Unghii stiletto - Întreținere

Unghii stiletto - întreținere: dacă purtați unghii stiletto construite cu gel sau aveți de gând să aplicați extensii unghiilor, cu model de unghii stiletto, trebuie să aveți în vedere că aceste extensii necesită după un timp o operație de întreținere... Întreținerea extensiilor de unghii stiletto se face odată la 2-3 săptămâni.

Detalii...

0037

80,00 lei

80,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Unghii stiletto - Întreținere

Unghii stiletto: această formă specială este tot mai căutată. Foarte multe vedete aleg această formă unică, extravagantă, deoarece oferă mâinilor un look feminin, în timp ce atrage atenția asupra personalității unice. Forma caracterizată de prelungirea unghiei, împarte părerile doamnelor și al domnilor. Sunt mult mai comode decât formele cu colțuri sau laterale paralele. Una dintre primele vedete ce au introdus în paginile cataloagelor de manichiură mondene aceste unghii stiletto, este Lady Gaga... Totuși, trendul unghiilor stiletto provine din Rusia și Europa Estică reprezentând noua modâ în materie de unghii false, creând un look desăvârșit, feminin. Forma unghiilor stiletto face ca mâinile femeilor să arate mult mai delicată, datorită lungimii și finisării care poate fi un simplu si mereu elegant french, design multicolor, cu pictură sau flori tridimensionale accesorizate cu bijuterii sau cristale swarovski.
Unghii stiletto - întreținere Manichiurista noastră va poate ajuta să alegeți mărimea și forma ideală mâinilor dumneavoastră. Unghiile stiletto fac minuni unei mâini cu degete scurte. Aceste unghii sunt perfecte femeilor ce își doresc un look unic, modern ce le va scoate cu siguranță din anonimat. O parte din femei evită această formă, deoarece se tem de lipsa comodității, însă adevărul este că unghiile stiletto sunt la fel de comode ca și celelalte forme de unghii (pătrate, ovale, bridge, edge, etc.), unele persoane considerându-le ca fiind cele mai confortabile.
Pentru a obține un look distinctiv și a va păstra unghiile naturale într-o stare bună, optați întotdeauna pentru un technician profesionist pentru a vă aplica și a vă întreține unghiile stiletto! Deși unghiile stiletto sunt evitate datorită lungimii lor, fiind considerate incomode si incompatibile cu anumite activitati zilnice, totusi imaginile atașate acestui serviciu vă arată că unghiile stiletto trebuie încercate cel puțin cu ocazia unor evenimente speciale. Unghiile stiletto vor oferi mâinilor un aspect unic si vor atrage privirile admirative ale celor din jur.
Unghii stiletto - întreținereLa realizarea acestor forme, însă, trebuie să fiți atente la detalii cum ar fi vârful care se termină într-un punct ascuțit sau lungimea (L, XL, XXL), cea mai importantă caracteristică a unghiilor stiletto.
Deoarece vorbim de o formă spectaculoasă, unghiile stiletto nu pot lipsi nici din cadrul concursurilor, prezentărilor de modă sau ședințelor de photo shooting... O manichiură stiletto lucrată cu atenție ce arată foarte bine în fotografii sau clicpuri video, vă poate aduce succes cu siguranță.
Forma unghiilor stiletto se caracterizează prin marginile drepte care se întâlnesc într-un punct, formând un unghi ascuțit... Pentru acest motiv, unghiile stiletto se mai numesc și unghii ascuțite.
Dacă vă doriți aceste unghii stiletto, înainte de construirea acestei forme, trebuie să vă gândiți la lungimea acesteia, care va fi de 3 - 6 centimetrii.

A avea unghii cu un aspect plăcut este un proces care implică mai multe etape complementare. Până la pasul în care unghiile false ajung să fie puse și apoi frumos decorate trebuie avută în vedere pregătirea unghiilor. În general, manichiura este cea care ajută mâinile și implicit unghiile să aibă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. În plus fata de tăierea unghiilor, curățarea și hidratarea acestora, manichiura implică, de asemenea, și îngrijirea cuticulelor.

Unghii stiletto - întreținereDacă aveți extensii de unghii stiletto construite cu gel sau aveți de gând să aplicați astfel de extensii unghiilor, trebuie să aveți în vedere că aceste unghii necesită după un timp o operație de întreținere. Perioada optimă pentru a merge la întreținere diferă de la o persoană la alta, în funcție de viteza de creștere a unghiilor. De asemenea, calitatea gelului poate influența durata de timp dintre înțrețineri. Astfel, un gel de calitate inferioară se va desprinde de unghie în zona cuticulei, ceea ce face aplicația inestetică și vă obligă la o întreținere mai frecventă, adica între 10 și 14 zile, în timp ce un gel de cea mai bună calitate va permite întreținerea la trei săptămâni. În viața de zi cu zi, termenii folosiți pentru această operație de întreținere extensii unghii stiletto sunt diverși iar printre cei mai utilizați sunt “refill” și “umplere”.

Operațiile uzuale la procedura de întreținere unghii stiletto construite cu gel:

 • Dezinfectarea suprafeței de lucru și mâinile dumneavoastră;
 • Curățarea unghiilor naturale cu dizolvant fără acetonă;
 • Fasonarea unghiilor pe forma dorită cu ajutorul pilei;
 • Împingerea cuticulelor cu ajutorul unui betișor de bambus și curățarea eponichiulelor;
 • Îndepărtarea luciului stratului de gel UV existent cu ajutor frezei de finisat și îndepărtarea segmentelor de gel ce nu au aderat la unghia naturală;
 • Degresarea unghiilor naturale cu soluție specială de curățare a suprafețelor unghiilor;
 • Aplicarea primerului de aderență;
 • Aplicarea gelului de bază pe toata lungimea unghiilor și uscarea în lampa UV;
 • Degresarea dispersiilor lipicioase rezultate în urma polimerizării cu ajutorul unei dischete îmbibate in degresant de gel UV;
 • Finisarea unghiilor cu ajutorul frezei sau a pilelor;
 • Îndepărtarea prafului de pe unghii cu ajutorul unei periuțe;
 • În cazul în care se dorește, se pot aplica picturi, pietre svarowski, floricele naturale uscate ce vor fi acoperite în gel, etc;
 • Aplicarea gelului de sigilare sau luciu într-un strat subțire;
 • Tratarea cuticulelor cu ulei de cuticule și masarea ușoară cu mișcări circulare.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de întreținere unghii stiletto construite cu gel se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Unghii stiletto - Întreținere

Unghii stiletto - întreținere: dacă purtați unghii stiletto construite cu gel sau aveți de gând să aplicați extensii unghiilor, cu model de unghii stiletto, trebuie să aveți în vedere că aceste extensii necesită după un timp o operație de întreținere... Întreținerea extensiilor de unghii stiletto se face odată la 2-3 săptămâni.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
12.03.2014
Întreținere unghii stiletto

Sunt deja la a doua intretinere. Gina este o artista! Excelent pentru tot! Merci...

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)

9 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0