Unghii false cu gel - întreținere simplă

Unghii false cu gel întreținere simplă: pentru unghii false cu gel procedura de întreținere simplă trebuie să se realizeze periodic și face parte din extinderea duratei de viață a unghiilor false. Mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei. De cele mai multe ori, bărbații urmăresc atent mâinile atunci cand vor să vadă cat de mult se ingrijește o femeie...

Detalii...

0025

70,00 lei

70,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Unghii false cu gel - întreținere simplă

A avea unghii cu un aspect plăcut este un proces care implică mai multe etape complementare. Până la pasul în care unghiile false ajung să fie puse și apoi frumos decorate trebuie avută în vedere pregătirea unghiilor. În general, manichiura este cea care ajută mâinile și implicit unghiile să aibă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. În plus fata de tăierea unghiilor, curățarea și hidratarea acestora, manichiura implică, de asemenea, și îngrijirea cuticulelor.

Dacă aveți extensii unghii false cu gel sau aveți de gând să aplicați astfel de extensii unghiilor, trebuie să aveți în vedere că aceste unghii necesită după un timp o operație de întreținere. Perioada optimă pentru a merge la întreținere diferă de la o persoană la altă, în funcție de viteza de creștere a unghiilor. De asemenea, calitatea gelului poate influența durata de timp dintre înțrețineri. Astfel, un gel de calitate inferioară se va desprinde de unghie în zona cuticulei, ceea ce face aplicația inestetică și vă obligă la o întreținere mai frecventă, adica între 10 și 14 zile, în timp ce un gel de cea mai bună calitate va permite întreținerea la trei săptămâni. În viața de zi cu zi, termenii folosiți pentru această operație de întreținere sunt diverși iar printre cei mai utilizați sunt “refill” și “umplere”.

Operațiile uzuale la întreținerea extensiilor de unghii false construite cu gel:

 • Dezinfectarea suprafeței de lucru și mâinile dumneavoastră;
 • Curățarea unghiilor naturale cu dizolvant fără acetonă;
 • Fasonarea unghiilor pe forma dorită cu ajutorul pilei;
 • Împingerea cuticulelor cu ajutorul unui betișor de bambus și curățarea eponichiulelor;
 • Îndepărtarea luciului stratului de gel UV existent cu ajutor frezei de finisat și îndepărtarea segmentelor de gel ce nu au aderat la unghia naturală;
 • Degresarea unghiilor naturale cu soluție specială de curățare a suprafețelor unghiilor;
 • Aplicarea primerului de aderență;
 • Aplicarea gelului de bază pe toata lungimea unghiilor;
 • Degresarea dispersiilor lipicioase rezultate în urma polimerizării cu ajutorul unei dischete îmbibate in degresant de gel UV;
 • Finisarea unghiilor cu ajutorul frezei sau a pilelor;
 • Îndepărtarea prafului de pe unghii cu ajutorul unei periuțe;
 • Aplicarea gelului de sigilare sau luciu într-un strat subțire;
 • Tratarea cuticulelor cu ulei de cuticule și masarea ușoară cu mișcări circulare.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de întreținere extensii unghii false construite cu gel se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Unghii false cu gel - întreținere simplă

Unghii false cu gel întreținere simplă: pentru unghii false cu gel procedura de întreținere simplă trebuie să se realizeze periodic și face parte din extinderea duratei de viață a unghiilor false. Mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei. De cele mai multe ori, bărbații urmăresc atent mâinile atunci cand vor să vadă cat de mult se ingrijește o femeie...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
16.05.2014
Extensii unghii false - întreținere simplă

Mi-am facut intretinerea unghiilor, in urma cu doua zile. Gina a lucrat frumos si ingrijit. Si la constuctie si la intretinere, mi-a facut pictura, de data asta am rugat-o sa-mi faca cu alte culori. Multumita si atunci si acum. Mi-a demonstrat a nu stiu cata oara ca merita sa port unghii false. Felicitari

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (1) (0)
29.01.2014
Intretinerea

Super multumita! Rapid si corect.

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (1) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0