Mezoterapie virtuală tratament facial

Mezoterapie virtuală tratament facial: procedura de tratament facial prin mezoterapie virtuală reprezintă cel mai eficient tratament facial, atunci când este vorba despre introducerea substanțelor active, în profunzimea țesutului. Cu ceva timp în urmă, mezoterapia se efectua cu ajutorul a zeci de înțepături de ace, care injectau serurile concentrate, în zona ce se dorea tratată. 

Detalii...

0054

180,00 lei

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Mezoterapie virtuală tratament facial

Cu ajutorul acestei terapii se efectuează tratamente de înaltă calitate, precum tratamente antirid, tratamente depigmentare, tratamente hidratare ten atopic, tratamente liftare, tratamente antiacneice sau tratamente pentru capilare sparte, și altele dar care nu fac obiectul acestui serviciu.

Dermoporația este o procedura estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în spațiile interstițiale celulare prin intermediul porilor pielii. Aceasta se realizează cu ajutorul unui transductor care funcționează ca o “seringă virtuală” care înlocuiește acul cu unde electrice de mică intensitate pulsate și modulate. Astfel, prin intermediul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de circa 400 de ori, iar substanțele active ajung direct la receptorii celulari într-un timp minim, si mult mai eficient decât prin orice altă metodă neinvazivă. Acțiunea terapeutică e directă, fără intermediul circuitului hematic. Electroporația multiplică exponențial eficacitatea unei simple aplicări locale unde doar 5% din produs ajunge în profunzimea pielii, substanțele active penetrând în proporție de 95%, cu efecte spectaculoase. Preocedura de tratament facial cu mezoterapie virtuală evită neajunsurile injecților și nu lasă semne pe piele, nu există efecte adverse, durere sau riscuri. Nu se riscă nimic în numele frumuseții!

Preocedura de tratament facial cu mezoterapie virtuală este o metodă noninvazivă, nedureroasă, dar eficientă ca și mezoterapia clasică sau electrolipoliza, care utilizează acele. Ședințele se pot repeta zilnic în funcție de zona tratată. Numărul total de ședințe variază în funcție de problema tratată. Rapiditatea de acțiune e vizibilă deja după primele tratamente, iar rezultatele durează în timp.

Cum funcționează tratamentul de dermoporație (mezoterapie virtuală)


efectul dermoporatiei

De regulă, din ingredientele unei creme, foarte puțin – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul cu dermoporație însă face ca într-o singură ședintă / aplicare să pătrundă 95% din ingredienții activi în straturile profunde ale pielii.


Tratamente faciale

Tratamentele faciale se recomandă atunci când pielea feței își pierde umiditatea naturală, și începe să pară obosită, opacă, iar ridurile de expresie încep să fie din ce in ce mai vizibile și pronunțate:

 • tratament revitalizant pentru toate tipurile de piele
 • tratament energizant pentru pielea stresata
 • tratament de hidratare
 • tratament antiacneic
 • tratament anti-age
 • tratament de nutritie
 • lifting facial

Tratamentul facial prin mezoterapie virtuală include 3 etape de tratament, ce se fac în cadrul aceleiași ședințe:

1. electroporația, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajută la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, și pregătește următoarea etapă a terapiei (penetrarea ingredientelor active, în piele și țesutul superficial);

2. electroforeza reprezintă esența mezoterapiei: 95 % din substanțele active ale oricărui produs facial sau corporal, sub formă de ser concentrat, ajung în profunzimea țesutului care se dorește a fi tratat;

3. cooling therapy reprezintă ultima etapă a mezoterapiei virtuale și se face cu ajutorul unui dispozitiv care răcește țesutul tratat, închide porii tenului pe care s-a lucrat și readuce porii la dimensiunea normală.

Alegeți procedura de mezoterapie facială pentru tratamentele faciale dacă vă doriți un efect rapid și de durată. Procedura de mezoterapie virtuală este complet nedureroasă, ba mai mult, clienții ne spun că este chiar relaxantă.

În salonul ”Secretul Frumuseții” orice tratament cosmetic facial efectuat prin mezoterapie virtuală, se execută în condiții de igienă maximă (prosoape curate, paduri și cearșafuri de unică folosință). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 60 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Mezoterapie virtuală tratament facial

Mezoterapie virtuală tratament facial: procedura de tratament facial prin mezoterapie virtuală reprezintă cel mai eficient tratament facial, atunci când este vorba despre introducerea substanțelor active, în profunzimea țesutului. Cu ceva timp în urmă, mezoterapia se efectua cu ajutorul a zeci de înțepături de ace, care injectau serurile concentrate, în zona ce se dorea tratată. 

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
01.04.2014
Tratament facial cu mezoterapie virtuală

Merita fiecare banut. Nu credeam ca mezoterapia virtuala de care citisem prin reviste este achiar ata de eficienta. Eu chiar azi am terminat a doua sesiune si ma declar multumita de banii pe care i-am dat. Dincolo de atmosfera placuta din salon, toate tipele care lucreaza acolo sunt tari. Va recomand cu incredere!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)
10.02.2014
Tratament facial cu mezoterapie virtuală

Pana la urma, salonul a introdus si mezoterapia, pentru care eu trebuia sa merg în AFI Cotroceni. Cu totul altceva.
Si daca tot e sa vorbewsc de tratamente cosmetice, nimic nu se compara cu Kiki si felul ei de a fi. Te simti mai bine atunci cand ti-e rau si mai vesela cand esti trista. Nu ai cum sa nu o iubesti!
Recomand tuturor!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)
08.02.2014
Tratament facial cu mezoterapie virtuală

La inceput, chiar am crezut ca e inca o gluma comerciala. Eu am facut ceva tratamente la viata mea unele cu rezultate vizibile, altele doar pierdere de timp. Kiki mi-a propus o serie de tratamente prin mezoterapie iar eu am acceptat. Dupa a treia sedinta pot spune ca este deja, de departe cea mai eficienta metoda de tratament facial. Si e chiar mai ieftin decat cel clasic. Celor care doresc rezultate rapide in urma tratamentelor cosmetic, le recomand aceasta forma de tratament. Si salonul. Daca veti fi respectate si tratate cum am fost eu, veti vedea ca nu o sa mai doriti alt salon.

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)

8 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0