Vopsit șuvițe păr scurt

Vopsit șuvițe păr scurt: Alegeți vopsit în șuvițe păr scurt  pentru o schimbare notabilă de look. Procedura de vopsit șuvițe se poate realiza atât pentru părul scurt dar mai ales pentru cel mediu și lung. Șuviţele vor rămâne mereu în tendinţe graţie capacităţii lor de a conferi luminiozitate chipului şi de a vă contura trăsăturile feţei.

Detalii...

0086

75,00 lei

75,00 lei per ședință

Sau puteți rezerva telefonic la 0744 374 241

Adaugă la lista de dorințe

Compară

V-a plăcut ceva pe această pagină? Împărtășiți și prietenilor pe rețelele de socializare!

 
Detalii...

Vopsit șuvițe păr scurt

Indiferent de tipul de păr, sau de culoarea sa actuală, echipa de stiliști vă vor ajuta cu siguranță să vă reinventați imaginea și să atrageți priviri pline de admirație.
Ce este important pentru frumusețea părului dumneavoastră? Culoarea, să fie în noile tendințe, să vi se potrivească și nu în ultimul rând, să fie sănătos și strălucitor. O schimbare a imaginii cu vopsit șuvițe, cu vopsea "bio" cu un conținut redus de amoniac, un masaj capilar, o mască "post color" finalizate printr-un coafat simplu, va produce cu siguranță efectul de "uuuau" pe care suntem sigure, îl doriți.
De asemenea, veți fi consilitată pentru conturarea noului look: stilul in care veți fi tusă (dacă veți dori acest lucru), culoarea aleasă și formula de styling (pentru cazul în care doriți o schimbare mai dramatică).

Stiliștii combină perfect experiența consistentă, urmărind continuu tendințele în domeniu și produsele profesionale de top (produse fitocosmetice naturale - cu esențe pe bază de plante naturale), combinându-le pe toate cu cele mai noi tehnologii aplicabile în hair-styling, în speranța că satisfacția dumneavoastră va fi maximă, ședința desfășurându-se într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

PREȚUL SERVICIULUI VOPSIT ȘUVIȚE INCLUDE SPĂLATUL, VOPSEAUA, PUDRA DECAPANTĂ ȘI VOPSITUL PROPRIUZIS, USCATUL ȘI COAFATUL SIMPLU AL PĂRULUI !

În salonul ”Secretul Frumuseții” o ședință de vopsit șuvițe pentru păr scurt, se realizează în baza unor proceduri stricte și în condiții de igienă maximă (prosoape și mânuși de unică folosință, instrumente de unică folosință sau sterilizate). Durata medie a unei astfel de ședințe poate varia între 20 și 40 de minute și depinde foarte mult de lungimea părului dar și de numărul de șuvițe ce vor asigura textura finală, media fiind de 30 minute.

 
Cum rezerv?

Dacă doriți să faceți o rezervare pentru acest serviciu, este suficient să adăugați în coș serviciul printr-ul click pe butonul ”REZERVARE”, apoi fie continuați căutarea altor servicii, fie finalizați comanda. Pentru finalizarea comenzii trebuie să fiți autentificat(ă).

Dacă aveți cont de client pe web site-ul nostru, este suficient să întroduceți adresa de e-mail folosită la crearea contului, apoi parola. Dacă nu aveți încă un astfel de cont, urmați procedura de înregistrare care, în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Această procedură se execută o singură dată și vă aduce numeroase avantaje precum vouchere de fidelitate, notificări cu reducerile de preț pentru diferite servicii, servicii și produse noi intrate în portofoliul nostru, accesul la abonamente lunare, programarea prioritară, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi expuse public și nici distribuite către terți. Vă garantăm!

O altă posibilitate de a solicita o rezervare la unul sau mai multe servicii, este telefonic la unul din numerele de telefon: 0744 374 241 (Rețeaua Orange), 0762 154 330 (Rețeaua Cosmote) la orice oră.

După finalizarea comenzii, un operator din cadrul echipei salonului vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă comunica perioada disponibilă pentru serviciul solicitat, confirmându-vă totodată validitatea comenzii. Aceasta este necesară și pentru situațiile în care solicitați servicii complexe ce necesită intervenția personalului din mai multe categorii de servicii (de ex: cosmetica, coafor, mani-pedi și machiaj).

Fiecare serviciu prezentat pe acest website este însoțit de durata maximă de timp pentru finalizare, creându-vă astfel posibilitatea să vă calculați timpul pe care îl veți aloca ședinței de înfrumusețare. În realitate, timpul de finalizare a operațiilor dedicate serviciului sunt sensibil mai mici decât cele înscrise.

Scrieţi o recenzie

Vopsit șuvițe păr scurt

Vopsit șuvițe păr scurt: Alegeți vopsit în șuvițe păr scurt  pentru o schimbare notabilă de look. Procedura de vopsit șuvițe se poate realiza atât pentru părul scurt dar mai ales pentru cel mediu și lung. Șuviţele vor rămâne mereu în tendinţe graţie capacităţii lor de a conferi luminiozitate chipului şi de a vă contura trăsăturile feţei.

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii

Nu există nicio recenzie sau comentariu pentru moment.

7 alte produse din aceași categorie:

Compară 0