Pedichiură SPA

Pedichiura SPA: procedura specială de pedichiură SPA reînnoiește, curăță și recondiționeaza pielea picioarelor, dar și relaxeaza profund datorită masajului. Deoarece ne susțin și indeplinesc importanta sarcină de a duce toată greutatea corpului, talpile merită răsfățate, măcar din când în când, cu o pedichiură SPA.

Detalii...

Preț redus!
0074

40,00 lei

50,00 lei

-20%

40,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Pedichiura SPA

Pedichiura SPA, deși mai scumpă decât cea clasică, este mult mai placută și merită orice bănuț în plus. Principalele avantaje ale sale sunt: durata mai mare (cu 15 -20 de minute mai mult), complexul de produse și tratamente folosite și accentul pus pe îngrijire și nu doar pe aspect. Considerând ambientul și aroma produselor folosite, sigur veți opta cu bucurie și încântare pentru o pedichiură SPA în defavoarea uneia clasice.

pedichiura spaPentru că se pune accentul pe îngrijire și răsfăț, pedichiura SPA are mai multe etape, iar în timpul ei primiti sfaturi privind necesitățile picioarelor dumneavoastră și produsele recomandate pentru folosirea curentă. Pe lângă efectul lor, produsele vă încântă prin aromele îmbătătoare de lămâie, portocale, vanilie, lavandă, ciocolată, miere sau magnolie, în funcție de dorințele dumneavostră.

Etapele în pedichiura SPA

Prima etapă în pedichiura SPA constă în curățarea și îndepărtarea ojei vechi (atunci când aceasta există). Apoi urmează exfolierea. Se folosesc sarea aromată și cremă cu particule de gomaj. Crema exfoliantă acționează blând asupra pielii indepărtând celulele moarte. Ea reîmprospătează și revigorează datorită extractelor de portocale, lamâi verzi și piersici. Apoi urmează revitalizarea care se realizează cu o pudră de curățare care îndepărtează rapid scrub-ul și petele de pe unghii. Pielea curățată și hidratată este pregătită pentru tratamentul cu  efect antioxidant. Apoi urmează crema hidratantă  care se aplică însoțită întotdeauna de un masaj extraordinar de relaxant.

AFormele uzuale ale unghiilorpoi începe pedichiura propriuzisă. Mai întâi se pilesc unghiile și li se dă forma dorită. Forma unghiilor ar trebui alesă în funcţie de lungimea şi forma degetelor, precum şi pe baza preferinţelor estetice. Degetele înguste și lungi arată foarte bine cu o formă pătrată a unghiilor, unghiile de dimensiuni mici necesită o formă rotundă, degetele și mâinile mici sunt avantajate de o formă oval-ascuțită a unghiilor, iar forma pătrat-rotunjit se potrivește aproape oricui. Totuși, cea mai bună opţiune este forma ovală de unghii, care este potrivită pentru toate degetele.

Apoi se aplică uleiul pentru cuticule, urmând ca acesta să fie îndepărtat. Când unghiile sunt curățate, se aplică pe ele un ulei hidratant și revigorant. La alegere, puteți lăsa unghiile naturale sau puteți opta pentru aplicarea unui lac transparent sau colorat.

Doar așa veți avea picioare mereu frumoase și tinere!

În salonul ”Secretul Frumuseții” pedichiura SPA se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei ședințe  de pedichiura SPA este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Pedichiură SPA

Pedichiura SPA: procedura specială de pedichiură SPA reînnoiește, curăță și recondiționeaza pielea picioarelor, dar și relaxeaza profund datorită masajului. Deoarece ne susțin și indeplinesc importanta sarcină de a duce toată greutatea corpului, talpile merită răsfățate, măcar din când în când, cu o pedichiură SPA.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
18.05.2014
Pedichiură SPA

Pedichiura asta nu poate fi comparata cu nimic altceva. Masaj, curatarea talpilor si calcaielor... De povestit si nepotilor. Am incercat manichiura spa in urma cu doua saptamani si acum, si pedichiura. vine vara si am vrut sa ma pregatesc temeinic pentru asta. Ginuta merita toate laudele! Super multumita!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

6 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0