Epilare mustață cu ceară

Epilare mustață cu ceară: alegeți metoda de epilare mustața cu ceară pentru un efect de durată! Fiecare femeie visează la o piele fină pe corp și pe față, fără semne de creștere excesivă a pilozității. Dacă în alte zone, părul în exces poate fi acoperit de haine, cel de pe față produce efecte inestetice destul de serioase iar epilarea mustății devine chiar o necesitate...

Detalii...

0004

5,00 lei

5,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Epilarea mustății cu ceară de unică folosință

Epilare mustață cu ceară

Sunt femei a căror pilozitate facială este mult mai vizibilă decat a altora. Dar asta nu înseamna că e ceva in neregulă. Dacă recurgeți la procesul de epilare mustață cu ceară, vă sugerăm să nu vă rușinați, deoarece face parte din ritualul de înfrumusețare firesc și popular în rândul femeilor. Chiar dacă există multe metode de îndepărtare a mustății la femei, cea mai eficientă dintre ele este tehnica de epilare a mustății cu ceară. Epilarea mustății cu ceară este singura soluție pentru a rări creșterea părului și a duce la subțierea sa, acest lucru fiind foarte important pentru zona feței.

Epilarea reprezintă una dintre rutinele de îngrijire care consumă foarte mult timp, dar care nici nu poate fi omisă. Fie că vă pregatiți să mergeți în vacanță, fie ca vă doriți mereu o piele frumoasă și fină, epilatul de calitate este unul dintre ingredientele succesului personal.

Epilarea cu ceară poate fi folosită cu succes pentru toate zonele corpului (inclusiv fața), ea ajutându-vă să evitați tăieturile, umflăturile și urmele inestetice lăsate de alte metode de epilat. Procedura este simplă, mai ales dacă apelați la ajutorul unei cosmeticiene, iar durerea, deși intensă, persistă mai puțin decât în cazul epilatului cu aparatul sau cu penseta.

Cel mai mare avantaj al epilatării mustății cu ceară este dat de durata lungă dintre sesiunile de epilat (între 3 și 6 săptămâni). În plus, chiar după prima ședință de epilare a mustății cu ceară, firele de păr cresc mai subțiri și mătăsoase, mai deschise la culoare iar cu timpul, se răresc sau chiar dispar complet (cel puțin pe anumite zone).

Un alt avantaj important al epilatului mustății cu ceară este perioada de timp scurtă pe care o necesită realizarea lui, mai ales dacă apelați la servicii profesioniste.

În salonul ”Secretul Frumuseții” ședința de epilare mustața se realizează cu ceară de unică folosință, aplicată cu spatula sau rola de ceară, în condiții de igienă maximă (ceară, paduri și cearșafuri de unică folosință). De asemenea, prin modul de aplicare a cerii și extragere a pilozității, facem totul pentru a reduce suferința provocată astfel încât o astfel de ședință să nu devină un supliciu. Durata medie a unei astfel de ședințe este de 2-5 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Epilare mustață cu ceară

Epilare mustață cu ceară: alegeți metoda de epilare mustața cu ceară pentru un efect de durată! Fiecare femeie visează la o piele fină pe corp și pe față, fără semne de creștere excesivă a pilozității. Dacă în alte zone, părul în exces poate fi acoperit de haine, cel de pe față produce efecte inestetice destul de serioase iar epilarea mustății devine chiar o necesitate...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
20.02.2014
Epilare mustață cu ceară

Ca de obicei, servicii excelente iar Kiki, maini de aur.
Merci!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0