locație nouă, situată în Dorobanți, mai precis în spatele Televiziunii Române, pe Str. Grigore Mora nr. 18, iar ca punct de reper, piața ”Charles de Gaulle”. Ne puteți localiza pe hartă aici.

Cine suntem și ce facem?

Suntem o echipă tânără de profesionişti, specializată în servicii de înfrumuseţare: cosmetică, make-up, frizerie, coafor și manichiură-pedichiură. Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul nostru calificat participă periodic la cursurile de perfecţionare și seminarii oferite de partenerii noştri. Dintre produsele profesionale, le alegem doar pe cele cu grad ridicat de eficiență și rezultate vizibile, pe termen lung.

Ca acasă...

Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună sau ceai, un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Echipa noastră vă va demonstra că stăpânește perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciale, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Noi am învățat care este Secretul Frumuseții. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a regăsi magia unei imagini perfecte. Vă veți simți ca… acasă.

 


Compară 0