Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age - vă recomandăm mezoterapia virtuală, cea mai avansată metodă de tratament facial, care înlocuiește injectarea și cu care se obțin de rezultate la fel de spectaculoase. Aplicațiile tratamentului cu mezoterapia virtuală prin dermoporație sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratamente pentru capilare sparte

Detalii...

Preț redus!
0077

160,00 lei

200,00 lei

-20%

160,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Tratamentul facial efectuat cu mezoterapie virtuală prin dermoporație executat în salonul ”Secretul Frumuseții”, este o metodă avansată de mezoterapie virtuală deoarece practic, vorbim de o procedura de difuzie a ingredientelor active conținute de produsele cosmetice sau medicale prin piele, care în mod nomal, ar fi posibilă doar cu ajutorul acelor de seringă. Însă in cazul tratamentului prin dermoporație, nu sunt necesare injecțiile, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri. Fiind cea mai sigură și neinvazivă formă de tratament, nu riscați nimic în numele frumuseții!

Cum funcționează tratamentul facial anti-age prin dermoporație (mezoterapie virtuala)

În mod uzual, din ingredientele active ale unui produs cosmetic, foarte puține – circa  5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul de dermoporație însa face ca într-o singură ședință sa patrunda 95% din aceste ingrediente active în straturile profunde ale pielii. Avantajul principal în mezoterapia virtuală tratament facial antiage prin dermoporatie constă în faptul că, datorită gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reușind să vindece din interior cauza vizibilă la exterior: diminuarea elastinei și colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scăderea rezistenței cutanate ce duce la lăsarea pielii.

Mezoterapia virtuală = electroporație + electroforeza

Tratamentul facial anti-age prin mezoterapia virtuală combină în cadrul aceleiași ședinte două terapii puternice: electroporația – care dilată porii de până la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri electrice controlate), crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și electroforeza - o metodă prin care ingredientele active sunt ”împinse” în straturile profunde ale pielii.

Electroporație: fenomenul de electroporație este generat prin impulsuri electrice de mică intensitate, controlate. Se obține astfel o mărire a porilor membranei celulare dar și o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporație este non-invaziv si reversibil – cand acțiunea electroporației încetează, membrane celulară iși revine la stadiul normal.  

Electroforeza: acțiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Crioterapia: acțiunea de închidere a porilor prin răcirea acestora. Procedura finalizează etapa de tratament facial antiage și are rolul de a nu permite porilor încă deschiși să intre în contact cu impuritățile din mediul extern.

Avantajele în mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Tratamentul de dermoporatie consta în introducerea în profunzimea tesutului a unor substanţe active, iar acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

 • putem introduce colagen in, acid hialuronic la nivel facial;
 • aminexil pentru tratarea calvitiei,
 • elastina pentru vindecarea vergeturilor,
 • produse pentru tratarea diverselor forme de acnee,
 • tratamente pentru capilare sparte,
 • tratamente anti-rid,
 • ştergerea petelor de pigmentare,
 • hidratarea pielii uscate cronic, etc.

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age prin dermoporație (mezoterapia virtuală) reduce vizibil ridurile, până la dispariția acestora.

Tratamentele faciale

Prin diversitatea aplicațiilor, dermoporația ne uimește chiar și pe noi profesioniștii. Deoarece tratamentul facial anti-age prin mezoterapia virtuală în sine constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

 • Redefinirea conturului fetei
 • Restituirea prospetimii tenului
 • Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
 • Impiedica procesul de lasare a pielii.
 • Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age prin dermoporatie cu ingrediente active oferit de salonul ”Secretul Frumuseții” are rezultate vizibile imediate. Vă recomandăm ca o şedinţă de tratament facial antiage prin mezoterapie să fie îmbinată cu o şedinţă de microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.

În salonul ”Secretul Frumuseții” mezoterapia virtuală tratament facial anti-age se realizează cu în condiții de igienă maximă (instrumente sterile, paduri și prosoape de unică folosință). De asemenea, prin modul de execuție, facem totul pentru a elimina eventualele neplăceri cauzate în procesul derulării etapelor tehnologice. Durata medie a unei astfel de ședințe este de circa 45 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age - vă recomandăm mezoterapia virtuală, cea mai avansată metodă de tratament facial, care înlocuiește injectarea și cu care se obțin de rezultate la fel de spectaculoase. Aplicațiile tratamentului cu mezoterapia virtuală prin dermoporație sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratamente pentru capilare sparte

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
23.04.2014
Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Intr-adevar de efect. Sunt la a doua sedinta si pot spune doar ca merita. Personalul, excelent. Nu e lux, dar e curat si decent. Recomand cu incredere!

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)
16.04.2014
Mezoterapia virtuală tratament facial anti-age

Daca ar fi sa comentez, cred ca cel mai corect si simplu ar fi sa spun Uaaaauuuu!!! Cum altfel sa spun ca intri in salon cu probleme si iesi fara?

 • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
 • (0) (0)

8 alte produse din aceași categorie:

Compară 0