Breton simetric, tuns breton

Breton simetric: Întotdeauna, un breton reușit trebuie să aibe un bun suport, adică o frunte mare ce poate fi acoperită de breton. Pentru frunțile înguste și cu pilozitate bogată, tunsul bretonului trebuie precedat de eliminarea pilozității prin epilare (fie prin IPL fie cu ceară). Bretonul simetric, conduce fizionomia către un aspect clasic, conservator.

Detalii...

0084

10,00 lei

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Breton simetric

Întotdeauna bretonul creat de părul din creștetul capului, gros, poate fi purtat pentru a da stilisticii o notă conservatoare. Totuși, în acest sezon, bretonul simetric se poartă filat, creat doar de părul din partea superioară a frunții. Tunsoarea pentru un breton simetric poate fi una care să coboare mai jos de baza maxilarelor iar urechile vor trebui, în cele mai multe cazuri, acoperite de păr.

Cum nu trendurile dictează aspectul final al tunsorii ci doar modelele, bretonul trebuie adaptat fiecărei fizionomii a feței precum și structurii părului. Lungimea bretonului, de asemenea, poate varia, însă un breton prea lung va incomoda vederea și va crea dificultăți în activitățile cotidiene iar un breton prea scurt va trebui ”asortat” de asemenea cu o tunsoare scurtă. În general, bretonul simetric trebuie să se termine deasupra sprâncenelor și doar în cazuri mai speciale, când nativ sprancenele sunt asimetrice ori au fost pensate excesiv, bretonul le poate poate acoperi. Întotdeauna în salonul nostru veți fi consiliată pentru stabilirea tipului de breton ce va completa aspectul părului.

În salonul ”Secretul Frumuseții” procedura de tuns breton simetric se realizează în condiții de igienă maximă (prosoape curate, perii, piepteni, foarfeci sterilizați). Durata medie a unei astfel de proceduri este de 10 -15 minute.
 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Breton simetric, tuns breton

Breton simetric: Întotdeauna, un breton reușit trebuie să aibe un bun suport, adică o frunte mare ce poate fi acoperită de breton. Pentru frunțile înguste și cu pilozitate bogată, tunsul bretonului trebuie precedat de eliminarea pilozității prin epilare (fie prin IPL fie cu ceară). Bretonul simetric, conduce fizionomia către un aspect clasic, conservator.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

3 alte produse din aceași categorie:

Compară 0