Machiaj natural de zi, elegant, casual

Machiaj natural de zi: orice machiaj elegant de zi, machiaj natural de zi sau machiaj casual trebuie să fie feminin și creativ, să evidențieze trăsăturile feței fără a utiliza prea multe produse. Machiajul natural de zi face parte din viața noastră, ne face mai frumoase, ne scapă de semnele de oboseală, ne întinerește, ne ajută să corectăm mici imperfecțiuni, fiind de departe un prieten...

Detalii...

0020

100,00 lei

100,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj natural de zi - Machiaj elegant de zi - Machiaj casual

Machiajul natural de zi sau machiaj elegant de zi a fost și rămâne o artă și de aceea trebuie făcut cu cea mai mare grijă pentru ca rezultatul sa fie spectaculos. Un machiaj natural de zi nu face decât să vă îndulcească trăsăturile, să ascundă micile imperfecțiuni ale tenului...

Machiajul natural de zi are în primul rând menirea de a înfrumuseța prin mijloace subtile fizionomia purtătoarei, în încercarea de a îmbunatăți starea tenului, de a obține simetria feței și de a reliefa cele mai frumoase trăsături ale chipului. Machiajul elegant de zi trebuie neapărat sa capete transparenta unui machiaj “bare face”, întâlnit cel mai adesea în reclamele pe care le vedem în revistele glossy la cosmetice sau prezentările de modă de zi. Indiferent de tipul machiajului de zi ales, tenul trebuie să fie foarte puțin lucios, sprâncenele păstrate cât mai naturale, iar buzele doar acoperite de gloss. Pe scurt, machiajul natural de zi constă tocmai în matifierea tenului și păstrarea acestuia ca atare pe tot parcursul zilei.
Machiaj de zi

Indiferent ca vă pregătiți pentru o întâlnire importantă sau că vă plimbați în parc, un machiaj natural de zi este modalitatea perfectă de a vă pune în evidență si de vă face să vă simțiți specială. Datorită numărului mare de posibilități, vă va fi foarte ușor să alegeții culoarea potrivită pentru ocazia potrivită și pentru perioada din zi in care vă aflați. Diferența dintre un machiaj de zi și un machiaj de seară e că trebuie să aveți în vedere cantitatea de lumină care se va reflecta pe ten în funcție de momentul zilei. Cu cât e mai multă lumină, cu atât machiajul va fi mai subtil, și invers.

Un machiaj natural de zi trebuie să fie asortat cu stilul în care veți fi îmbrăcată; e bine să fie echilibrat și discret. Umbrele neutre deasupra ochilor sunt cele mai indicate pentru că deși sunt subtile, vă infrumusețează linia pleopei într-un mod cu totul deosebit.

Dacă veți purta haine de culori îndrăznețe, pentru un machiaj de zi, esteticiana vă va recomanda aplicarea unui strat subtil de fard în ton cu nuanța veșmântului... Pentru evidențierea ochilor de poate aplica și un eyeliner, printr-o linie foarte fină. Nu se recomandă unul prea gros deoarece ochii vor apărea încărcați și artficiali.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de machiaj de zi sau machiaj natural de zi se execută în condiții de maximă igienă (paduri, bureței de unică folosință, pensule curate, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 30 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj natural de zi, elegant, casual

Machiaj natural de zi: orice machiaj elegant de zi, machiaj natural de zi sau machiaj casual trebuie să fie feminin și creativ, să evidențieze trăsăturile feței fără a utiliza prea multe produse. Machiajul natural de zi face parte din viața noastră, ne face mai frumoase, ne scapă de semnele de oboseală, ne întinerește, ne ajută să corectăm mici imperfecțiuni, fiind de departe un prieten...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
08.03.2014
Machiaj de zi

Am citit comentariul doamnei Alexandra Stoian care vine mereu la salon si am avut placerea să o cunosc. Trebuie să recunosc că a avut dreptate. Machiajele pe care le face Kiki m-au avantajat mereu. Totdeauna prietenul meu remarca o schimbare importanta, dar nu numai el, ci toata lumea care ma vede. Pacat ca machiajul nu tine toata viata :) Totusi, pentru mine pretul e destul de mare...

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
04.03.2014
Machiaj de zi cu zi

Cel puțin de două ori pe săptămână sunt programată la Kiki pentru un machiaj de zi (Sunt avocată și mai toată ziua stau prin tribunale, întâlniri cu clienții... ). Am încercat și eu să fac asta, însă niciodată măcar nu mi-a ieșit ceva asemănător... Ba mai mult, când m-am machiat odată singură și am ieșit cu fetele, una dintre ele mi-a sugerat să-mi schimb cosmeticiana...Normal că m-am amuzat, însă de atunci, vin mereu la salon și mă aranjez. Nimic nu se compară cu mâna unei profesioniste. Credeți-mă. Din punctul meu de vedere, merită! Nota 10!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0