Pedichiură clasică simplă

Pedichiura clasică simplă: una dintre cele mai comune forme de pedichiură. Pedichiura clasică simplă vă lasă unghiile curate, cu forma dorită, cuticulele curățate și tratate. Dincolo de pedichiura simplă, veți avea parte și de un masaj benefic pentru picioare, cu cremă hidratantă.

Detalii...

0070

40,00 lei

40,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Pedichiură clasică simplă

Pedichiura clasică simplă este cel mai comun tip de pedichiură, cunoscut de asemenea sub numele de pedichiură umedă. Acestă pedichiură este considerată a fi cea mai indicată, deoarece se potrivește tuturor tipurilor de unghii și cuticule. Etapele principale în pedichiura clasică simplă sunt:

 • examinarea atentă a picioarelor pentru prezenţa deteriorării mecanice şi boli fungice cutanate;
 • dezinfectarea instrumentelor;
 • înmuierea picioarelor in apă;
 • eliminarea ojei vechi;
 • eliminarea bătăturilor și a celulelor moarte de pe talpă;
 • tăierea unghiilor;
 • pilirea unghiilor;
 • corectarea formei unghiilor;
 • tăierea cuticulelor;
 • masaj (la cerere);
 • degresatul unghiilor , dezinfectarea cu soluție alcoolică;
 • aplicarea stratului de ojă (opțional).

Formele uzuale ale unghiilorDacă se dorește aplicarea de ojă la finalizare, costul suplimentar este de 10 lei.

Ca și pentru manichiura clasică, forma unghiilor ar trebui alesă în funcţie de lungimea şi forma degetelor, precum şi pe baza preferinţelor estetice. Degetele înguste și lungi arată foarte bine cu o formă pătrată a unghiilor, unghiile de dimensiuni mici necesită o formă rotundă, degetele și mâinile mici sunt avantajate de o formă oval-ascuțită a unghiilor, iar forma pătrat-rotunjit se potrivește aproape oricui. Totuși, cea mai bună opţiune este forma ovală de unghii, care este potrivită pentru toate degetele.

Scurtarea unghiilor se realizează cu cleştele sau foarfeci cu capete drepte.

După baia de înmuiere, cuticulele se împing cu un bețișor de bambus sau portocal iar surplusul întărit va fi eliminat cu cleștele de unghii. Această fază a pedichiurii clasice este îndeplinită cu grijă, pentru împiedicarea producerii de leziuni la nivelul pielii.
În prima fază a etapei finale la pedichiuria clasică simplă, unghiile sunt șlefuite și uniformizate cu o mașină de șlefuit sau cu o pilă se șlefuit extrafină. Se curăță de praful rezultat în urma șlefuirii. Apoi, urmează etapa masării picioarelor cu cremă hidratantă, timp de câteva minute. Etapa se încheie cu tratarea cuticulelor cu ulei de cuticule și masarea ușoară cu mișcări circulare. În cele din urmă, unghiile vor fi degresate pentru îndepărtarea surplusului de cremă și ulei.

La alegere, puteți lăsa unghiile naturale sau puteți opta pentru aplicarea unui lac transparent sau colorat.

În salonul ”Secretul Frumuseții” pedichiura clasică simplă se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 35 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Pedichiură clasică simplă

Pedichiura clasică simplă: una dintre cele mai comune forme de pedichiură. Pedichiura clasică simplă vă lasă unghiile curate, cu forma dorită, cuticulele curățate și tratate. Dincolo de pedichiura simplă, veți avea parte și de un masaj benefic pentru picioare, cu cremă hidratantă.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
08.09.2014
Pedichiura simpla clasica

Sunt adepta lucrurilor simple si de aceea adopt pedichiura simpla. Sunt clienta fidela acestui salon pentru multe servicii. O singura data am fost nemultumita de unul din serviciile salonului. Am vorbit discret despre acest lucru cu Kiki iar la urmatoarea programare, respectiva fusese inlocuita deja de alta fata, cu mult mai respectuoasa decat prima.
In rest, servicii de nota 10.

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)

6 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0