Epilat scurt cu ceară

Epilat scurt cu ceară: Alegeți un epilat scurt cu ceară pentru a avea picioare netede și fine. Prin definiție, frumusețea unei femei stă și în aspectul picioarelor. După un epilat scurt semi definitiv, frumusețea pielii, lipsa totală a părului și a urmelor inestetice de pe picioare sunt o dovadă evidentă de atenția și consecvența cu care le îngrijiți...

Detalii...

0006

25,00 lei

25,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Epilat scurt cu ceară

Epilat scurt cu ceară

Privirile bărbaților iscodesc întotdeauna curios picioarele femeilor, deci ar fi păcat să nu le dați satisfacție și să nu vă lăsați admirate, fără a vă simți stresate de gândul că vreun fir rebel crescut între epilări sau apărut sub piele, v-ar strica imaginea. Dacă vorbim de intimitate, și alte părți ale corpului ar merita o piele mai fină, fără pic de fir de păr, spre propriul confort și pentru plăcerea partenerului.

Epilarea reprezintă una dintre rutinele de îngrijire care consumă foarte mult timp, dar care nici nu poate fi omisă. Fie că vă pregatiți să mergeți în vacanță, fie ca vă doriți mereu o piele frumoasă și fină, epilatul de calitate este unul dintre ingredientele succesului personal.

Epilarea cu ceară poate fi folosită cu succes pentru toate zonele corpului (inclusiv fața), ea ajutându-vă să evitați tăieturile, umflăturile și urmele inestetice lăsate de alte metode de epilat. Procedura este simplă, mai ales dacă apelați la ajutorul unei cosmeticiene, iar durerea, deși intensă, persistă mai puțin decât în cazul epilatului cu aparatul sau cu penseta.

Cel mai mare avantaj al epilatului scurt cu ceară este dat de durata lungă dintre sesiunile de epilat (între 3 și 6 săptămâni). În plus, chiar după prima ședință de epilat scurt cu ceară a picioarelor, firele de păr cresc înapoi mai subțiri și mătăsoase, mai deschise la culoare iar cu timpul, se răresc sau chiar dispar complet (cel puțin pe anumite zone).

Un alt avantaj important al epilatului scurt cu ceară este perioada de timp scurtă pe care o necesită realizarea lui, mai ales dacă apelați la servicii profesioniste.

În salonul ”Secretul Frumuseții” ședința de epilat scurt cu ceară al picioarelor de la genunchi în jos se realizează cu ceară de unică folosință, aplicată cu rola, în condiții de igienă maximă (ceară, paduri și cearșafuri de unică folosință). De asemenea, prin modul de aplicare a cerii și extragere a pilozității, facem totul pentru a reduce suferința provocată și efectele de iritare a pielii post epilat, astfel încât o astfel de ședință să nu devină un supliciu. Durata medie a unei astfel de ședințe este de 10 - 15 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Epilat scurt cu ceară

Epilat scurt cu ceară: Alegeți un epilat scurt cu ceară pentru a avea picioare netede și fine. Prin definiție, frumusețea unei femei stă și în aspectul picioarelor. După un epilat scurt semi definitiv, frumusețea pielii, lipsa totală a părului și a urmelor inestetice de pe picioare sunt o dovadă evidentă de atenția și consecvența cu care le îngrijiți...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
14.03.2014
Epilat scurt cu ceară

Ma numar printre clientele multumite de acest salon. De cate ori vin, ma intalnesc cu alte fete in salon si, asa ca fetele, mai discutam si noi. Le-am cerut si lor parerea despre salonul acesta, eu fiind mai noua si toate pareau multumite. Ma epilez destul de des comparativ cu prietenele mele... Desi m-am epilat intr-un salon langa casa, aici parca esti pe alta lume si ma refer strict la epilat. Nu ramane nici un fir de par, Kiki e o cosmeticiana foarte meticuloasa.
Recomand cu toata increderea salonul acesta!!!!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0