Breton asimetric, tuns breton

Breton asimetric: Un breton asimetric de regulă, se poate aplica pe părul drept sau puțin ondulat, și poate fi finalizat în linie dreaptă sau i se poate da chiar un aspect dezordonat... În definitiv, tunsul bretonului face parte din tunsorile de rutină iar trendurile, mereu altele...

Detalii...

0062

10,00 lei

10,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Breton asimetric

Un proverb mai vechi spune că "Părul vorbește iar stilistul este singurul care îi ințelege limbajul". De aceea, stiliștii noștri vă oferă consultații, sfaturi și idei ce provin din pregătirea de specialitate dar și din anii de experiență. Aceștia vă vor comunica posibilitățile dar nu le vor impune lăsând elementul de decizie la îndemâna dumneavoastră.

Tuns bretonulBretonul tuns cum se cuvine și aranjat în armonie cu forma feței si restul coafurii poate fi extrem de frumos. Poate fi folosit pentru a minimaliza fruntea lată sau pentru a ascunde ridurile de pe aceasta. Felul în care alegeți să tundem bretonul cât și dacă să îl tundeți sau nu, depinde de o serie de factori pe care ii vom enumera în continuare:

Tipul părului

Tuns și tăiat cu grijă și, în functie de restul coafurii, bretonul poate ajuta la creșterea în volum a părului subțire sau la scăderea în volum al celui mai bogat;

Textura părului

Perfect pentru părul drept sau foarte puțin ondulat, bretonul poate crea un aspect extrem de neplăcut posesoarelor de cosițe ondulate puternic sau crețe.

Lungimea părului
tuns breton asimetric

Lungimea bretonului poate varia între foarte scurt și foarte lung.  În funcție de situație, bretonul poate fi tuns astfel încât să se potrivească și să îmbunătățeasca aproape orice fel de coafură. Puteți de asemenea solicita tunderea bretonului pentru a repara un păr tuns greșit sau neuniform.

Condiția părului

Bretonul nu va arăta bine dacă părul este predispus la rupere sau a fost deteriorat chimic. Sfaturile cele mai bune în cazul în care vreți să tundeți bretonul le veți primi de la stiliști, cei mai în măsură să apecieze starea părului dumneavoastră.

Forma feței

Odată ce v-ați hotărât definitiv pentru o tunsoare cu breton și ați trecut în revistă toate motivele pentru care o faceți (vă reamintim că orice tunsoare este un proces ireversibil), pasul următor este analizarea formei feței, în funcție de care se va tunde părul.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de tuns breton asimetric se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de ședințe este de 10 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Breton asimetric, tuns breton

Breton asimetric: Un breton asimetric de regulă, se poate aplica pe părul drept sau puțin ondulat, și poate fi finalizat în linie dreaptă sau i se poate da chiar un aspect dezordonat... În definitiv, tunsul bretonului face parte din tunsorile de rutină iar trendurile, mereu altele...

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii
15.04.2014
Tuns breton

Multumita deplin! Recomand! Mai ales daca sunteti pretentioase!

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)
04.04.2014
Tuns breton

Inainte de revelion voiam sa fac o schimbare si am facut-o. M-am tuns bob cu breton. De atunci, mi-am tuns bretonul si l-am mai tuns putin sa pastreze forma si lungimea initiala. Dori are maini de aur! O recomand cu increderea. Foarte atenta, meticuloasa si ordonata.

  • A fost această recenzie utilă pentru dumneavoastră?
  • (1) (0)

3 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0