Machiaj de club

Machiaj de club: dincolo de ținuta care v-ar avantaja, un machiaj de club vă definitivează look-ul pentru o seară în club, de neuitat. Cu un machiaj de club, fiecare femeie iși dorește să fie o apariție impecabilă și să stârnească admirația celor din jur. Dacă arătați bine, vă simțiți bine... Este un fapt verificat. 

Detalii...

0053

120,00 lei

120,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Machiaj de club

Machiaj de club

Machiajul a fost și rămâne o artă și de aceea trebuie făcut cu cea mai mare grijă și fantezie pentru ca rezultatul sa fie spectaculos. 

Machiajul de club, include tehnici mai complexe (metoda rusească, smokey eyes, metoda italienească), elemente fantasy (extensii gene fantasy, strassuri, sclipici în orice nuanțe, etc) sau culori saturate ce pot fi duse aproape de limita excentricului, fără a fi exagerate însă. Acest tip de machiaj se pretează ieșirilor în club, castingului, prezentărilor de modă, ședințelor foto speciale, sau party-urilor nocturne.

Machiajul de club sau machiajul de noapte este complet diferit față de machiajul de zi sau cel elegant, de seară, datorită cantităților de culoare și lumină. Crearea unui look dramatic și finisat pentru a vă distinge în orice club, conferă o strălucire aparte și o putere de seducție extrem de fenimină.

Extrem de important pentru un look impecabil, machiajul pentru club trebuie să fie armonizat atât cu îmbrăcămintea, cât și cu personalitatea dumneavoastră. În plus, în alegerea machiajului de club trebuie să țineti cont nu doar de tendințe, ci și de locul unde urmează sa vă petreceți noaptea.

Machiajul de club sau machiajul pentru night-party acoperă cel putin 3 aspecte importante: machiajul ochilor, machiajul tenului și machiajul buzelor. Desigur odată cu machiajul de club se mai fac mici rectificări sprâncenelor, îndepărtarea excesului de pilozitate și altele, dacă și unde e cazul.

În salonul ”Secretul Frumuseții” ședința de machiaj de club se execută în condiții de maximă igienă (paduri, bureței de machiat de unică folosință, pensule curate, instrumentar sterilizat). Procedura durează, de regulă 40 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Machiaj de club

Machiaj de club: dincolo de ținuta care v-ar avantaja, un machiaj de club vă definitivează look-ul pentru o seară în club, de neuitat. Cu un machiaj de club, fiecare femeie iși dorește să fie o apariție impecabilă și să stârnească admirația celor din jur. Dacă arătați bine, vă simțiți bine... Este un fapt verificat. 

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
21.04.2014
Machiaj de club

Asa cum m-am obisnuit, cu mana de profesionist si gusturile lui Kiki, este a nu stiu cata oara cand ma machiaza pentru club. Si ca de obicei, prietenele remarca asta. In viata de zi cu zi sunt o sfanta dar cand merg in cluburi, sunt o salbatica!
Tot aici imi fac si parul si unghiile. Au servicii la nivel de excelentza! Si eu sunt incantata ca mi-ati pus poza pe site... Sunt o frumoasa!? Pupici!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)
20.02.2014
Machiaj de club

Desi a fost un machiaj de care mi-a parut rau cand m-am demachiat, pretul este cumva prohibitiv pentru mine. L-as face la fiecare iesire in club daca ar fi ma ieftin. In rest, serviciile, personalul, ambianta sunt super OK!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0