Extensii gene false mănunchi - Aplicare

Extensii gene false mănunchi - aplicare.  Alegeți să purtați extensii gene false mănunchi, o metoda eficientă de a extinde lungimea si volumul genelor. E normal ca orice femeie să-și dorească să fie înzestrată de natură cu gene lungi, dese și curbate. Ochii frumos conturați de gene perfecte atrag oricând privirile tuturor. Pentru aceasta există extensii gene false mănunchi sau gene false mănunchi.

Detalii...

0018

50,00 lei

50,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Extensii gene false mănunchi - Aplicare

O privire seducătoare face mai mult decât o mie de cuvinte. Pentru asta, orice femeie tânjeste după genele perfecte, iar când natura nu ne-a ajutat pe toate, cel puțin pentru o perioadă, salonul Secretul Frumuseții vă ajută să ajungeți la acest deziderat cu minunatele extensii gene false mănunchi.

IMPORTANT: nu se aplică extensii gene false mănunchi decât dacă ochii sunt perfect sănătoși.

Aplicare extensii gene mănunchiExtensiile de gene false mănunchi sunt formate din grupuri de 5-6 gene unite într-un singur punct (evantai), și au lungimi diferite. Acestea se lipesc de 2-4 gene naturale creând senzația de ”gene bogate”. Adezivul este unul special, fără conținut de aldehide și este relativ rezistent la apă și la soare.

Efectul este destul de apropiat de genele naturale, însă necesită o îngrijire mai deosebită. În primul rând, se va evita spălarea cu apă timp de 72 ore după aplicare, pentru a lăsa timp adezivului să-și definitiveze efectul. Apoi, deși puteți aplica mascara peste aceste gene, noi nu vă recomandăm aceasta din două motive: în primul, genele aplicate sunt destul de evidente și nu mai au nevoie de a fi conturate, iar al doi-lea, folosirea demachiantului conduce la dizolvarea prematură a adezivului și ca o consecință firească, acestea vor cade lăsând goluri destul de evidente.

În cazul în care respectați recomandările esteticienei, adezivul acestor extensii gene false mănunchi rezistă în mod normal, între 10 și 14 zile.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de aplicare extensii gene false mănunchi se execută în condiții de maximă igienă (paduri, cearșafuri de unică folosință, instrumentar sterilizat, adeziv steril). Procedura durează, de regulă între 30 și 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Extensii gene false mănunchi - Aplicare

Extensii gene false mănunchi - aplicare.  Alegeți să purtați extensii gene false mănunchi, o metoda eficientă de a extinde lungimea si volumul genelor. E normal ca orice femeie să-și dorească să fie înzestrată de natură cu gene lungi, dese și curbate. Ochii frumos conturați de gene perfecte atrag oricând privirile tuturor. Pentru aceasta există extensii gene false mănunchi sau gene false mănunchi.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
28.02.2014
Extensii gene mănunchi

Trebuia să merg la nunta celei mai bune prietene in calitate de domnisoara de onoare.Imi facusem programare la coafor si manichiura. Sedusa de una dintre clientele salonului care tocmai ce iesise de la cosmetica cu gene false, am rugat-o si eu pe Kiki sa-si faca timp pentru mine. Sigur ca a trebuit sa astept un pic, insa a meritat. Nici acum, desi le-am dat jos dupa doua saptamani, nu-mi vine sa cred ce gene aveam. Timp de doua saptamani am fost regina. La urmatorul sezon de nunti imi pun gene fir cu fir. Sunt mai scumpe dar merita! Merci tuturor din salon si pentru efort dar mai ales pentru rezultate.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

4 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0