Vopsit păr lung

Vopsit păr lung: procedura de vopsit păr lung este o modalitate simplă de a vă schimba sau îmbunătăți imaginea. Prin vopsirea părului lung puteți ascunde eventualele fire albe care apar prematur. În mod cert vi s-a întâmplat să visați la o anumită nuanţă pentru părul dumneavoastră, însă după vopsirea părului, rezultatul pe care l-ați obţinut a fost complet diferit.

Detalii...

0051

60,00 lei

60,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Vopsit păr lung

Indiferent de tipul de păr, sau de culoarea sa actuală, echipa de stiliști vă vor ajuta cu siguranță să vă reinventați imaginea și să atrageți priviri pline de admirație.
Ce este important pentru frumusețea părului dumneavoastră? Culoarea, să fie în noile tendințe, să vi se potrivească și nu în ultimul rând, să fie sănătos și strălucitor. În afară de vopsitul părului lung cu vopsea "bio", cu un conținut redus de amoniac, un masaj capilar, o mască "post color" finalizate printr-un coafat simplu, va produce cu siguranță efectul de "uuuau" pe care suntem sigure, îl doriți...

Cu cât diferența între culoarea naturală a părului și culoarea actuală este mai mare, este necesară revenirea pentru vopsirea rădăcinilor, odată cu creșterea părului. Această perioadă este variabilă în funcție de ritmul de creștere al părului și variază între 3 săptămâni și 2 luni.

ATENȚIE: În cadrul unei ședințe de vopsit păr lung, se utilizează pudră decapantă și suplimentează costul cu 10 lei/cupa de 30g. Numărul acestora depinde de lungimea părului de acoperit cu vopsea. De asemenea, un alt cost semnificativ îl reprezintă vopsea propriuzisă. Acesta este de 40 lei pentru un tub. Vă rugăm să luați în considerare și acest aspect când stabiliți bugetul pentru o astfel de ședință. PREȚUL ACESTUI SERVICIU ESTE NUMAI PENTRU MANOPERA PENTRU VOPSIT  PĂRUL LUNG!

În salonul ”Secretul Frumuseții” o ședință de vopsit păr lung, se realizează în baza unor proceduri stricte și în condiții de igienă maximă (prosoape curate, mânuși de unică folosință, instrumente de unică folosință sau sterilizate). Durata medie a unei ședințe de vopsit păr lung este de 20 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Vopsit păr lung

Vopsit păr lung: procedura de vopsit păr lung este o modalitate simplă de a vă schimba sau îmbunătăți imaginea. Prin vopsirea părului lung puteți ascunde eventualele fire albe care apar prematur. În mod cert vi s-a întâmplat să visați la o anumită nuanţă pentru părul dumneavoastră, însă după vopsirea părului, rezultatul pe care l-ați obţinut a fost complet diferit.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

7 alte produse din aceași categorie:

Cei ce au beneficiat de acest serviciu au mai solicitat:

Compară 0