Pedichiură și tratament cu parafină

Pedichiură și tratament cu parafină: alegeți pentru pedichiură un tratament cu parafină. Un tratament cu parafină picioare, executat periodic, poate preveni sau întârzia efectele neplăcute ale pielii uscate și crăpate a talpilor și călcâielor. Pielea uscată și sensibilă are nevoie de hidratare și protecție. Cu cât inaintăm în vârstă, pielea noastră își pierde din elasticitate...

Detalii...

Preț redus!
0075

40,00 lei

50,00 lei

-10,00 lei

40,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Pedichiură și tratament cu parafină

Din punct de vedere chimic, parafina este un amestec de hidrocarburi saturate. Ceea ce numim noi parafină în mod curent este de fapt ceară de parafină, o substanța solidă, încoloră si inodoră. Ceara de parafină se topește la temperaturi care pot varia între 47 si 64 de grade Celsius.

Procedural, pedichiura și tratament cu parafină presupune 2 etape: pedichiura clasică simplă propriuzisă și tratamentul cu parafină. Etapele principale în pedichiura clasică simplă sunt:

 • examinarea atentă a picioarelor pentru prezenţa deteriorării mecanice şi boli fungice cutanate;
 • dezinfectarea instrumentelor;
 • înmuierea picioarelor in apă;
 • eliminarea ojei vechi;
 • eliminarea bătăturilor și a celulelor moarte de pe talpă;
 • tăierea unghiilor;
 • pilirea unghiilor;
 • corectarea formei unghiilor;
 • tăierea cuticulelor;
 • masaj (la cerere);
 • degresatul unghiilor , dezinfectarea cu soluție alcoolică;
 • aplicarea stratului de ojă (opțional).

Formele uzuale ale unghiilorCa și pentru manichiura clasică, forma unghiilor ar trebui alesă în funcţie de lungimea şi forma degetelor, precum şi pe baza preferinţelor estetice. Degetele înguste și lungi arată foarte bine cu o formă pătrată a unghiilor, unghiile de dimensiuni mici necesită o formă rotundă, degetele și mâinile mici sunt avantajate de o formă oval-ascuțită a unghiilor, iar forma pătrat-rotunjit se potrivește aproape oricui. Totuși, cea mai bună opţiune este forma ovală de unghii, care este potrivită pentru toate degetele.

Scurtarea unghiilor se realizează cu cleştele sau foarfeci cu capete drepte.

După baia de înmuiere, cuticulele se împing cu un bețișor de bambus sau portocal iar surplusul întărit va fi eliminat cu cleștele de unghii. Această fază a pedichiurii clasice este îndeplinită cu grijă, pentru împiedicarea producerii de leziuni la nivelul pielii.
În prima fază a etapei finale la pedichiuria clasică simplă, unghiile sunt șlefuite și uniformizate cu o mașină de șlefuit sau cu o pilă se șlefuit extrafină. Se curăță de praful rezultat în urma șlefuirii. Apoi, urmează etapa masării picioarelor cu cremă hidratantă, timp de câteva minute. Etapa se încheie cu tratarea cuticulelor cu ulei de cuticule și masarea ușoară cu mișcări circulare. În cele din urmă, unghiile vor fi degresate pentru îndepărtarea surplusului de cremă și ulei.

Tratamentul cu parafină picioare presupune mai multe etape. Mai întâi se face o baie de plante medicinale, cu rol de relaxare si stimulare a circulatiei sanguine. Apoi se dezinfectează pielea și se efectuează un gomaj pentru îndepartarea celulelor moarte. Apoi se scufundă picioarele în parafină lichidă, având grijă ca parafina să acopere labele picioarelor integral, iar după scoaterea picioarelor din parafină, un stat de folie strech iar apoi se pun botoșei. Astfel se asigură efectul de dunszt (efect de seră). În aproximativ 15 minute, parafina se va răci și va fi îndepărtată de pe piele.

La alegere, puteți lăsa unghiile naturale sau puteți opta pentru aplicarea unui lac transparent sau colorat.

În salonul ”Secretul Frumuseții” pedichiura cu tratament cu parafină se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei ședințe ”manichiura SPA” este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Pedichiură și tratament cu parafină

Pedichiură și tratament cu parafină: alegeți pentru pedichiură un tratament cu parafină. Un tratament cu parafină picioare, executat periodic, poate preveni sau întârzia efectele neplăcute ale pielii uscate și crăpate a talpilor și călcâielor. Pielea uscată și sensibilă are nevoie de hidratare și protecție. Cu cât inaintăm în vârstă, pielea noastră își pierde din elasticitate...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

6 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0