Extensii unghii false - întreținere camuflaj

Extensii unghii false - întreținere camuflaj. După două - trei săptămâni de la construcția extensiilor de unghii false cu gel, unghiile vor crește, lăsând unghia naturală la vedere. În cazul în care a fost aplicat gel de camuflaj pe patul unghiei, diferențele nu vor fi totuși atât de evidente însă întreținerea simplă a camulfajului este necesară...

Detalii...

0035

80,00 lei

80,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Extensii unghii false - întreținere camuflaj

A avea unghii cu un aspect plăcut este un proces care implică mai multe etape complementare. Până la pasul în care extensiile de unghii false ajung să fie frumos decorate trebuie avută în vedere pregătirea unghiilor. În general, manichiura este cea care ajută mâinile și implicit unghiile să aibă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. În plus fata de tăierea unghiilor, curățarea și hidratarea acestora, manichiura implică, de asemenea, și îngrijirea cuticulelor.Întreținere simplă camuflaj pentru unghii false gel

Dacă aveți extensii unghii false construite cu gel sau aveți de gănd sa aplicați astfel de extensii unghiilor, trebuie să aveți în vedere că aceste unghii necesită după un timp o operație de întreținere. Perioada optimă pentru a merge la întreținere diferă de la o persoană la altă, în funcție de viteza de creștere a unghiilor. În viața de zi cu zi, termenii folosiți pentru această operație de întreținere sunt diverși iar printre cei mai utilizați sunt “refill” și “umplere”.

Gelurile camuflaj (sau cover) maschează defectele unghiei și ajută la prelungirea patului unghial sau la întreținerea unghiilor false cu gel. Acoperă deci imperfecțiunile unghiei naturale sau ale pilitului și ofera un look natural.

Manichiurista noastră, specializată în construcția pentru extensii unghii false, vă va oferi informații și sfaturi despre procedurile tipice pentru situațiile în care doriți aplicarea extensii unghii false cu gel, sau de întreținere pentru situațiile în care aveții deja aplicate aceste extensii.

Gelul camuflaj pink este potrivit pentru toate tipurile de nuante ale pielii pntru ca ofera unghiei un aspect rozaliu.
Operațiile uzuale la întreținerea simplă a camuflajului pentru unghiile construite cu gel:

 • dezinfectarea suprafeței de lucru, a mâinilor dumneavoastră și ale tehnicianului;
 • se îndepărtează o parte din gel cu pila electrică;
 • se împing cuticulele cu ajutorul unui betișor de bambus și curățarea eponichiulelor;
 • se șlefuiește suprafața acuperită cu gel cu pila de duritate 100;
 • partea vizibilă a unghiilor naturale se pilesc superficial cu o pilă de duritate  180;
 • se curăță unghiile de praful rezultat în urma pilirii;
 • se degresează unghiile naturale cu soluție specială de curățare a suprafețelor unghiilor;
 • se aplică primerul de aderență apoi gelul de bază cu uscare în lamp UV;
 • se aplică gelul de camuflaj (alb-roz) cu uscare în lampa UV;
 • se aplică gelul de construcție cu uscare în lampa UV;
 • se finisează unghiile cu ajutorul frezei sau a pilelor;
 • se îndepărtează praful de pe unghii cu ajutorul unei periuțe;
 • se aplică gelul de sigilare sau luciu într-un strat subțire;
 • se tratează cuticulele cu ulei de cuticule și se masează ușor cu mișcări circulare.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de extensii unghii false - întreținere camuflaj se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Extensii unghii false - întreținere camuflaj

Extensii unghii false - întreținere camuflaj. După două - trei săptămâni de la construcția extensiilor de unghii false cu gel, unghiile vor crește, lăsând unghia naturală la vedere. În cazul în care a fost aplicat gel de camuflaj pe patul unghiei, diferențele nu vor fi totuși atât de evidente însă întreținerea simplă a camulfajului este necesară...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

9 alte produse din aceași categorie:

Compară 0