Tuns păr scurt păr mediu - Tuns filat

Tuns păr scurt păr mediu - tuns filat: un tuns, indiferent că este păr scurt sau păr mediu, este o procedură de rutină. Fie că tundeți un pic din el, la vârfuri, fie că doar îl filați, stiliștii noștrii vor elimina doar ceeace doriți să tundeți din păr... Alegeți o tunsoare filată pentru situatia in care aceasta vă avantajează...

Detalii...

0060

30,00 lei

30,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Tuns păr scurt, tuns păr mediu - Tuns filat

Un proverb mai vechi spune că "Părul vorbește iar stilistul este singurul care îi ințelege limbajul". De aceea, stiliștii noștri vă oferă consultații, sfaturi și idei ce provin din pregătirea de specialitate dar și din anii de experiență. Aceștia vă vor comunica posibilitățile dar nu le vor impune lăsând elementul de decizie la îndemâna dumneavoastră.

Tuns parul scurt Tuns par mediuVă întrebăm de starea părului, cum îl simțiți și ce v-ar plăcea să îmbunătățim.

În cazul unei schimbări mai dramatice stiliștii vor adapta o tunsoare raportată la forma feței si la personalitate. Întotdeauna se ține cont de fizionomie si de forma corpului – echilibrul formei, de culoarea pielii și a ochilor – echilibrul culorii. Prin soluția pe care v-o oferim o să conteze și caracterul dumneavoastră, profesia și necesitățile impuse de stilul de viață. După ce informați stiliștii asupra acestor aspecte, aceștia vor stabili tunsoarea ținând cont de modă și de tendințe (dacă vă doriți acest lucru, desigur), în dorința de a scoate în evidență trăsăturile frumoase, ascunzând orice imperfecțiune.

În cazul unui tuns de rutină, stiliștii vor interveni doar acolo unde solicitați acest lucru. În definitiv, tunsorile de rutină vin să uniformizeze și să întrețină un look ce vă convine și doriți să rămână mereu fresh.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de tuns păr scurt sau tuns păr mediu se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 20 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Tuns păr scurt păr mediu - Tuns filat

Tuns păr scurt păr mediu - tuns filat: un tuns, indiferent că este păr scurt sau păr mediu, este o procedură de rutină. Fie că tundeți un pic din el, la vârfuri, fie că doar îl filați, stiliștii noștrii vor elimina doar ceeace doriți să tundeți din păr... Alegeți o tunsoare filată pentru situatia in care aceasta vă avantajează...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
15.04.2014
Tuns păr scurt păr mediu

Impresionant! Curat, frumos, rapid... Merita! Aaaa sa nu uit! Dori este o coafeza adevarata!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

3 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0