Machiaj ocazie - Machiaj ocazii speciale

Machiaj ocazie, machiaj ocazii speciale: alegeți un machiaj ocazii speciale sau machiaj ocazie. Cu un machiaj ocazie faceți un pas important în pregătirea unei seri speciale. Un machiaj ocazie își propune să evidențieze trăsăturile feței și să mascheze eventualele neuniformități. Fiecare femeie iși dorește să fie o apariție impecabilă și să stârnească admirația celor din jur.

Detalii...

0022

150,00 lei

150,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj ocazie - Machiaj ocazii speciale

Dacă arătați bine, vă simțiți bine... Este un fapt verificat!

Dacă vorbim despre machiajul de ocazie, este imposibil să nu ne zboare gândul la o seară deosebită sau un eveniment important pe care îl așteptăm de ceva vreme...
Și pentru ocazia mult așteptată, în mod sigur v-ați gândit deja la ce ținută veți purta. Evident, trebuie să asortați machiajul la ținută, pentru ca întregul aspect sa formeze un tot unitar. Machiajul de ocazie nu ține cont de vârstă și se referă în special, dar nu numai, la: machiaj de mireasă, machiaj pentru nuntă în general, machiaj de botez sau alte ceremonii în familie, machiaj pentru prezentări de modă, machiaj pentru ședințe foto, machiaj pentru seara de Revelion, machiaj pentru petreceri și majorate, machiaj pentru baluri de absolvire, zile de naștere sau onomastici, aniversări, etc.
Printr-un machiaj ocazie profesional, puteți adopta extravaganța și rafinamentul atât în vestimentație cât și în machiaj. Întptdeauna, astfel de avenimente sunt însoțite de aparate foto, blițuri, sau camere video și suntem siguri că veți dori să fiți strălucitoare chiar și pentru amintiri...
De cele mai multe ori, un machiaj de ocazie este extravagant, strălucitor, ascunzând cat mai bine micile defecte, punându-vă în centrul atenției de fiecare dată. De regulă,  pentru acest tip de machiaj, sunt posibile o multitudine de “artificii” cu care putem jongla foarte ușor atât timp cât nu se exagerează: culori intense, chiar îndrăznețe și strălucitoare, sclipici de ochi, de păr, gene false, blush-uri sidefate, gloss cât mai lucios, tuș, linii dramatice și negru la discreție.
Procedura de machiaj ocazii speciale
a fost și rămâne o artă și de aceea trebuie făcut cu cea mai mare grijă pentru ca rezultatul sa fie spectaculos. 

Machiaj ocazii speciale, machiaj ocazie

Un machiaj ocazii speciale, include tehnici mai complexe (metoda rusească, smokey eyes, metoda italienească), iar pentru acelea mai îndrăznețe, elemente fantasy (extensii gene fantasy, strasuri etc ) sau culori saturate ce pot fi duse aproape de limita excentricului, fără a fi exagerate însă. Acest tip de machiaj de ocazie se pretează petrecerilor care se întind până spre dimineața (nunți, revelion, petreceri estivale, etc), ședințelor foto speciale sau party-urilor nocturne.

Constructiv, un machiaj ocazii speciale este complet diferit față de machiajul de zi sau cel elegant, de seară, datorită cantităților de culoare și lumină. Crearea unui look dramatic și finisat pentru diferitele ocazii, conferă o strălucire aparte și o putere de seducție extrem de fenimină.

Extrem de important pentru un look impecabil, un machiaj ocazii speciale trebuie să fie armonizat atât cu îmbrăcămintea, cât și cu personalitatea dumneavoastră. În plus, în alegerea machiajului trebuie să țineti cont nu doar de tendințe, ci și de locul unde urmează sa vă petreceți seara.

În domeniul profesional, un machiaj reușit este acela în care baza de machiaj este foarte bine aplicată. În salonul nostru punem foarte mare accent pe acest aspect, deoarece menținerea în stare intactă pe tot parcursul purtării unui machiaj ocazie, este primordială. Să nu uităm că o seară în care se dansează mult, poate deteriora machiajul datorită transpirației, inevitabile. Apoi, schimbarea stării de spirit sau emoțiile puternice, pot produce lăcrimarea care poate deteriora , de asemenea, în oarecare măsură un machiaj ocazie superficial.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de machiaj ocazii speciale, sau machiaj ocazie, evenimente se execută în condiții de maximă igienă (paduri, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 40 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj ocazie - Machiaj ocazii speciale

Machiaj ocazie, machiaj ocazii speciale: alegeți un machiaj ocazii speciale sau machiaj ocazie. Cu un machiaj ocazie faceți un pas important în pregătirea unei seri speciale. Un machiaj ocazie își propune să evidențieze trăsăturile feței și să mascheze eventualele neuniformități. Fiecare femeie iși dorește să fie o apariție impecabilă și să stârnească admirația celor din jur.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
10.06.2014
Machiaj ocazie - Machiaj ocazii speciale

Supeeer. Mi-am pus fotografiile pe Facebook unde am luat mai mult de 2000 like-uri. Super!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
21.05.2014
Machiaj ocazie - Machiaj ocazii speciale

Ma asteptam sa iasa bine, pentru ca am vazut o fata machiata de Kiki in salon, cu o saptamana inainte. Cred ca pot spune ca a fost unul dintre machiajele reusite pe care le-am avut pana acum. Cert este ca am fost luata in ”vizor” de aparatele de fotografiat. Un machiaj reusit, merita toti banii...

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
07.03.2014
Machiaj ocazie

Desi de multe ori m-am machiat singura pentru a iesi seara pe undeva, e clar pentru mine ca experienta si mana unui profesionist conteaza mai mult ca orice. Si pentru ca trebuia sa ma prezint foarte bine la una din iesiri, am rugat-o pe Kiki sa ma machieze pentru o aniversare ce a avut loc la Bamboo. Rezultatul a fost spectaculos, mai ales pentru ca eu doar i-am spus cu ce urma sa ma imbrac... O seara de neuitat cu atat de putin... Cinci stele!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0