Dermapen - Tratament mezoterapie

Dermapen - Tratament mezoterapie: fiind este cel mai avansat și accesibil tratament mezoterapeutic, Dermapen-ul este utilizat pentru reîntinerirea pielii și tratarea cicatricilor fie provenite în urma unei erupții virulente acneice sau vărsatului de vânt, fie ca urmare a unor intervenții chirurgicale, fie atropice.

Detalii...

0089

450,00 lei

450,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Dermapen - Tratament mezoterapie

Dermapen - Tratament mezoterapie: dispozitivul inovator sub formă de stilou folosește un sistem de ace detașabile, de unică folosință, ce facilitează penetrarea superficială a dermului cu un complex de vitamine și acid hialuronic pentru a reda pielii tinerețea și pentru a trata cicatricile provocate de la acnee sau vărsat de vânt, postoperatorii, atropice sau îmbunătățirea calității pielii cum ar fi: ridurile, porii dilatați și chiar vergeturile.

O ședință de tratament facial cu Dermapen, durează, în medie, 1 oră. Ca flux tehnologic, ședința începe prin demachiere urmată de gomaj fin, superficial. După ce se aplică serurile active, pe zone restrânse ale feței, se aplică dermapen-ul prin mișcări circulare sau reclilinii, pentru a facilita penetrarea serurilor. Procedura se reia pentru fiecare zonă a feței până la acoperirea totală.

Numărul de ședințe recomandate poate varia între 3 și 8, în funcție de profunzimea cicatricilor sau ridurilor. Pentru un rezultat cât mai eficient, intervalul de reperare a ședințelor este de 7 zile și continuarea neîntreruptă până la finalizarea tratamentului.

Produsele utilizate provin de la producătorul Onmacabim, și fac parte din gamele Neutrazen, SCP Profesional și Mezoterapie:

  • Recover gel: gelul protejează tenul de influența nocivă a factorilor externi, înlătură edemul, iritația, roșața și previne apariția acestora. Hidratează, tonifică, reduce pragul de sensibiliate a pielii, are un puternic efect antiinflamator. Se utilizează cu succes în terapia preventivă a maladiilor pielii, tenului hiperemic, cuperozei, tratamentul de durată al cicatricilor și formațiunilor cheloide, precum și în perioada reabilitării după operațiile estetice.
  • Soluție de Retinol: are un efect de estompare a pielii, îmbunătățește elasticitatea, stimulează regenerarea celulară, netezește ridurile. Protejează împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi și are proprietăți înalte de depigmentare. Se utilizează îndeosebi pentru combaterea îmbătrânirii premature, petelor pigmentare, seboreei, acneei severe.
  • Mezo Oxy Anti Age+Eye: acesta este un cocktail indispensabil în mâinile oricărui specialist. Conține acid hialuronic (AHA) cu efecte puternice de hidratare și de umplere a ridurilor, Panthenol - vitabina B5, vitamina C.
  • Mezo Oxy Wild Yam: mezococktail cu un conținut ridicat de fitoestrogeni de Yam sălbatic, inclusiv diosgenin, care este un precursor natural al progesteronului. Conține Proantocianide derivate din vin roșu - antioxidanți eficienți care neutralizează radicalii liberi, prezenți în flavonoide, acizi fenolici, catechine, antocianine, rezveratol - unele din cele mai active complexe biologice. Ele protejează proteina structurală a vaselor și a sângelui - colagenul, asigurând astfel buna circulație sanguină și sănătatea pielii. Un alt antioxidant puternic este acidul ascorbic (vitamina C). Taninurile din ceaiul verde interacționează cu proteinele și au o activitate cu efect astringent și antioxidant. Unul din olifenolii ceaiului verde - este de 200 ori mai puternic decât vitamina E în capacitatea sa de a distruge radicalii liberi.

După tratament, tenul are un aspect roz-roșu, care se ameliorează semnificativ în următoarele ore. Pot apărea senzații de usturime și uscăciune, pielea fiind mai sensibilă în următoarele zile. Recomandăm utilizarea de creme hidratante, cu factori ridicați de protecție solară UVA și UVB. Nu este indicată expunerea la soare fără protecție.

În zilele și săptămânile ce urmează, încep să se observe primele rezultate: un ten mai luminos, mai întins, cu ridurile fine și cicatricile estompate. Îmbunătățirea texturii se observă chiar după o singură ședință.

CONTRAINDICAȚII

  • celor care au boli acute (indiferent de natura acestora);
  • celor care au alergii;
  • celor care au melanoză pe față;
  • celor care au febră;
 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Dermapen - Tratament mezoterapie

Dermapen - Tratament mezoterapie: fiind este cel mai avansat și accesibil tratament mezoterapeutic, Dermapen-ul este utilizat pentru reîntinerirea pielii și tratarea cicatricilor fie provenite în urma unei erupții virulente acneice sau vărsatului de vânt, fie ca urmare a unor intervenții chirurgicale, fie atropice.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

8 alte produse din aceași categorie:

Compară 0