Tuns păr lung - Tunsoare filată

Tuns păr lung, tunsoare filată: procedura de tuns păr lung sau tunsoare filată este una delicată și ca orice tuns este ireversibilă. În cazul în care aveți părul lung drept, creț sau ondulat, fie că tundeți un pic din el, la vârfuri sau că doar îl filați, fie tundeți mai substanțial, stiliștii noștrii vor elimina doar ceeace doriți să eliminați din păr

Detalii...

0061

30,00 lei

30,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Tuns păr lung, drep, ondulat sau creț, tunsoare filată

Un proverb mai vechi spune că "Părul vorbește iar stilistul este singurul care îi ințelege limbajul". De aceea, stiliștii noștri vă oferă consultații, sfaturi și idei ce provin din pregătirea de specialitate dar și din anii de experiență. Aceștia vă vor comunica posibilitățile dar nu le vor impune lăsând elementul de decizie la îndemâna dumneavoastră.

Tuns parul scurt Tuns par mediuVă întrebăm de starea părului, cum îl simțiți și ce v-ar plăcea să îmbunătățim.

În cazul unei schimbări mai dramatice, atunci când doriți să tundeți mai serios din părul lung, odată cu tunsul părului lung, stiliștii vor adapta o tunsoare raportată la forma feței si la personalitate. Întotdeauna se ține cont de fizionomie si de forma corpului – echilibrul formei, de culoarea pielii și a ochilor – echilibrul culorii. Prin soluția pe care v-o oferim o să conteze și caracterul dumneavoastră, profesia și necesitățile impuse de stilul de viață. După ce informați stiliștii asupra acestor aspecte, aceștia vor stabili tunsoarea ținând cont de modă și de tendințe (dacă vă doriți acest lucru, desigur), în dorința de a scoate în evidență trăsăturile frumoase, ascunzând orice imperfecțiune.

În cazul unei tunsori de rutină, stiliștii vor interveni doar acolo unde solicitați acest lucru. În definitiv, tunsorile de rutină vin să uniformizeze și să întrețină un look ce vă convine și doriți să rămână mereu fresh.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de tuns păr lung, indiferent dacă este drept creț sau ondulat, se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 30 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Tuns păr lung - Tunsoare filată

Tuns păr lung, tunsoare filată: procedura de tuns păr lung sau tunsoare filată este una delicată și ca orice tuns este ireversibilă. În cazul în care aveți părul lung drept, creț sau ondulat, fie că tundeți un pic din el, la vârfuri sau că doar îl filați, fie tundeți mai substanțial, stiliștii noștrii vor elimina doar ceeace doriți să eliminați din păr

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
09.04.2014
Tuns păr lung

Eu vin in salonul acesta de multa vreme, practic de cand s-a deschis. De cand a venit Dori in salon, ca principal hair-stylist, m-am lasat pe mana ei, renuntand la vechea coafeza pentru care trebuia sa traversez orasul. Are mani usoare si bune. O recomand tuturor celor foarte pretentiosi! Desi nu fac decat sa-l filez la varfuri, prietena mea Ioana a fost vopsita si coafata de cateva ori de Dori si e la fel de multumita.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

3 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0