Unghii false stiletto - Extensii construcție cu gel

Unghii false stiletto construcție cu gel: procedura de aplicare unghii false stiletto se realizează prin construcție cu gel pe șablon. Purtați unghii false stiletto scurte, medii sau lungi pentru un aspect nonconformist dar și pentru a atrage atenția. Aceste extensii au succes datorită numărului mare de culori, modele sau accesorii precum cristale swarovski, floricele naturale, strassuri, etc.

Detalii...

0036

140,00 lei

140,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Unghii false stiletto - Extensii construcție cu gel

Unghii false stiletto: aceste minunății numite unghii stiletto coboară încet dar sigur din revistele de modă, editorialele de frumusețe sau covoarele roșii de la Hollywood în cotidian, fiind impuse ca un trend de natură extremă, însă adaptat la nevoile curente ale femeilor foarte ocupate. Această formă specială este tot mai căutată. Foarte multe vedete aleg această formă unică, extravagantă, deoarece oferă mâinilor un look feminin, în timp ce atrage atenția asupra personalității unice. Forma caracterizată de prelungirea unghiei, împarte părerile doamnelor și al domnilor. Sunt mult mai comode decât formele cu colțuri sau laterale paralele. Una dintre primele vedete ce au introdus în paginile cataloagelor de manichiură mondene aceste unghii stiletto, este Lady Gaga... Totuși, trendul unghiilor stiletto provine din Rusia și Europa Estică reprezentând noua modâ în materie de unghii false, creând un look desăvârșit, feminin. Forma unghiilor stiletto face ca mâinile femeilor să arate mult mai delicată, datorită lungimii și finisării care poate fi un simplu si mereu elegant french, design multicolor, cu pictură sau flori tridimensionale accesorizate cu bijuterii sau cristale swarovski.
Pentru a obține un look distinctiv și a va păstra unghiile naturale într-o stare bună, optați întotdeauna pentru un technician profesionist pentru a vă aplica și a vă întreține unghiile stiletto! Deși unghiile stiletto sunt evitate datorită lungimii lor, fiind considerate incomode si incompatibile cu anumite activitati zilnice, totusi imaginile atașate acestui serviciu vă arată că unghiile stiletto trebuie încercate cel puțin cu ocazia unor evenimente speciale. Dacă purtați unghii stiletto, cu siguranță acestea vor oferi mâinilor un aspect unic si vor atrage privirile admirative ale celor din jur.
La realizarea acestor forme, însă, trebuie să fiți atente la detalii cum ar fi vârful care se termină într-un punct ascuțit sau lungimea (L, XL, XXL), cea mai importantă caracteristică a unghiilor stiletto. Deoarece vorbim de o formă spectaculoasă, unghiile stiletto nu pot lipsi nici din cadrul concursurilor, prezentărilor de modă, ședințelor de photo shooting, clipuri video sau orice alte forme de prezentare, pentru că unghiile stiletto vă vor asigura acel ”spectaculos” căutat de majoritatea companiilor de promovare... O manichiură stiletto lucrată cu atenție ce arată foarte bine în fotografii sau clipuri video, vă poate aduce succes cu siguranță.
Forma unghiilor stiletto se caracterizează prin marginile drepte care se întâlnesc într-un punct, formând un unghi ascuțit... Pentru acest motiv, unghiile stiletto se mai numesc și unghii ascuțite. Dacă vă doriți aceste unghii stiletto, înainte de construirea acestei forme, trebuie să vă gândiți la lungimea acesteia, care va fi de 3 - 6 centimetrii. Manichiurista noastră va poate ajuta să alegeți mărimea și forma ideală mâinilor dumneavoastră. Unghiile stiletto fac minuni unei mâini cu degete scurte. Aceste unghii sunt perfecte femeilor ce își doresc un look unic, modern ce le va scoate cu siguranță din anonimat. O parte din femei evită această formă, deoarece se tem de lipsa comodității, însă adevărul este că unghiile stiletto sunt la fel de comode ca și celelalte forme de unghii (pătrate, ovale, bridge, edge, etc.), unele persoane considerându-le ca fiind cele mai confortabile.

Mai jos sunt etapele procedurii tipice ale manoperei pentru construcția extensiilor stiletto cu gel direct pe patul unghiilor:

 • dezinfectarea mâinilor dumneavoastră și ale tehnicianului;
 • curățarea unghiilor naturale cu acetonă, în cazul în care au aplicate lac sau ojă;
 • scurtarea unghiilor prin tăierea și/sau pilirea lor (cu cât unghiile sunt mai scurte, cu atat va fi mai facilă așezarea șablonului);Constructie unghii stiletto cu gel
 • împingerea cuticulelor, iar dacă este cazul, se taie pielițele care ar deranja la construcția extensiilor unghiilor. (Indicat ar fi ca tăierea pielițelor să se efectueze cu minim 48 de ore înainte de ședința de construcție a extensiilor unghiilor cu gel cu ajutorul șablonului!);
 • curățarea suprafeței unghiilor naturale;
 • pilirea superficială a suprafeței unghiilor naturale cu o pilă de duritate medie (180);
 • eliminarea prafului rezultat în urma șlefuirii;
 • se aplică Primer-ul, care este degresant, deshidratant si dezinfectant;
 • după uscarea primer-ului, se aplică un strat subțire de gel de bază cu uscare pentru 2-3 min. în lampa UV;
 • se aplică cu atentie șablonul;Construcție unghii stiletto depunere gel camuflaj
 • se aplică gelul de construcție pentru formarea extensiilor unghiilor naturale;
 • unghia se strânge cu o pensetă specială pentru a rămâne suplă;
 • în cazul în care se dorește manichiură french, se aplică gelul alb într-un strat subțire cu uscare în lampa UV;
 • în cazul în care se dorește un model cu fundal colorat, se aplică gelurile colorate ce vor forma fondul desenelor, cu uscare în lampa UV;
 • se aplică gelul alb – rozaliu (camulfalj) pe patul unghiei, astfel unghia nu va avea denivelari din cauza gelului alb, cu uscare în lampa UV;
 • se aplică ultimul strat de gel autonivelant cu care se formează curba C a unghiilor;
 • mâinile dumneavoastră vor rămâne în lampa UV pentru încă 5 minute;
 • îndepărtarea surplusul de gel cu un cleanser și fixarea gelului (dupa fixare suprafața unghiilor nu va mai fi lipicioasă);
 • se pilesc marginile unghiilor la forma dorită;
 • se pilește superficial suprafața unghiilor construite din gel cu un buffer pentru corectarea eventualelor denivelări;Constructie unghii stiletto cu gel finisare formă
 • se șlefuiește gelul la marginile unghiilor pentru eliminarea eventualelor denivelări la niivelul suprapunerii gelului peste unghia naturală;
 • curățarea prafului rezultat din șlefuirea unghiilor;
 • în cazul în care se dorește un model sau aplicare de cristale swarovski, acestea vor fi efectuate în continuare
 • se aplică gelul pentru luciu;
 • după uscarea acestuia, vă puteți spăla pe mâini;
 • se aplică ulei de cuticule cu vitamine.

În funcție de modelul ales, există pași intermediari de depunere geluri metalice pentru crearea fondului viitorului model, cu uscare în lampa UV;

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de construcție extensii unghii false stiletto cu gel pe unghiile naturale cu ajutorul șablonului se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 2 ore iar în funcție de complexitatea graficii alese, poate dura până la 5 ore.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Unghii false stiletto - Extensii construcție cu gel

Unghii false stiletto construcție cu gel: procedura de aplicare unghii false stiletto se realizează prin construcție cu gel pe șablon. Purtați unghii false stiletto scurte, medii sau lungi pentru un aspect nonconformist dar și pentru a atrage atenția. Aceste extensii au succes datorită numărului mare de culori, modele sau accesorii precum cristale swarovski, floricele naturale, strassuri, etc.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
06.03.2014
A avea nau nu unghii Stiletto

Am vrut să-mi surprind prietenele și am rămas chiar eu surprinsă. Mi-am zis să încerc să devin o ”diva” cu unghii stiletto. Si am reușit. Ginutza chiar este o artistă. Inițial, credeam că o să mă încurce în ”colaborarea” mea strânsă cu telefonul mobil sau cu alte activități mai uzuale, însă nu-i așa. Unghiile stiletto sunt destul de comode. Iar mulțumita Ginei, modelul pictat chiar a atras privirile. Super multumita. Recomand cu caldură!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)
04.03.2014
Unghii stiletto

In urma cu doua saptamani mi-am pus unghii stiletto la acest salon. Urma sa am o sedinta foto la casa de moda Adeline îmbracata in rochii lungi de seara. Unghiile au iesit perfect. Acum, urmeaza sa vad cum este intretinerea... Pentru servicii: 5 stele. Pentru tot: 5 stele! Recomand tuturor!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0