Extensii unghii false construcție cu gel

Extensii unghii false construcție cu gel: dacă din diverse motive nu aveți acea manichiură pe care v-ați dorit-o, cu unghii lungi și sănătoase, puteți apela oricând la extensii unghii false construcție cu gel direct pe patul unghiilor. Acestea se vor da cu ușurință un aspect natural și vor face mâinile dumneavoastră să pară mai delicate...

Detalii...

0024

120,00 lei

120,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Extensii unghii false construcție cu gel

Majoritatea femeilor vor o manichiura unică și impecabilă, din acest motiv ele sunt într-o continuă căutare pentru noi soluții, culori, modele sau forme.

Extensiile de unghii false au devenit un accesoriu firesc și tocmai de accea sunt purtate atât la ocazii speciale cat și zi de zi. Spre deosebire de unghiile naturale, extensiile de unghii false construite cu gel sunt durabile și rezistente. Ele oferă femeilor aspectul unei manichiuri perfecte ce se menține la fel de bine o bună perioadă de timp.

Fiecare sezon are anumite caracteristici care îl definesc. Dacă primăvara și vara avem parte de o explozie de culori, viață, agitație, toamna și iarna revin în prim plan culorile ceva mai puternice, pline de nunațe asemănătoare cu cele regăsite în natură. Pentru a avea extensii unghii false construcție cu gel, vă sugerăm să alegeți și să stabiliți un model sau formă anticipat. Dacă nu ați ales încă, manichiurista noastră vă oferă consultanță și sfaturireferitoare la formele posibile asociate cu mâinile dumneavoastră și proprietățile degetelor.

Domeniul extensiilor de unghii sau unghiilor false ca orice nișă care se respectă încearcă să ofere celor care îi folosește tehnicile cu plăcere, numeroase soluții menite să ofere o rezolvare la unele probleme destul de spinoase. O astfel de soluție, sau mai bine zis o tehnică de manichiură care face minuni este repezentată de prelungirea patului unghiei.

A avea unghii cu un aspect plăcut este un proces care implică mai multe etape complementare. Până la pasul în care unghiile false ajung să fie construite și apoi frumos decorate trebuie avută în vedere pregătirea unghiilor. În general, manichiura este cea care ajută mâinile și implicit unghiile să aibă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. În plus față de tăierea unghiilor, curățarea și hidratarea acestora, manichiura implică, de asemenea, și îngrijirea cuticulelor.

Construcție extensii unghii cu gelMai jos sunt etapele procedurii tipice ale manoperei pentru extensii unghii false construcție cu gel direct pe patul unghiilor:

 • dezinfectarea mâinilor dumneavoastră și ale tehnicianului;
 • curățarea unghiilor naturale cu acetonă, în cazul în care au aplicate lac sau ojă;
 • scurtarea unghiilor prin tăierea și/sau pilirea lor (cu cât unghiile sunt mai scurte, cu atat va fi mai facilă așezarea șablonului);
 • împingerea cuticulelor, iar dacă este cazul, se taie pielițele care ar deranja la construcția extensiilor unghiilor. (Indicat ar fi ca tăierea pielițelor să se efectueze cu minim 48 de ore înainte de ședința de construcție a extensiilor unghiilor cu gel cu ajutorul șablonului!);
 • curățarea suprafeței unghiilor naturale;
 • pilirea superficială a suprafeței unghiilor naturale cu o pilă de duritate medie (180);
 • eliminarea prafului rezultat în urma șlefuirii;
 • se aplică Primer-ul, care este degresant, deshidratant si dezinfectant;
 • după uscarea primer-ului, se aplică un strat subțire de gel de bază cu uscare pentru 2-3 min. în lampa UV;
 • se aplică cu atentie șablonul;
 • se aplică gelul de construcție pentru formarea extensiilor unghiilor naturale;
 • în cazul în care se dorește manichiură french, se aplică gelul alb într-un strat subțire cu uscare în lampa UV;
 • se aplică gelul alb – rozaliu pe patul unghiei, astfel unghia nu va avea denivelari din cauza gelului alb, cu uscare în lampa UV;
 • se aplică ultimul strat de gel autonivelant cu care se formează curba C a unghiilor;
 • mâinile dumneavoastră vor rămâne în lampa UV pentru încă 5 minute;
 • îndepărtarea surplusul de gel cu un cleanser și fixarea gelului (dupa fixare suprafața unghiilor nu va mai fi lipicioasă);
 • se pilesc marginile unghiilor la forma dorită;
 • se pilește superficial suprafața unghiilor construite din gel cu un buffer pentru corectarea eventualelor denivelări;
 • se șlefuiește gelul la marginile unghiilor pentru eliminarea eventualelor denivelări la niivelul suprapunerii gelului peste unghia naturală;
 • curățarea prafului rezultat din șlefuirea unghiilor
 • se aplică gelul pentru luciu;
 • după uscarea acestuia, vă puteți spăla pe mâini;
 • se aplică ulei de cuticule cu vitamine.

În salonul ”Secretul Frumuseții” extensiile de unghii false construcție cu gel pe unghiile naturale cu ajutorul șablonului se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 1 oră și 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Extensii unghii false construcție cu gel

Extensii unghii false construcție cu gel: dacă din diverse motive nu aveți acea manichiură pe care v-ați dorit-o, cu unghii lungi și sănătoase, puteți apela oricând la extensii unghii false construcție cu gel direct pe patul unghiilor. Acestea se vor da cu ușurință un aspect natural și vor face mâinile dumneavoastră să pară mai delicate...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
25.02.2014
Unghii false

Sunt eleva la Kretzulescu, chiar langa salonul vostru. Mi-am facut rezervarea online pentru extensii de unghii cu gel. Au iesit extraordinar. Am mai avut unghii, facute la un salon la noi in Titan, insa nu se compara cu astea. Sunt Perfecte!!!!! Merci mult!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (1) (0)
12.02.2014
Unghii cu gel

Vad ca Anto mi-a luat-o inainte... Eu am venit prima oara aici in salon. Am vazut de pe scaunul de coafor cum i-a facut lui Anto extensiile de unghii. Desi nu am avut niciodata, impinsa de curiozitate, i-am cerut si eu manichiuristei sa faca acelasi lucru. Ginuta este o adevarata artista. Mi-a pictat fiecare unghie cu un model care a meritat fotografiat. Sunt mandra cu unghiile mele, mai ales ca toti cunoscutii au remarcat schimbarea iar prietenele au ramas incantate. O sa va recomand tuturor.

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)
12.02.2014
Unghii false

Cine a zis ca unghiile false nu tin? Eu am deja de 3 luni si inca nu-mi vine sa ma despart de ele. Si intretinerea o fac tot aici, Sunt foarte multumita mai ales ca punctuala fiind, nu sunt nevoita sa astept sa se elibereze un scaun. Curat, ingrijit si placut. Recomand cu incredere!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (1) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Compară 0