Tratament hidratare MARIA GALLAND

Tratament hidratare Maria Galland. Conceptele Maria Galland de tratament în cosmetică sunt adaptate necesităților individuale ale clienților, iar principalele instrumente care se folosesc sunt mâinile... 

În salonul Secretul Frumuseții puteți alege oricare dintre tratamentele faciale cu produsele de cosmetică Maria Galland.

Detalii...

0014

200,00 lei

200,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Tratament hidratare Maria Galland

Acolo unde alții apelează la aparatură și tehnologii, la Maria Galland se folosesc abilitățile și sensibilitatea manuală a esteticienelor. Numai contactul personal creează un sentiment de siguranță și încredere. Respectul pentru personalitatea clienților este criteriul pe care se întemeiază orice tratament cosmetic. Credem în eficiența deosebită a măștilor și tratamentelor Maria Galland, care au la bază cele mai avansate descoperiri ale științei și cercetării.

Masca COCON Maria GallandDacă sunteți la prima vizită la Secretul Frumuseții pentru un tratament facial de hidratare Maria Galland, procedura este sensibil diferită față de celelalte cazuri și constă din discuții despre evoluția în timp a tenului dumneavoastră pentru stabilirea anamnezei (antecedente, schimbări metabolice, produse folosite anterior, etc). Pasul următor este reprezentat de consultația propriu-zisă pentru stabilirea tipului de ten și a eventualelor neajunsuri ale acestuia, pas finalizat prin definirea priorităților în vederea corectării acestor neajunsuri. Analizăm aspectul porilor, ridurilor, gradul de hidratare, elasticitate, fermitate, sensibilitate, eventuale alergii, etc. Apoi, în funcție de bugetul care doriți să-l alocați, vă prezentăm recomandările de îngrijire zilnice, săptămânale și lunare.

Procedural, un tratament hidratare Maria Galland începe cu demachierea (lapte demachiant și loțiune tonică), gomaj, vapofor (în timpul acțiunii vapoforului se face masajul cu o cremă de remodelare a feței, ca etapă pregătitoare pentru extracții) extracțiile (dacă și unde e cazul) aplicarea cremei de închidere a porilor cu aparatul de ultrasunete, masca iar ulterior acesteia, se aplică crema de final.

În salonul ”Secretul Frumuseții” o ședință de tratament hidratare Maria Galland, se realizează pe baza unor proceduri stricte și în condiții de igienă maximă (paduri, cearșafuri, instrumente de unică folosință, instrumentar extracții sterilizat). Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 90 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Tratament hidratare MARIA GALLAND

Tratament hidratare Maria Galland. Conceptele Maria Galland de tratament în cosmetică sunt adaptate necesităților individuale ale clienților, iar principalele instrumente care se folosesc sunt mâinile... 

În salonul Secretul Frumuseții puteți alege oricare dintre tratamentele faciale cu produsele de cosmetică Maria Galland.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
17.04.2014
Tratament hidratare MARIA GALLAND

Fac acest tratament de ceva vreme si se vede, se simte. Efectele sunt vizibile pana la o luna de zile. Poate ar avea mai mult daca as respecta si eu cat de cat ce-mi spune Kiki, insa din comoditate... Servicii excelente iar cele care nu au cunoscut-o pe Kiki sau nu au facut niciodata tratamente la ea, ar trebui s-o faca, macar odata! Respect!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)
26.02.2014
Tratament cu Maria Galland

Nu pot sa spun altceva decat DE VIS. Si vorbesc serios. De ceva vreme fac tratamente faciale la salonul acesta cu scopul de a schimba ceva din efectele datorate vietii mele pline si agitate. Nu numai ca am fata mai curata si mai luminoasa de cand fac chestia asta dar chiar raman surprinsa cand baietii de liceu isi dau coate cand ma privesc. Chiar si sotul simte ca seva se schimba in bine... Si acum sa revin la tratament. Cosmeticiana este un om minunat, din toate punctele de vedere. In timpul tratamentelor, chiar am atipit de cateva ori si ea a continuat sa lucreze. Niciodata nu am plecat cu pete pe fata sau cu fata rosie in urma extractiilor. (Apropos... Am fost in urma cu ceva vreme cu cumnata mea la un salon "de fite" din apropierea casei ei sa ne aranjam pentru o petrecere in aceeasi seara... Salon frumos, elegant, insa cand am plecat, aveam fata de culoarea uni rac fiert... Cu mult fond de ten si farduri am reusit sa salvez totusi seara...). Efectele tratamentului le resimt pe termen lung.
Va recomand astfel de tratament indifferent de varsta care o aveti. Veti simti diferenta. Recomand si salonul celor care vor sa se simta rasfatate. Pentru ca eu sunt de fiecare data cand merg acolo.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)

8 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0