Machiaj de seară - Machiaj elegant de seară

Machiaj de seară, machiaj elegant de seară: machiajul elegant de seară sau mai simplu, machiaj de seară, face parte din viața noastră, ne face mai frumoase, ne scapă de semnele de oboseală, ne întinerește, ne pune în lumina trăsăturile, ne ajută să corectăm mici imperfecțiuni, fiind de departe un prieten de încredere. 

Detalii...

0021

150,00 lei

150,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj de seară - Machiaj elegant de seară

Machiajul a fost și rămâne o artă și de aceea trebuie făcut cu cea mai mare grijă pentru ca rezultatul sa fie spectaculos. 

Machiaj de seara accentuatUn machiaj elegant de seară are rolul de a defini trăsăturile în raport cu fizionomia fiecăreia dintre dumneavoastră, pentru a obţine în final un look șic, strălucitor, adecvat ocaziei. Deşi multe femei apelează la farmecul instant datorat rujului roşu şi machiajului smoky, un machiaj de seară nu presupune folosirea obligatorie a unor culori puternice sau a unor tehnici diferite de cele folosite pentru un machiaj de zi.

Altfel spus, un machiaj elegant de seară este calea de mijloc între machiajul natural de zi şi machiajul de ocazie sau cel de club, care poate include tehnici mai complexe (metoda rusească, smokey eyes, metoda italienească), elemente fantasy (gene false fantasy, strasuri etc ) sau culori saturate. În consecință, un machiaj de seară este mai accentuat decât cel de zi, însă nu atât de frapant ca machiajul de ocazie.

Machiaj elegant de seară

Dacă optați pentru o rochie elegantă şi accesorii cu un rol pregnant în ţinuta de petrecere, vă recomandăm un machiaj elegant de seară clasic, discret şi senzaţional, care va pune în evidenţă trăsăturile, fără a vă transforma radical. Pentru o petrecere, vă sugerăm tonuri de auriu, argintiu sau bronz pentru un efect spectaculos sau nuanţe care se potrivesc din punct de vedere cromatic cu ţinuta pe care o veți alege.

Machiaj Smoky Eyes pentru petreceri

Machiaj seară accentuat

Unul dintre cele mai populare machiaje de petrecere este superbul smokey eyes realizat cu nuanţe puternice de negru, cenuşiu, nuanţe de bronz, indigo sau mov intens. Mizați pe acest stil cu totul special pentru orice tip de petrecere dacă vreți ca accentul să rămână pe machiaj sau dacă alegeți să purtaţi o ţinută în stil minimalist.

Machiaj Cat Eye

Un alt stil de machiaj de seară popular este cel Cat Eye. Senzual şi intens, acest look va atrage toate privirile şi va oferi posibilitatea purtătoarei de a corecta forma ochilor. Machiajul Cat Eye este folosit mult mai în tonuri clasice de negru şi gri, însă dacă nu aveți rețineri, puteți să încercați acest stil cu nuanţe precum bleumarin, maron, bronz sau mov închis, verde smarald, mov prună sau indigo.

Machiaj glamourous

Machiaj Glamorous

Dacă sunteți adepta unui machiaj clasic luminos şi veți merge la o petrecere de ”cravate albe”, cea mai potrivită alegere este un machiaj de seară glamorous în stil hollywoodian. Veți păstra tonul festiv prin farduri iluminatoare aplicate pe arcadă şi deasupra pomeţilor, gene lungi şi un ruj roşu!

 

Machiaj de seară cu glitter

O petrecere nu este completă fără un strop de glitter, aplicat discret pentru a accentua privirea şi a capta atenţia celorlaţi. Putem folosi pigmenţi de machiaj cu particule strălucitoare fine în oricare dintre stilurile de machiaj de seară prezentate mai înainte pentru a conferi o notă aparte machiajului purtat sau putem aplica particule de glitter mai mari pentru a vă crea un look de seară extravagant. În cantităţi modeste, este o alegere potrivită atunci când şi rochia are un detaliu metalic, paiete sau glittere, sau dacă acestea se regăsesc în accesorii.

Se recomandă să purtați un machiaj de seară când ieşiți la o terasă sau la restaurant, petrecerea serii la film sau la teatru, cocktail-uri sau cine romantice. Un machiaj de seară nu ar trebui să determine totuși o schimbare dramatică. Accentuarea machiajului de zi este cea mai recomandată metodă de a străluci şi după lăsarea serii, de a vă simţi totuşi naturală şi bine în compania celorlalţi.

În salonul ”Secretul Frumuseții” un machiaj de seară sau machiaj elegant de seară cu oricare dintre variantele alese, se execută în condiții de maximă igienă (paduri, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj de seară - Machiaj elegant de seară

Machiaj de seară, machiaj elegant de seară: machiajul elegant de seară sau mai simplu, machiaj de seară, face parte din viața noastră, ne face mai frumoase, ne scapă de semnele de oboseală, ne întinerește, ne pune în lumina trăsăturile, ne ajută să corectăm mici imperfecțiuni, fiind de departe un prieten de încredere. 

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
11.02.2014
Machiaj de seară

Kiki mă machiază de când mă știu. Perfect! Să nu uit... Mulțumesc pentru oportunitatea de a ne spune părerile pe website. E un lucru bun atât pentru noi cât și pentru vizitatorii siteului. Trebuie să spun tuturor celor ce vor citi mesajul meu, că dacă vor veni în salonul acesta, nu vor mai dori altul!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0